chill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μια φίλη χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα λαπτόπι με max διαθέσμια χρήματα περί των 600 ευρώ. Απαιτήσεις όπως είπα τίποτα το ουσιαστικό, surfing, hd ταινίες, office και that's it. Υπάρχει καμία πρόταση που να ξεχωρίζει σε αυτά τα χρήματα;
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10101244
chill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σ' ευχαριστώ για την πρόταση. Και εγώ κάτι σε dell είχα στο μυαλό μου (λογικό μετά την πλύση εγκεφάλου που έχω υποστεί από τον thresh )......Με τα deals του electroworld τι παίζει; Μέχρι πότε διαρκεί το συγκεκριμένο deal, δεδομένου ότι, ότι και να κάνει η κοπελιά θα το κάνει από Δευτέρα. Και από περιέργεια γιατί το συγκεκριμένο δικτυακό κατάστημα δεν βρίσκεται στον skroutz; Περιμένω και άλλες προτάσεις!
RipperRoo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σ' ευχαριστώ για την πρόταση. Και εγώ κάτι σε dell είχα στο μυαλό μου (λογικό μετά την πλύση εγκεφάλου που έχω υποστεί από τον thresh )......Με τα deals του electroworld τι παίζει; Μέχρι πότε διαρκεί το συγκεκριμένο deal, δεδομένου ότι, ότι και να κάνει η κοπελιά θα το κάνει από Δευτέρα. Και από περιέργεια γιατί το συγκεκριμένο δικτυακό κατάστημα δεν βρίσκεται στον skroutz; Περιμένω και άλλες προτάσεις! δεν ξερω ποσο καιρο θα κρατησει, μπορεις να κανεις και την παραγγελια με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη που θα ρθει σε 4-7 μερες οποτε θα χει περασει απο Δευτερα επισης καλο ειναι το hp probook 4530s που εχει προσφορα στο e-shop (για μια πιο φθηνη λυση). απλα με το dell θα χει και το κεφαλι της ησυχο λογω της 2χρονης εγγυησης.
Giorgos09 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Θα την καλυψει και το probook το οποιο εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Στο dell ομως μπορει να αλλαξει το καλυμα και να το κανει ροζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα