Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

paredwse, για το θεμα του σηματος στο σπιτι σου, αφου πηγες στην vodafone, παρε το vodafone full σημα για να εχεις σημα στο σπιτι σου μεσω adsl. Θα εχεις και μικροτερη εκπομπη ακτινοβολιας.

Παρομοια υπηρεσια εχει και η cosmote εδω και 1 μηνα, την λεει cosmote τελειο σημα.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση, το'χω τσεκάρει κι εγώ και θα το πάρω. :)

Λεπτομέρεια: η Cosmote μου είχε πει ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει ένα κόστος 99 ευρώ εφ' άπαξ. Η Vodafone μου είπε ότι με το πρόγραμμα που έχω επιλέξει στο κινητό, η συσκευή προσφέρεται δωρεάν. ;)

(εάν υπήρχε αυτή η συσκευή τον Μάιο δεν θα άλλαζα δίκτυο κινητής...)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στην Vodafone κοστίζει 90€ αλλά αν είσαι συνδρομητής με συμβόλαιο το παίρνεις με έκπτωση ως 100%, δηλαδή δωρεάν.

Όπως στην περιπτωσή σου.

Θα σου λύσει τα χέρια το Full Σήμα. Δεν είναι τυχαίο πως το προώθησε έντονα το καλοκαίρι στην τηλεόραση

και είναι ένα ακόμα προϊόν/υπηρεσία που είχε πριν το/τη φέρει η cosmote.

Από όλη την ιστορία, κράτα το θετικό! Ήρθες σε σοβαρή εταιρεία και πλέον θα έχεις data roaming(3G/3G+ πάντα) με ελάχιστο κόστος, ειδικά στην Ευρώπη! :)

Όσον αφορά το θέμα, επιμένω να μάθεις τί αφορούσε το τιμολόγιο; Τί είχε χρεωθεί δηλαδή;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση, το'χω τσεκάρει κι εγώ και θα το πάρω. :)

Λεπτομέρεια: η Cosmote μου είχε πει ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει ένα κόστος 99 ευρώ εφ' άπαξ. Η Vodafone μου είπε ότι με το πρόγραμμα που έχω επιλέξει στο κινητό, η συσκευή προσφέρεται δωρεάν. ;)

(εάν υπήρχε αυτή η συσκευή τον Μάιο δεν θα άλλαζα δίκτυο κινητής...)

90€ εχει και στις 2 εταιριες η συσκευη . Σε πελατες που πραγματι εχουν προβλημα σηματος , το δινουν δωρεαν και οι 2 εταιριες με λιγη πιεση.

Εγω δωρεαν το πηρα απο cosmote.

Το πραγματικο κοστος της συσκευης ειναι πολυ μεγαλυτερο, γυρω στα 200+€( συν οτι θελει πολυ δουλεια στο δικτυο τους, υποστηριξη κλπ για να προσφερουν την υπηρεσια αυτη που ειναι πολυπλοκη).

Αλλα οι εταιριες ξερουν οτι διαφορετικα θα εχαναν εναν πελατη που θα πηγαινε σε αλλη εταιρια που εχει σημα στην περιοχη τους με φορητοτητα (οπως εκανες πχ εσυ τον Μαιο), οποτε το δινουν αισθητα χαμηλοτερα ή ακομα και δωρεαν και δεν χρεωνουν και παγιο για την υπηρεσια.

Γιατι τα 50€ καθε μηνα ενος πελατη ειναι πολυ σημαντικα για τις εταιριες και σε τετοιους πελατες(απλα παρα πολλους) στηριζονται οι εταιριες και δεν θελουν να τους χανουν.

Το λεω αυτο γιατι εδω μεσα διαβασαμε διαφορα κουλα.

Δημοσ.

90€ εχει και στις 2 εταιριες η συσκευη . Σε πελατες που πραγματι εχουν προβλημα σηματος , το δινουν δωρεαν και οι 2 εταιριες με λιγη πιεση.

Εγω δωρεαν το πηρα απο cosmote.

Στην Vodafone το παίρνει με έκπτωση, χωρίς καθόλου πίεση. Το ποσοστό της έκπτωσης δεν ξέρω πως προκύπτει(προφανώς από το ύψος των παγίων).

Όσοι γνωστοί μου το έχουν προμηθευτεί, δεν πληρώσαν κάτι και δεν είχαν πρόβλημα κάλυψης.

Απλά θέλαν σε σημεία που είχαν 1/5,2/5 3G σήμα, τώρα να πιάνουν full σήμα.

Άλλωσε η ακτινοβολία της συσκευής Vodafone Full σήμα είναι ελάχιστη, συγκρίσιμη με αυτή του WiFi.

Αυτό έλλειπε να παρακαλάμε για να έχουμε σήμα και να πληρώνουμε και από πάνω! :)

Δημοσ.

Στην Vodafone το παίρνει με έκπτωση, χωρίς καθόλου πίεση. Το ποσοστό της έκπτωσης δεν ξέρω πως προκύπτει(προφανώς από το ύψος των παγίων).

Όσοι γνωστοί μου το έχουν προμηθευτεί, δεν πληρώσαν κάτι και δεν είχαν πρόβλημα κάλυψης.

Απλά θέλαν σε σημεία που είχαν 1/5,2/5 3G σήμα, τώρα να πιάνουν full σήμα.

Άλλωσε η ακτινοβολία της συσκευής Vodafone Full σήμα είναι ελάχιστη, συγκρίσιμη με αυτή του WiFi.

Αυτό έλλειπε να παρακαλάμε για να έχουμε σήμα και να πληρώνουμε και από πάνω! :)

Παρομοια ειναι και στις 2 εταιριες τα πραγματα:

το διαφημιζουν , λενε οτι το δινουν με 90€ αλλα συνηθως το δινουν δωρεαν.

Η "πιεση" που χρειαζεται ειναι απλα να παει σε ενα καταστημα να πει οτι ειναι πελατης και δεν εχει σημα σπιτι του. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα το δωσουν δωρεαν , παρολο που λενε οτι κοστιζει 90€.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρομοια ειναι και στις 2 εταιριες τα πραγματα:

το διαφημιζουν , λενε οτι το δινουν με 90€ αλλα συνηθως το δινουν δωρεαν.

Η "πιεση" που χρειαζεται ειναι απλα να παει σε ενα καταστημα να πει οτι ειναι πελατης και δεν εχει σημα σπιτι του. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα το δωσουν δωρεαν , παρολο που λενε οτι κοστιζει 90€.

Να σου πω: στην Cosmote μου είπαν 90 ευρώ εφ' άπαξ καταβολή. Δεν το παζάρεψα, έτσι μου είπαν.

Στην Vodafone μου είπαν: με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, δωρεάν. Άνευ ετέρου κι άνευ συζήτησης.

Διαφορετική αντιμετώπιση.

Δημοσ.

Και γω χρωστουσα καποτε στην κοσμοτε 2 μηνιατικα και αργησα να τα πληρωσω... Αλλα αυτο οταν ημουν πιτσιρικας ! Μετα απο 6-7 χρονια πηγα να κανω αιτηση για νεο συμβολαιο στην κοσμοτε και μου ζητησε 150ε.

Ε πηγα σε αλλη εταιρια . Ευτυχως υπαρχει ανταγωνισμος στην Ελλαδα.

Θυμαμαι με τον πατερα πολυ παλια που ειχε δωσει προκαταβολη για roaming και λαχταρισαμε να τα παρουμε πισω.... Οποτε δεν προκειται να δωσω ποτε εγγυηση....

Να ναι καλα η wind.

Δημοσ.

Φοριεται το χαρατσι τελευταια και θα φορεθει πολυ φετος... Ειναι μοδατο.

Απλα ο paredwse ειναι λιγο ντεμοντε. :P

Περα απο την πλακα, αυτο με την εγγυηση πρωτη φορα το ακουω. Παραξενο.

Κριμα που εδωσες τα λεφτα, αλλα που να το φανταστεις...

Η ολη φαση ειναι οτι το deal για να γινει μια συνδεση, μοιαζει με μαφιοζικη ταινια.

Απιστευτη η Cosmote!

Δημοσ.

Θεωρώ πως έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα. Ως τώρα δε μου έχει γίνει κάτι παρόμοιο, ωστόσο αν μου τύχαινε, δεν επρόκειτο να ασχοληθώ δευτερόλεπτο. Η cosmote (και η κάθε cosmote ) έχει το δικαίωμα να ζητήσει εγγύηση βάσει συμβολαίου. Το δεχόμαστε καλώς, δεν το δεχόμαστε, πάλι καλώς. Γιατί να το ψειρίζουμε; Δεν μας υποχρεώνει κανείς. Αν δεν σου εγκρίνουν δάνειο από μια τράπεζα δηλαδή, θα ψάχνεις να βρεις το λόγο; Αφού τελικά δάνειο,δε θα έχει. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Θεωρώ πως έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα. Ως τώρα δε μου έχει γίνει κάτι παρόμοιο, ωστόσο αν μου τύχαινε, δεν επρόκειτο να ασχοληθώ δευτερόλεπτο. Η cosmote (και η κάθε cosmote ) έχει το δικαίωμα να ζητήσει εγγύηση βάσει συμβολαίου. Το δεχόμαστε καλώς, δεν το δεχόμαστε, πάλι καλώς. Γιατί να το ψειρίζουμε; Δεν μας υποχρεώνει κανείς. Αν δεν σου εγκρίνουν δάνειο από μια τράπεζα δηλαδή, θα ψάχνεις να βρεις το λόγο; Αφού τελικά δάνειο,δε θα έχει. Φιλικά πάντα.

Ίσως το πιο fail post του thread...

O τύπος(aka paredwse) είναι -120€ και ισχυρίζεσαι πως αφενός μεν το "ψειρίζει" και αφετέρου δε, κακώς το "ψειρίζει"...

Τον είχα για άνθρωπο τον paredwse και όχι για πρόβατο, οπότε καλά κάνει και το "ψειρίζει".

Δημοσ.

Ναι, αλλα αν κατι δεν συμβαινει συχνα αναρωτιεσαι.

Αυτο που αναφερει ο OP, ειναι πως η αιτηση ειχε κολλησει χωρις να τον ενημερωσουν. Επισης στην τραπεζα σου λενε το λογο που δεν σου εγρινουν δανειο. :)

Δημοσ.

Ας το δούμε πιο απλά.

Τους εμπιστεύθηκε, δεν τον εμπιστεύθηκαν.

Τί να λέμε τώρα; Τον γειώσαν κανονικά σαν πελάτη.

Δημοσ.

Ίσως το πιο fail post του thread...

O τύπος(aka paredwse) είναι -120€ και ισχυρίζεσαι πως αφενός μεν το "ψειρίζει" και αφετέρου δε, κακώς το "ψειρίζει"...

Τον είχα για άνθρωπο τον paredwse και όχι για πρόβατο, οπότε καλά κάνει και το "ψειρίζει".

Δε γνωρίζετε προφανώς την αγορά κινητής τηλεφωνίας και για αυτό εκφράζεστε έτσι. Δικαιολογημένα. Η Cosmote δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Να είστε σίγουροι δε, πως και οι άλλες εταιρείες κάνουν ακριβώς τα ίδια (με τη wind όχι τόσο πολύ για να είμαι ειλικρινής). Η cosmote αυτή τη στιγμή έχει ένα ποσοστό αγοράς 47% περίπου. Όπως είναι γνωστό λοιπόν,σε περίπτωση που φτάσει στο 50.000...1% θεωρείται μονοπώλιο και η ΕΕΤΤ είναι έτοιμη να επέμβει. Οπότε προσπαθεί να 'φιλτράρει' τους πελάτες της. Για αυτό καταργεί τα πακέτα στο what's up, για αυτό κατέβασε τις επιδοτήσεις κτλ. Αυτά σε συνδυασμό με τα 200εκ ευρώ που έχουν ως φέσια οι 3 εταιρίες μαζί ελπίζω να σε κάνει να καταλάβεις γιατί η cosmote έκανε τα προαναφερθέντα στον φίλο paredwse. Όπως θα πρόσεξες, στο post μου δε δίνω δίκιο στην cosmote (ίσα ίσα, οι διαδικασίες τους με εκνευρίζουν) αλλά περισσότερο στάθηκα στο γεγονός πως και πολύ ασχολήθηκε μαζί τους ο φίλος.

Πάντα φιλικά (κάτι που δεν έκανες εσυ)

Δημοσ.

Δε γνωρίζετε προφανώς την αγορά κινητής τηλεφωνίας και για αυτό εκφράζεστε έτσι. Δικαιολογημένα. Η Cosmote δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Να είστε σίγουροι δε, πως και οι άλλες εταιρείες κάνουν ακριβώς τα ίδια (με τη wind όχι τόσο πολύ για να είμαι ειλικρινής). Η cosmote αυτή τη στιγμή έχει ένα ποσοστό αγοράς 47% περίπου. Όπως είναι γνωστό λοιπόν,σε περίπτωση που φτάσει στο 50.000...1% θεωρείται μονοπώλιο και η ΕΕΤΤ είναι έτοιμη να επέμβει. Οπότε προσπαθεί να 'φιλτράρει' τους πελάτες της. Για αυτό καταργεί τα πακέτα στο what's up, για αυτό κατέβασε τις επιδοτήσεις κτλ. Αυτά σε συνδυασμό με τα 200εκ ευρώ που έχουν ως φέσια οι 3 εταιρίες μαζί ελπίζω να σε κάνει να καταλάβεις γιατί η cosmote έκανε τα προαναφερθέντα στον φίλο paredwse. Όπως θα πρόσεξες, στο post μου δε δίνω δίκιο στην cosmote (ίσα ίσα, οι διαδικασίες τους με εκνευρίζουν) αλλά περισσότερο στάθηκα στο γεγονός πως και πολύ ασχολήθηκε μαζί τους ο φίλος.

Πάντα φιλικά (κάτι που δεν έκανες εσυ)

Δεν θα περιαυτολογήσω για το αν γνωρίζω ή όχι τον χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Πάντως άσχετος δεν είμαι.

Από εκεί και πέρα γιατί να με νοιάζει εμένα τί ζόρια τραβάει η Cosmote με την ΕΕΤΤ;

Πελάτης είμαι και απλά μετράω συμπεριφορές.

Αν δούλευα κάπου χαμένος σε κάποιο τμήμα management ίσως να το έβλεπα αλλιώς... ή καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...