Quikis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Πήρα πρόσφατα ένα netbook απο αγγελία εδώ στο lab.gr,συγκεκριμενα το Acer Aspire One A110 Zg5,το οποίο δεν είχε λογισμικό.Κάθισα λοιπόν και του πέρασα αρχικά windows 7 όμως επειδή το έβλεπα ότι ζοριζόταν και δεν έβρισκα και drivers του έβαλα windows xp sp3.Αφού έβαλα όλους τους drivers τους οποίους κατέβασα από το site της Acer για το συγκεκριμένο netbook,δεν μου δουλεύει η επιφάνεια με το ποντίκι...Ούτε με τα windows 7 μου δούλευε...Έψαξα αρκετά στο πίνακα ελέγχου,δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??Είναι τεράστια ανάγκη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_one_110.html
xristoforos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τον drivers της synaptics τον εβαλες;
Giorgos09 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αν δε δουλευει με τιποτα τοτε δωσε το πισω λεγοντας οτι δε δουλευει το touchpad. Αν σου πουν οτι δουλευει ρωτα σε τη windwos και πιο driver. Αν οντως ειναι χαλασμενο θα στο φτιαξουν.
xristoforos89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αν δε δουλευει με τιποτα τοτε δωσε το πισω λεγοντας οτι δε δουλευει το touchpad. Αν σου πουν οτι δουλευει ρωτα σε τη windwos και πιο driver. Αν οντως ειναι χαλασμενο θα στο φτιαξουν. Το θεμα ειναι πως ειναι μεταχειρισμενο και χωρις εγγυηση.
Giorgos09 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 To πηρες χωρις λογισμικο και χωρις εγγυηση? Πως ελεγξες οτι ειναι λειτουργικο?
ors_86 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να bootάρεις με Linux Live CD (για παράδειγμα με Ubuntu) ώστε να επαληθεύσεις εάν παραμένει το πρόβλημα; Εάν παραμένει τότε το πρόβλημα μάλλον είναι H/W διαφορετικά είναι S/W.
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τo έχω κ εγώ το συγκεκριμένο netnook. Υπάρχει συντόμευση στο πληκτρολόγιο για να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το touchpad (fn+το πλήκτρο που δείχνει τον κέρσορα).
Quikis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά Ευχαριστώ αρχικά για την ανταπόκριση...Με το πλήκτρο fn+f7 που είναι για το touch δεν κάνει τπτ...Το πήρα από ένα παλικάρι ο οποίος ήταν από Ρόδο κ δεν μπορούσα να το ελένξω...Στο device manager δεν το βλέπει...Έχω βάλει κανονικά όλους τους drivers κατεβασμένους από το site της acer...Από τα πολλά,κ επειδή απελπίστηκα αποφάσισα να το ανοίξω...Το άνοιξα κ είδα ότι η καλωδιοταινία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αλλά ούτε και χάλια...Λέω να δοκιμάσω αρχικά να αλλάξω την ταινία...Αλλά από που θα την προμηθευτώ δεν ξέρω...Έχετα καμιά ιδέα??Είμαι από Πατρα,και τα κεντρικά της Acer Είναι στην Αθήνα...Πλαίσο ή multirama θα βρω??
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βιάστηκες να το ανοίξεις.... Βάλε τα ubuntu σε ένα φλασάκι και ξεκίνα το netbook. Αν δεν δουλεύει ούτε εκεί τότε ψάχνεις για πρόβλημα στο hardware...!
Quikis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοείς ακριβώς??Τι θα πετύχω αν το κάνω??Και πως θα το κάνω??
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοείς ακριβώς??Τι θα πετύχω αν το κάνω??Και πως θα το κάνω?? Θα κατεβάσεις τα ubuntu απ το link που σου έδωσα. Ακόλουθα τις οδηγίες που έχει στην σελίδα για να το περάσεις σε φλασάκι (πανεύκολο είναι, αν κολλήσεις πουθενά, πες) Μετά θα βάλεις το φλασακι και θα επιλέξεις να δοκιμάσεις τα ubuntu. Αν δουλεύει το touchpad, πάει να πει πως το πρόβλημα είναι στο software
ipal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 συνηθως το βλεπει το touch και χωρις driver... H' βγαζει ερωτηματικό στη διαχείριση (σπάνια) αν θελει driver. στη διαχείριση υπαρχει κατι για mouse?
Voodooman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Λέω να δοκιμάσω αρχικά να αλλάξω την ταινία...Αλλά από που θα την προμηθευτώ δεν ξέρω...Έχετα καμιά ιδέα??Είμαι από Πατρα,και τα κεντρικά της Acer Είναι στην Αθήνα...Πλαίσο ή multirama θα βρω?? Καλωδιοταινία θα αγοράσεις από το ebay με ασήμαντο κόστος, κάτω από €2 με τα μεταφορικά. Το έχω κάνει και εγώ για ένα asus που κατάφερα και την έκανα χάλια. Εξαιρετική προσοχή όμως, να ψάξεις και να βρεις ακριβώς την ίδια. Λογικά η καλωδιοταινία επάνω γράφει κάποιους κωδικούς, με αυτούς να την ψάξεις. Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να πάρεις την γνήσια (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα), αρκεί να ταιριάζουν τα στοιχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα