A320-200 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Έχω το λαπ τοπ HP Pavilion dv9730ev. Και έχει πάνω την NVIDIA GeForce 8600M GS κάρτα γραφικών. Μου έχει βγάλει πρόβλημα στη κάρτα γραφικών και μου βγάζει οθόνες με γραμμές κτλ κτλ.. Είδα στο διαδίκτυο και κυκλοφορούν κάτι λύσης που την ζεσταίνουν με μίνι καμινέτο η μπιστολάκι μαλλιών η πιστόλι θερμού αέρα η την βάζουν στον φούρνο. Μετά ξανά λειτουργεί κανονικά το λαπ τοπ!!! Ήθελα να ρωτήσω άμα έχει δοκιμάσει κανείς καμιά από αυτές της μεθόδους και αν είχε αποτέλεσμα. Επίσης ποια προτείνετε εσείς γιατί είμαι σε δίλημμα.
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Με πιστολακι μαλλιων ειναι πολυ προσωρινη λυση μιας και μολις κρυωσει ξανα απο την αρχη... με πιστολι θερμου αερα το ξεχνας γιατι μετα απο 2-3 sec θα αρχισουν να ξεκολλανε και να φευγουν απο πιο διπλα διοδοι και ο,τι αλλο μικροσκοπικο εχει η πλακετα λογο θερμοκρασιας και πιεσης του αερα. Mini καμινετο? Μαλλον θα κλαψεις το chip... Προτεινω φουρνο... ειναι το πιο safe πιστευω..
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Φουρνο φουρνο. Γιατι τα λετε μπιστολακια ρε παιδια?
Centurion Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Φουρνο φουρνο. Γιατι τα λετε μπιστολακια ρε παιδια? Μάλλον είναι οι ίδιοi που λένε τον ΠΑΟΚ -> ΜΠΑΟΚ
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ναι ισχυει αυτο με τα μπιστολακια! Εκανα post και μετα το θυμηθηκα αλλα βαριομουν να κανω edit... γενικα ειναι αυθορμητο για πολλους
Chris92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 τυλιξε την με αλουμινοχαρτο,ασε εκτεθειμενο το chip και πεταξε την στο φουρνο.προσοχη ομως δημιουργουνται νομιζω τοξικες αναθυμιασεις απο το ζεσταμα της καρτας οποτε μετα αφησε ανοιχτο το φουρνο για να αεριστει(τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει,μπορει να κανω και λαθος)
A320-200 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Χα χα δε το ειχα προσεξει το μπιστολάκι!!! Αυθόρμητα το έγραψα! Any way... Μάλλον πως δεν θα βρω φούρνο να ψήσω την κάρτα, κανείς δεν με αφήνει να βάλω κάτι τέτοιο μέσα στον φούρνο γιατί δεν είναι καλό λένε! Ούτε η γιαγιά μου δε με άφηνε να βάλω αυτό το μέσα στον φούρνο της! Και σκέφτομαι τώρα η το στυλό καμινέτο βουτανίου η το πιστόλι θερμού αέρα. Α σε κάτι βίντεο που έχω δει βλέπω ότι βάζουν κάτι σαν αλουμινόχαρτο και σκεπάζουν την μητρική, αλλά είναι πιο χοντρό, μήπως ξέρει κανείς τη είναι αυτό?
duffyduck Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 οπως ειπαν τα παιδια, βαλτην στον φουρνο..... με πατατες
faklan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει :Πιστολάκι αλλά είναι προσωρινή λύση όπως είπαν από πάνω, υπάρχει και η irda Lamp (irda station χρησιμοποιούν οι pro) η οποία θέλει ψάξιμο στο χρόνο κυρίως που την έχεις πάνω από το τσιπάκι που θες να ''κάψεις'' . Αυτόν τον καιρό ''καίω'' μια GPU σε ένα laptop με μια irda 250 watt ένα εκατοστο αποσταση λαμπασ - gpu, με προστασία τής υπόλοιπης πλακέτας χαρτόνι επενδυμένο με αλουμινόχαρτο . Την έχω ψήσει μέχρι 2 λεπτά (εχθές) και περιμένω να δω πως παει... κάτι τέτοιο http://www.youtube.com/watch?v=L0NqI6fWek8 ή http://www.youtube.com/watch?v=f20AqBWZ9uY&feature=related αλλά χωρίς να ξεκολλήσει ...
House123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Πόσο θα κράτηση μετά άμα την βάλω στο φούρνο
mpokwsths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Εξαρτάται, αν έχει αρπάξει από κάτω δε θα κρατήσει πολύ. Αλοίφουμε πάντα με λαδάκι για να μην κολλάει στο ταψί ... γιατί ως γνωστόν θέλει πάντα λάδι.
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, House123 είπε Πόσο θα κράτηση μετά άμα την βάλω στο φούρνο Δεν την βάζεις στο φούρνο γιατί θα πρέπει να πετάξεις τον φούρνο μετα. Οι ατμοί είναι τοξικοί και θα δηλητηριάσει ότι φαγητό περάσει μετα από το φούρνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα