Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yes.αν περνας καρφωτα ip subnet gateway dns στο Tcp ip της καρτας δικτυου για να παιξει τοτε δεν σου δινουν δευτερη ip(εκτος αν βρεις τροπο να σου δωσουν)οποτε το Thomson ακυρο.

Δημοσ.

yes.αν περνας καρφωτα ip subnet gateway dns στο Tcp ip της καρτας δικτυου για να παιξει τοτε δεν σου δινουν δευτερη ip(εκτος αν βρεις τροπο να σου δωσουν)οποτε το Thomson ακυρο.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να αποφασισω ποιο ρουτερ να παρω! :P (λες και θα αγορασω σπιτι)!

Αυτο τι σου λεει?Αξιζει?

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμασει.αλλα οσο βλεπω γραφει οτι ειναι ρουτερ οποτε δεν θα εχεις προβλημα.γραφει οτι εχει wan οποτε πιστευω ολα οκ.σαν μαρκα δεν το συζητω .cisco ειναι τα λεεει ολα.οποτε την ip κτλ θα πρεπει να την παρει αυτο αντι για το Pc σου και μετα το pc σου θα παρει διαφορετικη Ip απο το cisco.το απεξω ρουτερ που φερνει το ιντερνετ θα βλεπει μονο το cisco.πισω απο αυτο κατα καποιο τροπο δεν θα ξερει τι γινεται(δηλαδη στο δικτυο σου).το δικτυο σου θα παιρνει αλλες Ip αλλο δικτυο δηλαδη

Δημοσ.

Ναι και ειναι καλη και η τιμη του για σισκο..Σ'ευχαριστω για ολα πουλινος...να σαι καλα!Α και κατι ακομα.γιατι μου ειπαν οτι οταν θα βαλω ρουτερ πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου αλλαξουν μακ αντρες?

Δημοσ.

Ναι και ειναι καλη και η τιμη του για σισκο..Σ'ευχαριστω για ολα πουλινος...να σαι καλα!Α και κατι ακομα.γιατι μου ειπαν οτι οταν θα βαλω ρουτερ πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου αλλαξουν μακ αντρες?

γιατι περα απο την ip που σου εχουν δωσει κανουν κλειδωμα και την Ip με μια mac address>οποτε τοσο καιρο εβλεπαν την Mac address του laptop σου ενω τωρα θα πρεπει να την αλλαξουν και να βαλουν την mac address του ρουτερ σου για να συνδεθει το ρουτερ.αλλιως θα σε κοψει λογω mac address>πολυ ασφαλεια ρε παιδι μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πηρα τελικα αυτο το TP-LINK απο visionstudio που ειναι και 3G (κατι που με βολευει για το εξοχικο το καλοκαιρι οπου χρησιμοποιω ενα στικ cosmote) και εχει και 300αρι wireless και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος!Και η τιμη του επισης πολυ καλη!!

Δημοσ.

τα tp link εχουν μεγαλο ατου την τιμη τους.ειναι value for money κοινως οτι πληρωνεις παιρνεις.απο τα καλα φτηνα αλλιως .και εχει προιοντα για τα παντα.(εγω δεν την συμπαθησα ποτε αλλα δεν ξερω).προτιμουσα το cisco.

Δημοσ.

Το ειχε δοκιμασει και ενας φιλος προσφατα και ειχε μεινει και αυτος ευχαριστημενος...και εχει και την δυνατοτητα του 3G και εκτος αυτου το Cisco εβγαινε

Με τα μεταφορικα και ολα απο το pixmania σχεδον στη διπλασια τιμη..Cisco θα μου πεις ειναι αυτο....αλλα πιστευω πως και αυτο για την τιμη του ειναι αξιολογο.

android.png

Δημοσ.

Το ειχε δοκιμασει και ενας φιλος προσφατα και ειχε μεινει και αυτος ευχαριστημενος...και εχει και την δυνατοτητα του 3G και εκτος αυτου το Cisco εβγαινε

Με τα μεταφορικα και ολα απο το pixmania σχεδον στη διπλασια τιμη..Cisco θα μου πεις ειναι αυτο....αλλα πιστευω πως και αυτο για την τιμη του ειναι αξιολογο.

android.png

ναι το Pixmania φτηνο μεχρι να δεις τα ταχυδρομικα.ναι cisco πολλες φορες για Home use και για απλα πραγματα δεν αξιζει διοτι αν καποιος δεν μπορει να το κουμανταρει πανε τα μισα χαμενα.συν οτι η τιμη τους μερικες φορες ειναι απαγορευτικη.ενω τα tp link ειναι μια καλη και φτηνη λυση

Δημοσ.

τα απλα πραγματα τα κανεις κανονικα με το sdm.συνηθως σε ρουτερ 877 κτλ εχουν το sdm express install μεσα τους και αν θες εσυ περνας το sdm στο pc σου η σβηνεις το sdm express απο τον ρουτερ και βαζεις το κανονικο sdm.τα παλια ειχαν το crws.οποτε δεν θα ειχες προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...