oldnew Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν εχω καμία περιέργειά. Ξέρω ηδη την απάντηση, την εχω δει άπειρες φορές: Ο πελάτης, μπλα μπλα, είχε μια οφειλή, μπλα μπλα, οπότε βάση του νόμου μπλα παράγραφος μπλαμπλα, η εταιρία δικαιούται να ζητήσει εγγυηση προκειμένου να επανασυνδεθει στο δυκτιο της. Η εταιρία εξήγησε πολυ ευγενικά όπως ειναι γνωστο οτι κανει παντα ,στον πελατη το λογο, και ο πελατης επέλεξε άλλη εταιρία. Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρέτησουμε με τον ίδιο άριστο τρόπο και στο μέλλον.. :) Έτσι για να σας γλιτώσω απο την αναμονή.. Η ΕΕΤ, δεν μπορεί να κανει τίποτα, γιατί νομικα η εταιρία είναι καλυμενη. Όχι ότι θα έκανε τίποτα και να μην ήταν.
Heatspreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει σημασία και τίποτα να μην γίνει, αν όλοι έκαναν καταγγελίες, τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Όσον αφορά τους νόμους και τα συμβόλαια. Η εταιρία δεν είναι ανώτερη από τον πελάτη. Και πάντα αυτό που έλεγα, ειδικά στο Topic της Forthnet, είναι πως το συμβόλαιο που υπογράφω, δεν είναι επειδή συμφωνώ, υπογράφω για να προχωρήσει η αίτηση μου και να έχω Internet. Αν πήγαινα αυτοπροσώπως να κάνω συμβόλαιο και να διαπραγματευτούμε τους όρους, μάλιστα, τότε θα συμφωνούσα. Αυτό που λέω βέβαια είναι ιδεολογικό και έχει να κάνει με ηθική. Αυτοί ποντάρουν στην αδυναμία της μάζας να διαφωνήσει. Ένα παράδειγμα για τα παραπάνω είναι αυτό: http://www.eklogika.gr/page/diffpages/bank_granny Δεν το έχει γράψει η γιαγιά προφανώς, αλλά η ουσία υπάρχει. Όταν έκανα συμβόλαιο στον ΟΤΕ για Internet όπου πήρα τηλέφωνο την υπηρεσία νέων συνδέσεων, αναφέρει ότι η κλήση ηχογραφείται. Όταν λοιπόν στο τέλος με την κοπέλα τα είχαμε κανονίσει, αυτή μου τα υπαγόρευε αργά για να είναι ξεκάθαρο το τι ζήτησα και τι έγινε. Σε εκείνο το σημείο, είπα: ¨Αφού η κλήση ηχογραφείται προς όφελος μου, για την ασφάλεια των συναλλαγών μου, αναφέρω πως σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, θα διακόψω τη σύνδεση, χωρίς να πληρώσω τίποτα". Ας πηγαίνουμε και λίγο κόντρα που και που, δεν βλάπτει.
gs20309 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω να ξεσπάσω και δεν έχω να πω τίποτα για τη διαδικασία. Κάθισες να γράψεις αναλυτικά πώς μπορεί να προέκυψε μία οφειλή, την οποία η Cosmote θυμήθηκε μετά από σχεδόν 3 χρόνια. Δεν αμφισβητώ ότι αυτά που γράφεις είναι ορθά αλλά δεν είναι το πρόβλημα αυτό. Όπως σου έγραψα, δεν αμφισβήτησα καν την "ξεχασμένη" οφειλή. Το πρόβλημά μου δεν είναι πώς προέκυψε, γι'αυτό και σου αντέτεινα ότι δεν με απασχολεί ο εσωτερικός μηχανισμός τιμολόγησης της εταιρείας. Με απασχολεί τόσο η ταλαιπωρία μου όσο και η άρνηση της εταιρείας να μου πει γιατί μου ζητείται η καταβολή εγγύησης. Από τα γραπτά σου, μου δίδεται η εντύπωση είτε ότι εργάζεσαι στην εταιρεία "Γερμανός" είτε ότι, για οποιονδήποτε λόγο (που δεν με αφορά), επιθυμείς να υπερασπιστείς τους υπαλλήλους της εν λόγω εταιρείας. Όπως έγραψα κατ' επανάληψη, το κυρίως πρόβλημά μου είναι με την Cosmote και την Εξυπηρέτηση Πελατών της. Θεωρώ απρεπή την κίνηση να αφαιρέσεις τα μηνύματά σου. Στο κάτω-κάτω διαφωνείς με την προσέγγιση άλλων μελών, εδώ υπάρχει χώρος για να το συζητήσουμε. Η κίνηση να αφαιρέσεις τα μηνύματά σου είναι σπασμωδική και παιδιάστικη. Κρίμα γιατί άλλη εικόνα είχες δώσει από την μέχρι τώρα παρουσία σου εδώ... Μα εννοείται ότι εργάζομαι στο Γερμανό γιαυτό κ μπήκα στον κόπο να σου εξηγήσω τις διαδικασίες, αλλιώς τι με νοιάζει, το έχω ξανααναφέρει άλλωστε. Και από την όση εμπειρία μου μέχρι τώρα είναι η καλύτερη εταιρία που έχω δουλέψει. Γιαυτό κ σου είπα να μου δώσεις τον αριθμό σου να σου πω τι γίνεται και γιατί σου ζητάγαν το λογαριασμό τον ξεχασμένο σε προηγούμενο ποστ. Συνεχίζω να θέλω να αφαιρεθούν τα ποστ εφόσον δεν αφορούν κανένα οι διαδικασίες κ κανείς δεν θέλει να ξέρει. Δεν είναι παιδική ούτε σπασμωδική αντίδραση. Εγω κατάλαβα λάθος από το αρχικό ποστ κ νόμιζα ότι ήθελες περισσότερες πληροφορίες, από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρουν κανέναν κ δεν είναι σχετικά όσα έγραψα με το pulse του thread ας σβηστούν κ όσα έχουν γίνει παράθεση. Οι εγγυήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στην cosmote πάντως δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας θέλει να χτίσει μια γερή βάση πάνω σε αυτή που ήδη έχει κ δεν την αδικώ γιαυτό.
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 gs20309 ας μην πόσταρες. Αν αρχίζουμε με τα πρώτια ζόρια να παίρνουμε πίσω τα λόγια μας, δεν είμαστε φόρουμ. Το ότι αυτά που έγραψες δεν ενδιαφέρουν 15 συμφορουμίτες, δεν σημαίνει πως είναι αδιάφορα και για τους υπόλοιπους. Εκτός και αν έπεσε καμπάνα, άνωθεν... Ηρεμία λοιπόν και ας το παίξουμε το τόπι όπως το παίζαμε τόσα χρόνια.
gs20309 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 gs20309 ας μην πόσταρες. Αν αρχίζουμε με τα πρώτια ζόρια να παίρνουμε πίσω τα λόγια μας, δεν είμαστε φόρουμ. Το ότι αυτά που έγραψες δεν ενδιαφέρουν 15 συμφορουμίτες, δεν σημαίνει πως είναι αδιάφορα και για τους υπόλοιπους. Εκτός και αν έπεσε καμπάνα, άνωθεν... Ηρεμία λοιπόν και ας το παίξουμε το τόπι όπως το παίζαμε τόσα χρόνια. ας μην κάνουμε εικασίες για καμπάνες κτλ. σαν άνθρωπος ξενέρωσα γιαυτό κ θέλω να σβηστούν. δηλαδή μου λες ότι δεν έχω το δικαίωμα να σβήσω τα ποστ μου που θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν στο θέμα του thread? ήμαρτον δηλαδή.
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ας μην κάνουμε εικασίες για καμπάνες κτλ. σαν άνθρωπος ξενέρωσα γιαυτό κ θέλω να σβηστούν. δηλαδή μου λες ότι δεν έχω το δικαίωμα να σβήσω τα ποστ μου που θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν στο θέμα του thread? ήμαρτον δηλαδή. Scipta mannent. Αυτό λέω. Είναι και θέμα αξιοπιστίας. Όσο για την καμπάνα, μια εικασία έκανα, δεν έβγαλα πόρισμα. edit: Το πόρισμα ίσως βγει μαζί με την απάντηση στην καταγγελία του soyrtaferta(κατά κόσμο paredwse)!
gs20309 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Scipta mannent. Αυτό λέω. Είναι και θέμα αξιοπιστίας. Όσο για την καμπάνα, μια εικασία έκανα, δεν έβγαλα πόρισμα. edit: Το πόρισμα ίσως βγει μαζί με την απάντηση στην καταγγελία του soyrtaferta(κατά κόσμο paredwse)! Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το ύφος των ποστ σου.. Δηλαδή εσένα τι σε ενοχλεί το ότι διέγραψα τα ποστ μου,πραγματικά. Οσον αφορά το αν είμαι αξιόπιστο άτομο αυτό άσε να το ξέρω εγώ κ όσοι είναι γύρω μου. Κ δεν είναι ότι τα είδα τα δύσκολα όπως αναφέρεις και με προσβάλει αυτό. Απλά κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λόγος να ποστάρω τπτ εξαρχής πάνω στο θέμα, το γιατί το έκανα -πες παρόρμηση. Forum δεν είναι εδώ, ή έχω καταλάβει λάθος? Γιαυτό δεν υπάρχει η επιλογή να σβήνεις ή να διορθώνεις τα σχόλια σου όταν το κρίνεις απαραίτητο? Επειδή ξαναλέω ότι με στεναχώρησε το όλο θέμα κ ήταν λάθος μου να ποστάρω αρχικά θέλω να διαγραφούν. Δεν χρειάζεται να το ψειρίζεις τόσο κ ειδικά όταν σε κανένα σχόλιο δεν σχολίασα κάτι αρνητικό για το άτομο σου. Ισα ίσα που μέχρι τώρα συμφωνώ σε όσα ποστ σου έχει τύχει να διαβάσω, αλλά τι να πω μάλλον υπάρχει ένας αρνητισμός τελικά.
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Είχα σκοπό να μην απαντήσω αλλά παρόλο που είναι εκνευριστικό, θα κάτσω να εξηγήσω τα αυτονόητα. Το φόρουμ σου δίνει το δικαίωμα να επεξεργάζεσαι τα posts. Άλλο επεξεργάζομαι και άλλο διαγράφω. Το backspace είναι για να διαγράφει χαρακτήρες. To backspace λοιπόν είναι το μαχαίρι. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι το πως θα το χρησιμοποιήσεις. Όσοι σου απάντησαν, που απάντησαν; Σε διάβασαν και σου απαντήσαν βάσει εκείνων που διάβασαν από εσένα. Όταν διαγράφεις αυτά επάνω στα οποία κάποιοι σου απάντησαν, τους ακυρώνεις. Και νομίζω δεν είναι δίκαιο τουλάχιστον. Ίσως να είμαι και αρνητικός, δεν το αποκλείω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2011 από nikoskon
Elveleg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ αυτό τον καιρό. Είμαι μέχρι και αυτή την στιγμή σε εταιρικό συμβόλαιο στην vodafone και θέλω το δικό μου νούμερο να το πάω σαν κανονικός ιδιώτης στην cosmote. Για να ολοκληρωθεί η φορητότητα μου ζητάνε εγγύηση 250€. Το περίεργο είναι πως το δικό μου ΑΦΜ (στο οποίο γίνεται η νέα σύνδεση) υπάρχει στο σύστημά τους μόνο λόγω του ότι βάση νόμου δήλωσα ένα what's up που έχω, άρα δεν μπορούν να μου πουν πως έχω κάποια οφειλή. Για δοκιμή θα ξανακάνω την αίτηση σε στοιχεία συγγενικού μου προσώπου (που δεν έχει σχέση με cosmote στο παρελθόν) να δω εάν θα ζητηθεί πάλι εγγύηση. Ενδεχομένως πάντως να είναι πλέον πάγια τακτική της εν λόγω εταιρίας λόγω πολλών αδυναμιών για αποπληρωμή χρεών των συνδρομητών της. Όπως και να χει δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω 250€, χωρίς καν να ενδιαφερθεί η εταιρία την οποία επέλεξα να γίνω πελάτης, να μου εξηγήσει γιατί τα ζητάει... Σε συνέχεια της δοκιμής, όντως με στοιχεία συγγενικού μου προσώπου δεν ζήτησαν την εγγύηση, οπότε συμπεραίνω πως το ΑΦΜ μου είναι σεσημασμένο στην βάση της cosmote (για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζω....)
geogrip Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγγυηση ζητησαν και σε μενα απο cosmote. Εχω 4 χρονια συμβολαιο, κανενα χρεος, και θελησα να κανω το δευτερο καρτοκινητο μου συνδεση (το πρωτο ειναι συνδεση). Μου ζηταν λοιπον 100 ευρω νταβατζιλικι για εγγυηση. Προσπαθησα να μαθω το λογο και δεν τα καταφερα. Ολως τυχαιως η γυναικα μου εκανε το καρτοκινητο της που ειχε εδω και 5 χρονια συνδεση και δε της ζητησαν τιποτα. Προφανως μας χανουν και τους δυο γιατι η μ@λ@κι@ τους σπάει ταμεία!
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγγυηση ζητησαν και σε μενα απο cosmote. Εχω 4 χρονια συμβολαιο, κανενα χρεος, και θελησα να κανω το δευτερο καρτοκινητο μου συνδεση (το πρωτο ειναι συνδεση). Μου ζηταν λοιπον 100 ευρω νταβατζιλικι για εγγυηση. Προσπαθησα να μαθω το λογο και δεν τα καταφερα. Ολως τυχαιως η γυναικα μου εκανε το καρτοκινητο της που ειχε εδω και 5 χρονια συνδεση και δε της ζητησαν τιποτα. Προφανως μας χανουν και τους δυο γιατι η μ@λ@κι@ τους σπάει ταμεία! Δεν θα σου παραθεσω τους κανονες του φορουμ(απαγορευεται να ανακινουν θεμα περαν των 90 ημερων μπλα-μπλα....) ,γιατι σεβομαι τον κοπο που εκανες να ανασκαψεις θεμα που εχει σταματησει απο το '11..
Αλκης K. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγγυηση ζητησαν και σε μενα απο cosmote. Εχω 4 χρονια συμβολαιο, κανενα χρεος, και θελησα να κανω το δευτερο καρτοκινητο μου συνδεση (το πρωτο ειναι συνδεση). Μου ζηταν λοιπον 100 ευρω νταβατζιλικι για εγγυηση. Προσπαθησα να μαθω το λογο και δεν τα καταφερα. Ολως τυχαιως η γυναικα μου εκανε το καρτοκινητο της που ειχε εδω και 5 χρονια συνδεση και δε της ζητησαν τιποτα. Προφανως μας χανουν και τους δυο γιατι η μ@λ@κι@ τους σπάει ταμεία! αρχαιοκαπηλεεεε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα