Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας! Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αναβαθμίσω το σύστημα μου κι απλά περίμενα την καταληλη ευκαιρία που θα έχω τα χρήματα και οι τιμές θα είναι σχετικά χαμηλές.

Αυτή τη στιγμή το pc μου αποτελείται απο:

CASE: Chieftec Giga midi (με extra 2x 8cm led fan, 1x 12cm fan)

PSU : Chieftec GPS-550W

MOBO: Asus m3n-hd/hdmi

CPU : AMD Phenom x3 8450 2,1Ghz

RAm : A-Data ddr2 1066+ 4GB

Gpu : ATI Sapphire 4850 ddr3 512Mb

HDD : WD Sata 80Gb, Seagate Ide 320GB

DRIVERS: Asus QuieTrack 16x DVD

Είναι το 1ο pc που εφτιαξα μόνος μου το 2008 με budget 700€, κάνοντας και μερικά λάθη και μαθαίνοντας στην πορεία... το είχα εστιάσει για games πιό πολύ.

Τώρα έχω στο μυαλό μου ένα σύστημα αρκετά καλύτερο. Το budget έχει ανέβει στα 800€ με την προυπόθεση ότι θα κρατίσω ίδιο τα: case, psu, driver.

MOBO: MSI P67A-GD65 (B3)

CPU : Intel Core i5-2500K Box

RAm : Corsair Vengeance 8GB Dual Channel DDR3

Gpu : ATI Radeon HD6950 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI Quad DP (Asus)

HDD : OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5''

κι αργότερα ίσως μια 2η gpu κι αλλα 8gb ram με καινούργιο psu πάντα.

Ζητώ τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το rig. Το νέο pc είναι καθάρα για gaming! Αν γνωρίζεται κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμών ή αν έχετε να επισημάνετε κάτι γενικά, παρακαλώ πείτε μου

όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

(δεν πρόσεξα πως υπαρχει θεματική ενότητα αναβαθμίσεις δυστυχώς, ζητώ συγνώμη απο τους admin κι αν γίνεται να μεταφέρουν το θέμα)

Δημοσ.

Οι επιλογες σου ειναι πολυ καλες (περα απο την μητρικη αλλα και αυτη,τεσπα).

Απο που σκεφτεσαι να το παρεις?

Τουλαχιστον βολευεσαι με τον ssd.τον 320 σκληρο σου κρατα τον για αποθηκη.

Τα υπολοιπα πουλημα.

Ποιο ειναι το budget σου?

Δημοσ.

Το budget μου είναι 800€ αλλα θα πάρω μόνο cpu,mobo,ram,gpu και ssd. Θα τα πάρω μάλλον απο διάφορα καταστήματα με τα πιό επικρατέστερα λόγο χαμηλών τιμών να είναι τα vision studio και plaisio. Δέν μπορώ να πουλίσω κατι γιατι θα τα κρατίσω τα παλία για πειραματισμό στο overclocking. κι άλοστε, θα κρατίσω για το νέο συστημα το υπάρχον psu , case και driver.

είχες ενδιασμούς για την μητρική (msi p67a gd65). Γιατι?

Πρόσεξα πως έχουμε τα ίδια περιφεριακά (mouse, keyboard) ! :)

Δημοσ.

Γιατι η πρωτη τιμη που ειδα ηταν απο το plaisio και μιας και δεν εβαλες τιμες,υπεθεσα οτι θα ηταν απο εκει.

Και επισης γιατι υπαρχει και αυτη Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 (B3) με καλυτερο chipset και υποστηριξει pciexpress 3.0 για αργοοοοοοτερα για την καρτα γραφικων.ας το εχεις,δεν σε χαλαει.

Edit:με την προσφορα του eshop τοτε,δεν νομιζω οτι ειμαστε μονο εμεις οι 2 με αυτα τα περιφερειακα μαζι :mrgreen: χαχα.μια χαρα ειναι και τα 2 παντως.

Edit:φυσικα,μην ξεχαστεις ετσι,παρε και μια τετοια Corsair Air Series A70 ΤΙΜΗ 38.70 € αλλα και μνημες low profile Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 47.97 € η Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 49.26 €

Edit:τα windows θα τα αγορασεις????

Δημοσ.

Όλο και περισσότεροι μου λένε για τισ Asrock τελευταία. Είναι οτι έχω μια μικρή προκατάληψη με τις Asrock. :/ θα την έχω στα υπόψην! :)

Σε καταλαβαινω.και εγω προσωπικα την εχω αυτη την προκαταληψη (ασχετος που δεν εχω δουλεψει ποτε καμια,απλα δεν μου αρεσει το ονομα τους) αλλα σαν συνολο ειναι καλυτερη απο αυτη που εβαλες.Σην θεση σου θα αφηνα απ'εξω τις προκαταληψεις και τις μ@λ@κιες και θα την επαιρνα.

Δημοσ.

Αυτά τα mouse και keyboard τα έχω 3 χρονια τώρα ... ( τα πληρωσα ακριβα? ναι! πολυ!) αλλα με έχουν βγαλει ασπροπρόσωπο κι έχουν αντέξει άπειρα gaming rage!! :D

Είχα σκοπό για 1866mhz όσον αφορά την μνήμη γιατι μου προτείνεις πιο χαμηλες?

Τα windows τα έχω φυσικά οχι genuine....

"Είχα σκοπό για 1866mhz όσον αφορά την μνήμη γιατι μου προτείνεις πιο χαμηλες?" ίσως γιατί παρελειψα να το πώ... :) sorry!

Δημοσ.

Μονο και μονο λογω τιμης στα προτεινα.εαν πας για overclocking παρε τις 1866 εαν δεν εχεις προβλημα.οχι φυσικα οτι και με τις 1600 δεν θα μπορεις να κλοκαρεις.πολλες 1600αρες δουλευουν και πανω απο τα 1866.αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Απλα ο μονος λογος που προσωπικα προτεινω μη εξειδικευμενες μνημες ειναι για τον λογο οτι εαν στο μελλον θελεις να βαλεις ακομη ενα ιδιο (ακριβως ιδιο) κιτ,παιζει να μην μπορεις να το βρεις στην αγορα τοσο ευκολα σε συγκριση με ενα 1600αρι ας πουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...