Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω ενα σκληρο δισκο 3 tb τις hitachi και οπως περναγα κατι αρχεια απο το netbook κανει διακοπη ρευματος και σταματαει μετα κανω ενα προληπτικο chkdsk/f/r απο cmd και ολα ηταν καθαρα μετα πηγα και εβαλα τον σκληρο σε ενα λαπτοπ με vista ultimate αλλα δεν επαιρνε drive letter ο σκληρος και πηγα απο πινακα ελεγχου να δωσω εγω και εκει εκανα την ΜΕΓΑΛΗ Μ*&&%@#Α μου εβγαλε ενα μηνυνα οτι πανω απο 2 tb παιζει να εχει προβλημα συμβατοτητας με καποια pc και ειχε 2 κουκιδες επιλογη και πατησα την πανω (δεν θυμαμαι τι ελεγε ακριβως )και απο κει που δειχνει τον σκληρο 2,71 tb μου το σπαει σε 2 partition και τον βγαζει με μαυρο χρωμα μετα πατησα δεξι κλικ και διαλεξα τη δευτερη επιλογη τον ξανακανε ολοκληρο αλλα τον δειχνει ολο μαυρο παιζει να τον σωσω ???εχω διαβασει το τοπικ hard disc data recovery αλλα δεν ξερω σε τι κατηγορια ανηκει το προβλημα μου :cry:

Επεξ/σία από departed
Δημοσ.

βασικα νομιζω οτι σου χωρισε τον δισκο σε δυο unallocated partitions βρες το προγραμμα PArtition Recovery μπας και κανεις δουλεια ... αν δεν το βρισκεις στειλε μου πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...