Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το pc και πατάω f8 επαναλαμβανόμενα όμως δεν χαμπαριάζει και μου πετάει την μπάρα που φορτώνει και στην συνέχεια την welcome screen. Τι να κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας τροπος ειναι να βγαλεις την μπαταρια του bios απο την μητρικη, για κανα 5λεπτο και να την επανατοποθετησεις...

Ολα αυτα με τον υπολογιστη χωρις τροφοδοσια! ! !

Αλλιως μπορεις μεσω bios να επιλεξεις ολες οι ρυθμισεις να γυρισουν σε εργοστασιακες τιμες...Στα Default Settings δηλαδη...

Και ενας αλλος τροπος ειναι με το jumper-ακι της μητρικης σου, αλλα δεν τον πολυγνωριζω, γιατι η μητρικη μου ειναι χωρις jumper...mrgreen.png

Επεξ/σία από mchls
Δημοσ.

Άλλο το clear cmos και άλλο η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Και την μπαταρία χρειάζεται να την βγάλεις για 40-60 δευτερόλεπτα....

Ορίστε για το jumper που λες, αλλά δεν το έχουν όλες οι μητρικές...

http://www.youtube.com/watch?v=up9dSobkgf8&feature=related

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει..?

Γτ σε εμένα τουλάχιστον, μερικά πράγματα δεν τα αλλάζει...!

Ναι ρε συ...

Απλα σου παραθετω την πηγη...Δεν ειπα οτι τωρα εμαθα αυτον το τροπο, μεσω της συγκεκριμενης πηγης...

Δημοσ.

Ναι ρε συ...

Απλα σου παραθετω την πηγη...Δεν ειπα οτι τωρα εμαθα αυτον το τροπο, μεσω της συγκεκριμενης πηγης...

Οκ..!

Γράψε λάθος τότε, απλά σε έμενα όταν το έκανα μέσα απ το bios δεν "έχανε" την ώρα, ενώ με την μπαταρία μηδένιζε....

Δημοσ.

Οκ..!

Γράψε λάθος τότε, απλά σε έμενα όταν το έκανα μέσα απ το bios δεν "έχανε" την ώρα, ενώ με την μπαταρία μηδένιζε....

Δεν ειναι θεμα λαθους, αραξε...

Παντως την ωρα την ''χανει'' μονο οταν βγει η μπαταρια, οχι με default settings...

Αλλα δεν πιστευω πως για να γινει clear cmos ειναι αναγκη η ωρα να ''χαθει'', οποτε και με default settings γινετε η δουλεια που θες! ! !Αυτο γραφει και το site...mrgreen.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...