Stelis90 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με έναν υπολογιστή. Κάτι κατέβασε(λογικά) ο θείος μου και όλα μα όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας, στην μπάρα εργασίας ΚΑΙ στην έναρξη έχουν πάρει εικονίδιο μουσικής και όταν τα πατάω ανοίγει ο windows media player...... Το pc φοράει windows 7 x86 ελληνικά.... Δε το έχω ξαναδεί αυτό το μαγικό! Πως φτιάχνετε-εκτός από format; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
filip123go Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε επαναφορά συστήματος για αρχή..!
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html Κατεβασε το fix που ειναι για τα .lnk και τρεξτο (δεξι κλικ > Merge). (credit goes to gi0)
Stelis90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Έβαλα το pc να κάνει επαναφορά συστήματος, και θα δούμε αν έφτιαξε. Επόμενη κίνηση είναι το fix-άκι (αν δεν διορθωθεί με την επαναφορά!) Ευχαριστώ και πάλι!
Stelis90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τελικά παιδιά το μηχάνημα έφτιαξε με την επαναφορά συστήματος σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα