Προς το περιεχόμενο

Youtube videos - Downloading και Converting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω την βοήθεια σας σε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.

Έχω βρει κάποια video στο youtube (αγώνες κυρίως), μεγάλης διάρκειας (περίπου 2 ώρες) και θέλω να κατεβάσω αυτά τα video στην καλύτερη δυνατή τους ποιότητα. Ποιο format είναι το καλύτερο??? (mp4? flv? ή κάποιο άλλο?)

Αφού το καταβάσω νομίζω η καλύτερη μετατροπή του για να παίξει και σε DVD είναι το .mkv. Τι ρυθμίσεις χρειάζονται εκεί για την καλύτερη ΠΑΝΤΑ ποιότητα???

Ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα και για το downloading και για το convert???

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε...

Χρησημοποιω και τα 3 παρακατω προγραμματα, τα οποια ειναι freeware και με εχουν βολεψει φοβερα...

Γρηγορα, με αρκετες επιλογες, απλα και εγκυρα...

Απο εδω μπορεις να τα κατεβασεις...http://www.freemake.com/downloads/

Κατεβαζεις το βιντεο σε mp4 [μακρια απο flv] και μετα με το converter κανεις τις μετατροπες που εσυ θελεις και χρειαζεσαι οπως Matroska παραδειγματος χαρην...

Δοκιμασε το, θα σε αποζημιωσει...

Δημοσ.

Τσέκαρε το YouTube Downloader HD portable και για μετατροπή το xMedia Recode.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε @gpap13.

Τα videos του YouTube δεν χρειάζονται χρονοβόρα ανακωδικοποίηση για να μετατραπούν σε format MKV, είτε τα κατεβάσεις σε μορφή MP4 είτε σε FLV. Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα browser addon (Greasemonkey, σε συνδυασμό με αυτό το userscript), το οποίο μου δείχνει στην ίδια τη σελίδα του video στο YouTube όλα τα διαθέσιμα format/εκδοχές ποιότητας που είναι διαθέσιμο το video και με αυτό το κατεβάζω. Υπάρχουν διάφορα άλλα παρόμοια addons για διάφορους browsers που κατεβάζουν αυτούσιο το video όπως είναι αποθηκευμένο στους YouTube servers. Χρησιμοποίησε ένα τέτοιο και απέφυγε πάση θυσία addons και/ή ιστοστελίδες που εφαρμόζουν ανακωδικοποίηση (συνήθως είναι αυτά που σου δίνουν δυνατότητα να κατεβάσεις το video στο format που εσύ θέλεις και σου δίνουν και ρυθμίσεις σχετικές με κωδικοποίηση).

Στη συνέχεια, μπορείς να ανοίξεις το MP4 ή το FLV στο δωρεάν πρόγραμμα Avidemux, να επιλέξεις τελικό format MKV διατηρώντας άθικτα τα video και audio streams (επιλογή "Copy"), να σώσεις σε MKV. Το πρόγραμμα, με μη απωλεστικό τρόπο, παίρνει τα video/audio streams και τα επαναπολυπλέκει/συνδυάζει σε νέο αρχείο Matroska/MKV. Η διαδικασία τελειώνει γρήγορα και εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την ταχύτητα του υποσυστήματος αποθήκευσης (δίσκος/δίσκοι), όχι του επεξεργαστή του PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...