Προς το περιεχόμενο

Αγορά modem-router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να αλλάξω το thomson 585 v7 και να παρω καποιο αλλο με καλυτερη απόδοση στο ασυρματο.(κατα τα αλλα το thomson ειναι απαιχτο)

θελω να συγχρονιζει αρκετα ψηλά να μπορω να πειραξω το snr να ειναι σταθερο και να μη ριχνει τη γραμμη και να ειναι αρκετακαλο το ασυρματο του

τιμή το πολυ στα 70 ευρω εχω βρει αυτο http://www.netgear.com/home/products/wirelessrouters/work-and-play/DGN2200.aspx το οποιο μου αρεσει αρκετα αλλα θελω και τις δικές σας γνώμες

ακουω προτασεις

τα στατιστικά μου

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,023 / 22,457

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0.00 / 0.00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.0 / 18.5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6.0 / 11.0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 15.0 / 6.5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Δημοσ.

μπορεις αμα θες να παρεις και σκετο access point και να ειναι πιο δυνατο απο τα απλα ρουτερ.η μπορεις να παρεις μια ασυρματη wi fi καρτα της alfa.κατα τα αλλα πολυ καλυ γραμμη.

off topik αλλα στα thomson περνα και το τελευταιο firmware.

Δημοσ.

μπορεις αμα θες να παρεις και σκετο access point και να ειναι πιο δυνατο απο τα απλα ρουτερ.η μπορεις να παρεις μια ασυρματη wi fi καρτα της alfa.κατα τα αλλα πολυ καλυ γραμμη.

off topik αλλα στα thomson περνα και το τελευταιο firmware.

η γραμμη μια χαρα και μετα απο μια διακοπη ρευματος χτες συγχρονισε σταθερα στα 23800 χεχε.

η ιδεα σου για access point ειναι καλη απλα δεν θα θελα να εχω 2 συσκευες να εκπεμπουν ακτινοβολια .

ασυρματη καρτα alfa δεν θα θελα να την εχω συνδεδεμενη στο λαπτοπ αφοτ εχει απο τη μανα του (ειναι και θεμα φορητοτητας )

το τελευταίο firmware 3 φορες που το βαλα εκανε 1 φορα τις 3 μερες αποσυνδεση ενω με το 7.4.4.7 1 φορα το μήνα και αν

θα δοκιμασω ενα thomson v8 ενος φιλου που υποστηριζει και Ν ασυρματο και αν ειναι σταθερο και συγχρονιζει το ιδιο καλα θα παρω ενα τετοιο

Δημοσ.

η γραμμη μια χαρα και μετα απο μια διακοπη ρευματος χτες συγχρονισε σταθερα στα 23800 χεχε.

η ιδεα σου για access point ειναι καλη απλα δεν θα θελα να εχω 2 συσκευες να εκπεμπουν ακτινοβολια .

ασυρματη καρτα alfa δεν θα θελα να την εχω συνδεδεμενη στο λαπτοπ αφοτ εχει απο τη μανα του (ειναι και θεμα φορητοτητας )

το τελευταίο firmware 3 φορες που το βαλα εκανε 1 φορα τις 3 μερες αποσυνδεση ενω με το 7.4.4.7 1 φορα το μήνα και αν

θα δοκιμασω ενα thomson v8 ενος φιλου που υποστηριζει και Ν ασυρματο και αν ειναι σταθερο και συγχρονιζει το ιδιο καλα θα παρω ενα τετοιο

23800 θεος.

β.το κλεινεις το thomson οταν παρεις το αλλο access point.και 2 να εχεις δεν εχεις θεμα.τιποτα χειροτερο απο τα κινητα και τα dect.

οκ για την alfa το καταλαβαινω.

και για το firmware αν δεν σου εκατσε καλα οκ.αν και το 7.χ.χ.χ ειναι πολυ παλια.θα μπορουσες να δοκιμασεις το 8.2.6.5 που ειναι Generic η της forthnet to 8.2.7.7 an θυμαμαι καλα.εδω τα εχει μαζεμενα http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/

το N του v8 ειναι 65 mbps δεν ειναι κατι τρελο.γενικα δεν εχει το πιο τρελο wireless για αυτο ειπα για access point σκετο.αλλιως μπορεις να πας σε καμια αλλη μαρκα σε g η se n.απλα το N για να παιξει καλυτερα θελει και n στο laptop.δεν ξερω αν εχει το laptop σου.τα access point Τα airlive παιζουν πιο δυνατα στο wireless απο τα απλα ρουτερ.τα κανονιζεις στην ισχυ που θες εσυ βεβαια γιατι μπορουν να πανε απο 100 μεχρι 300 Mw τα απλα και καποια αλλα και παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...