spyroskonst Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Έκανα το "λάθος" και έδωσα τα στοιχεία μου στο καζίνο λουτράκι για να βγάλω κάρτα εισόδου. Δυστυχώς απο τότε με έχουν τρελάνει με τα sms που έρχονται βροχή. Μήπως ξέρει κάποιος πώς μπορώ να τα απενεργοποιήσω?
Dark_son20 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 το πιο συνηθισμένο είναι να στέλνεις τη λέξη STOP πίσω στο νούμερο που σου στέλνει τα SMS
spyroskonst Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 το κακό είναι ότι δεν μπορώ να στείλω τίποτα επειδή δεν υπάρχει αριθμός. Γιατί αναγράφεται ως "C.LOUTRAKI". Τους έστειλα email κι ελπίζω να υπάρξει αποτέλεσμα.
santana99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Εγώ είχα πάθει το αντίστοιχο με το village cinemas. Είχε στείλει μια φορά μνμ για τις τετάρτες που έχει μισό εισιτήριο με 2 άτομα και από τότε μου έστελνε κάθε βδομάδα...μέχρι που πήρα τηλ και το απενεργοποίησαν.
sistah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Και ρωταω εγω τωρα, τα στοιχεια που εδωσες, τα εδωσες προφορικα ή τα εγραψες εσυ σε καποιο χαρτι? Αν ισχυει το δευτερο, δεν ειχε καποιο κουτακι για να επιλεξεις αν θες προωθητικα sms? Αν οχι, κανονικα θα επρεπε να το επισημαινουν καπου. Στην θεση σου θα επερνα ενα τηλεφωνο στο καζινο να ρωτησω.
spyroskonst Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει, οι άνθρωποι είναι απλά επαγγελματίες. Με ένα απλό mail που έστειλα μου επιβεβαίωσαν πως με διέγραψαν & απο τότε ηρέμησα. Η απάντησή τους ήταν ταχύτατη (την επόμενη κιόλας μέρα), και παρ'όλη την ενόχληση μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την άμεση ανταπόκρισή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα