Liverpool89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα σε ολους και να εχετε μια υπεροχη μερα.. Εχω ενα usb παρατημενο κααι θελω να δω τι εχει μεσα αλλα εχω πανω απο ενα χρονο να το χρησιμοποιησω.. θυμμαι οτι εβαλα μεσα μερικα save παιχνιδιων και καποια αρχεια και μετα εκανα φορματ τον υπολογιστην μου γιατι ειχα μερικα προβληματα. Τωρα ρωτω αμα το βαλω στο πισι πως μπορω πριν το ανοιξω να το σκαναρω...μπορει να μου δημιουργησει προβλημα? Αμα παω σε ενα ιντερνετ καθε πιστευω δεν θα εχω προβλημ ναδω τα αρχεια μου σωστα? Σας ευχαριστω..
nilosgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τι ενοεις "να το σκαναρω"? αν θες να πεις διαμορφωση, ναι, θα τα σβησει ολα...
gagarin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα... Μπορεις να το βαλεις κ να δεις τα αρχεια σου...
Liverpool89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τι ενοεις "να το σκαναρω"? αν θες να πεις διαμορφωση, ναι, θα τα σβησει ολα... εννοω να το kanv scan με το antivarious που εχω. (avast) Δεν θελω να το κανω διαμορφωση.. Δηλαδη αμα εχει εναν ιο θα το βρει το antibarious μου...?
gagarin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ναι θα το βρει...αν ειναι ενημερωμενο...κ λογικα θα διαγραψει ΜΟΝΟ το αρχειο που ειναι μολυσμενο...
Liverpool89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 οκ..Για να ειμαι σιγουρος πριν ανοιξω τα αρχεια να κανω ενα scan χειροκινητο...ειναι ενημερωμενο...χτες νομιζω βγηκε ενα παραθυρο και ελεγε avast update ..αρα νομιζω ειμαι καλυμμενος.. Σας ευχαριστω..
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το καλύτερο είναι να μην επιτρέπεις το autoplay στα στικάκια και στους εξωτερικούς δίσκους. Κατέβασε το zip από το λινκ και τρέξε από μέσα το DisableAutoplay (http://www.howtogeek.com/geekers/DisableAutoPlay.zip) Αν θέλεις να το ξαναενεργοποιήσεις τρέξε το Enable, αν και καλύτερα είναι να το αφήσεις ανενεργό. Το Autoplay προκαλεί περισσότερες φασαρίες από την βοήθεια που προσφέρει. Από την στιγμή που θα δεν θα υπάρχει το autoplay μπορείς να συνδέσεις το usb και να τοσκανάρεις με το avast.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το καλύτερο είναι να μην επιτρέπεις το autoplay στα στικάκια και στους εξωτερικούς δίσκους. Κατέβασε το zip από το λινκ και τρέξε από μέσα το DisableAutoplay (http://www.howtogeek.com/geekers/DisableAutoPlay.zip) Αν θέλεις να το ξαναενεργοποιήσεις τρέξε το Enable, αν και καλύτερα είναι να το αφήσεις ανενεργό. Το Autoplay προκαλεί περισσότερες φασαρίες από την βοήθεια που προσφέρει. Από την στιγμή που θα δεν θα υπάρχει το autoplay μπορείς να συνδέσεις το usb και να τοσκανάρεις με το avast. Φιλε μου ειναι δοκιμασμενο αυτο που μου προτεινει ή θα τρεχω μετα.. Εχω σημαντικα αρχεια μεσα οπως ψιλοτελειωμενη πτυχιακη μην παθω κανενα εγκεφαλικο..
flik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου ειναι δοκιμασμενο αυτο που μου προτεινει ή θα τρεχω μετα.. Εχω σημαντικα αρχεια μεσα οπως ψιλοτελειωμενη πτυχιακη μην παθω κανενα εγκεφαλικο.. Αυτό που περιέχεται στο zip δε πρόκειται να κάνει τίποτα στο φλασάκι σου. Βασικά για να το δεις, βγάλε το φλασάκι, και μετά τρέξε το disable. Δεν αλλάζει τίποτα στο usb, αλλά λέει στα windows να μην ανοίγουν ποτέ το autoplay που υπάρχει μέσα στο usb. Εσύ μετά με ασφάλεια βάζεις το usb, και απλά προσέχεις να ανοίξεις μόνο τα αρχεία της πτυχιακής. Όλο το θέμα με τους ιούς σε φλασάκια που υπάρχει τα τελευταία 2-3 χρόνια, υπάρχει λόγω του autoplay. Είναι 100% να το απενεργοποιήσεις και να το αφήσεις έτσι.
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Όλο το θέμα με τους ιούς σε φλασάκια που υπάρχει τα τελευταία 2-3 χρόνια, υπάρχει λόγω του autoplay. Είναι 100% να το απενεργοποιήσεις και να το αφήσεις έτσι. Να μην πω 1000%. Μεγαλύτερη χαζομάρα από το autoplay των usb disk δεν υπήρξε στα win. @Liverpool. Μην φοβάσαι δεν έχει καμία σχέση με το στικάκι. Αλλάζει μια ρύθμιση στην registry για να μην τρέχει το autorun.inf αυτόματα, τίποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα