geioannou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 λοιπον μετα απο την απαραιτητη αναμονή κάποιων ημερων οταν πληκρολογισω στο google την ιστοσελιδα, τοτε βγενει στα αποτελεσματα. βεβαια βγαινει στην 4 θεση και οχι παραπανω. βεβαια για να πω και κατι αλλο που παρατηρησα, συμβαίνει και το εξης τα παραπανω αποτελεσματα που βγαινουν ειναι απο καποιες σελιδες (τις αναφέρω παρακατω) οπου λενε οτι υπαρχει το παρακατω domain κλπ. δεν σε πανε δηλαδη σε καποιο αποτελεσμα, απλος λενε οτι υπαρχει η καταχωρισει κλπ κλπ. (σαν domain ιστοσελιδας υπαρχει περι τα 2 χρονια απλος απο λαθος μας επρεπε να ειχαμε βαλει εστω μια σελιδα και οχι να ειναι στον αερα) whois.domaintools.com, sitetrail.com. οποτε εχω να ρωτησω κατι επανω σε αυτα: δεν θα επρεπε πληκρολογοντας την ιστοσελιδα, με την ακριβη ονομασια της και οχι με λεξεις κλειδια, να βγει στο υψηλοτερο αποτελεσμα ? σιγα σιγα οσο περναει ο καιρος η ιστοσελιδα θα "κερδιζει" θεσεις απο αυτες τις σελιδες μεχρι να φτασει στη 1η θεση ? πρεπει να google-αρουμε την ιστοσελιδα μας και να επιλεγουμε απο τα αποτελεσματα το λινκ οπου μας οδηγει απ' ευθειας σε αυτη για να επιταχύνουμε την ανοδο ?
alexitsios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κοίταξε ουσιαστικά αρχίζεις και πιάνεις κομμάτια που έχουν να κάνουν με seo. Έχω παρατηρήσει ότι αρχικά οι σελίδες που μόλις καταχωρούνται ακόμη και αν τις πληκτρολογείς με το ίδιο το domain, δεν εμφανίζονται πρώτη θέση. Σταδιακά όμως, μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες εμφανίζονται. Για να κερδίσεις με τα keywords και να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σου για έναν συγκεκριμένο όρο, είναι απαραίτητο να κάνεις seo, το οποίο είναι κεφάλαιο από μόνο του και σε ένα thread δεν μπορεί να αναλυθεί.
geioannou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 αυτο ηδη το γνωριζω που λες, το σε ποια μονοπάτια μπηκα με αυτο που ρωτησα. απλος ρωταω ισως το πιο απλος πραγμα του SEO μιας και το μονο που θα ηθελα (σε πρωτη φαση τουλαχιστον) ειναι το να πληκτρολογισει καποιος την ιστοσελιδα (σε μηχανη αναζητησης) και να χει την δυνατότητα να την βρει μεσα απο αυτη. ελπιζω με τα All in One SEO και Meta Tag Manager οπου εχω εγκαταστησει να μπορεσει να γινει αυτο που θελω. αληθεια τα keyword's παιζουν ρολο με πια σειρα θα γραφτουν οι ειναι κατι που το διαβαζουν συνολικα οι μηχανες ?
alexitsios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Σταδιακά το google θα το καταλάβει, αλλά αν θέλεις μπορείς να το περάσεις και σε μερικά directories ή να κάνεις μερικά bookmarks to site σου. Σχετικά με τα Plugins που ανέφερες θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις το YOAST μιας και είναι ελαφρύτερο, ευκολότερο και καλύτερα γραμμένο σε αντίθεση με το ALL IN ONE SEO PACK. Σχετικά με τα keywords, το Google δεν τα λαμβάνει καν υπόψη, οπότε δεν υπάρχει καν λόγος να ασχοληθείς μαζί τους.
geioannou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 - εαν σου ειναι ευκολο πες μου πως ακριβος εννοεις τα directories η τα bookmarks. ειναι να φανταστω σελιδες απο δεν φαινονταει on line αλλα τις βλεπουν οι μηχανες αναζητησης ? - σχετικα με τα keywords που αναφερεις, εννοεις οτι το plugin Meta Tag Manager ειναι μη λειτουργικο για την δουλειά που το θελω εγω! και εαν ναι, τοτε γιατι το εχουν βγαλει. σε αλλο site μονο με τα keyword's εκανα δουλεια. - σε περιπτωση που βαλω το YOAST θα πρεπει να βγαλω το ALL IN ONE SEO PACK? αυτο μπορει να επιρεασει την εως τωρα εξέλιξη ? (φανταζομαι πως οχι, αλλα μην τρεχουμε κιολας). ευχαριστω.
alexitsios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Bookmarks - sites τύπου http://techinsider.gr/ Directories - Sites τύπου http://www.mundolinks.com/ Σχετικά με τα υπόλοιπα ερωτήματα σου. το meta tag manager υπάρχει, επειδή υπάρχουν άλλες μηχανές αναζήτησης που λαμβάνουν υπόψη τους τα keywords (πχ yahoo). To Google δεν τα λαμβάνει καθόλου υπόψη του. Μπορείς να δεις ποια είναι τα meta που υποστηρίζει η Google εδώ: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=79812 Αν περάσεις το yoast θα πρέπει να αφαιρέσεις το all in one seo pack. Δεν θα έχει καμία αρνητική εξέλιξη. Γενικά μην ανησυχείς για τα meta καθόλου. Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά. Ουσιαστικά περισσότερο μετράει ο τίτλος αν μιλάμε για meta. Τα υπόλοιπα αγνοησε τα. Η περιγραφή απλά μετράει για να αυξήσεις την πιθανότητα να κάνει κάποιος κλικ όταν δει τη σελίδα σου στα SERPs.
geioannou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) αρχικα ειπα να βαλω το YOAST αλλα μετα την εγκατασταση ειδα οτι το αναφαιρει σαν WordPress SEO. δεν εχει γινει καποιο λαθος ! απο εκει και περα δεν ειδα απο καπου να μπορω να το κανω καποια ρύθμιση σχετικα. μονο επανω ειχε ενα πεδιο Use meta keywords tag. αυτο σημαίνει οτι εαν το επιλεξω διαβαζει τα meta οπου εχω βαλει στη σελιδα? αλλες ρυθμίσεις δεν εχει ? στο All in One SEO eixe πολλες. μηπως δεν τις βλεπω ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2011 από geioannou
geioannou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ...επισης να αναφαιρω οτι στις μηχανες αναζητησης YAHOO kai BIND πληκτρολογοντας το domain βγαινω στην πρωτη θεση των αποτελεσματων. πραγματικα επιβεβαιωνετε το οτι η google εχει αλλο τροπο που κοιταει τα meta. κοιταξα απο το λινκ τα meta που υποστηριζει η google, αλλα αυτα πως μπορω να τα βαλω στις σελιδες μου? υπαρχει καποιο αλλο Plugin στο wordpress η θα πρεπει να ανοιχτει η σελιδα απο καποιο προγραμμα για να μπει ο κωδικας ? παλι πολλες αποριες εξέφρασα ε !!!
alexitsios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 @geioannou sorry που άργησα να σου απαντήσω, αλλά ήμουν απασχολειμένος Λοιπόν, όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα. Τo Yoast δεν έχει πολλές επιλογές, και αυτό είναι το καλό. Το περνάς και είσαι οκ. Δεν χρειάζεται από εκεί και πέρα να ανησυχείς ιδιαίτερα για ένα σωρό ρυθμίσεις, οι οποίες απλά χρόνο σου τρώνε και ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν φέρνουν. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα σου, η Google έχει διαφορετικό τρόπο που αξιολογεί τα SERPs σε σχέση με yahoo & bing. To yahoo μην ξεχνάς επίσης ότι απλά παίρνει αποτελέσματα από τη bing και γενικά είναι μία μηχανή αναζήτησης που πεθαίνει... Το bing από την άλλη δεν έχει geotarget όπως η google, οπότε δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τη google σε καμία περίπτωση.
geioannou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 @geioannou sorry που άργησα να σου απαντήσω, αλλά ήμουν απασχολειμένος κανενα προβλημα.... στην πραγματικότητα στη παρουσα φαση αυτο που με ενδιαφερει ειναι με το dοmain και μονο να μπορει να βρει κανεις την ιστοσελιδα. ειναι μια ΜΚΟ οποτε πολλα απο τα μελη ειναι ανθρωποι μεγαλητερης ηλικιας και δεν διαθετουν μεγαλη εμπειρία απο το inet. οποτε εαν μας βγαλει στα πρωτα 2-3 αποτελεσματα ειναι οκ. προχωρω σε ερωτηματα, - το Yoast, εστω οτι το εγκατέστησα. απο που θα προωθησει το Yoast τη ιστοσελιδα στα ανωτερα αποτελεσματα των μηχανων αναζητησης ? στο All in One υπηρχαν μερικα πεδια οπως, Home Keywords οπου θα λειτουργουσε σαν keywordd's. στο Yoast πως θα γινει αυτο ? - εστω και ετσι το εγκατεστησα και το δοκιμασα αλλα μολις το ενεργοποιησα ειδα οτι η σελιδα "κρεμαγε" εβγαινε μεν αλλα στο επανω μερος εβγαινε κωδικας και τιποτε αλλο. οποτε μάλλον κατι θα θελει απο θεμα ρύθμισης... επισεις σχετικα με τα meta οπου η google αναγνωριζει, πως μπορω να τα βαλω στην σελιδα μου ?
alexitsios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις κάποια άλλα meta στον κώδικα σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το meta description και το title tag.
geioannou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 γνωριζοντας οτι ο χρονος ειναι πολυτιμος για εσενα θα ηθελα να σε ρωτησω 2 διευκρινίσεις, - βρηκα στο all in one SEO τα πεδια description, title tag. σε αυτα βαζουμε πολλες εγγραφες με κομμα μεταξυ τους (οπως δηλαδη στα keyword's) η θα πρεπει να μπει μια μονο λεξη ? η βοηθεια δεν το λεει. - εαν μπορεις απαντησε στη ερωτηση μου σχετικα με το Yoast που εκανα παραπανω. εαν ειναι οντος καλυτερο να το βαλω, αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να δουλεψει κιολας. σε ευχαριστω.
alexitsios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο documentation του ίδιου του plugin http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/faq/
geioannou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 γιατι παντα μου αφηνεις ενα ερωτημα αναπάντητο !! για να εχω κατι να περιμενω !
nio47 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλή σας μέρα και χάρηκα πολύ που σας βρήκα.Ελπίζω να βρω μαζί σας μια λύση.Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς αλλά στο blogger.Εχω αυτό το blog http://zone-memo.blogspot.gr/ και στα εργαλεία για Webmasters >Yγεία>Αποκλεισμένες διευθύνσεις URL μου λέει οτι το αρχείο robots.tx αποκλείει διευθύνσεις και μου αναφέρει Αποτελέσματα ελέγχου Url Googlebot Googlebot-Mobile http://zone-memo.blogspot.com/ Επιτρέπεται έως τη σειρά 6: Allow: Ανιχνεύθηκε ως κατάλογος. Συγκεκριμένα αρχεία ίσως έχουν διαφορετικούς περιορισμούς Επιτρέπεται έως τη σειρά 6: Allow: Ανιχνεύθηκε ως κατάλογος. Συγκεκριμένα αρχεία ίσως έχουν διαφορετικούς περιορισμούς Αν γνωρίζετε κάποια λύση βοηθείστε Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα