Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ένα ί5 2500κ στα 4,2 αξίζει να πάω σε έτοιμη υδρόψυξη σε Η100 ή Η80;το πρόβλημα που έχω ειναι οτι η ψύχτρα μου καλύπτει τα 2 σλοτ τών μνημών και χάνω το dual channel.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ανεβάσεις τον ένα ανεμιστήρα λίγο παραπάνω ώστε να χωράν οι μνήμες, έστω με πατέντα; Μπορείς να βγάλεις και τις ψύκτρες από τις μνήμες, εξάλλου στα default τις τρέχεις.

Δημοσ.

οχι ο ανεμιστηρας δεν γινεται με τπτ να παει πιο πανω.ισα ισα χωραει.τωρα για τις μνημες δεν θα ηθελα να τους κανω ζημια

Δημοσ.

Επειδή την έκανα αυτή την αλλαγή σχετικά πρόσφατα (από Α70 σε Η100) πιστεύω πως αξίζει με με τα 1000.

Κατ αρχήν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα slot για τις μνήμες σου.

Κατά δεύτερον, γλιτώνεις τη βαβούρα, ακόμα και με ανεμιστήρες σε push-pull.

Και τρίτον, η ψύξη είναι αρκετά καλύτερη + ότι αν βγάλεις το rad έξω απ το κουτί θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες και στη GPU και στους σκληρούς σου.

Δημοσ.

οχι ο ανεμιστηρας δεν γινεται με τπτ να παει πιο πανω.ισα ισα χωραει.τωρα για τις μνημες δεν θα ηθελα να τους κανω ζημια

δεν κανεις ζημια...3 βιδες πρεπει να εχει απο πανω,ξεβιδωνεις και ετοιμος

Δημοσ.

στο κουτι το haf932 θα πρεπει να το βαλω στο πανω μερος του κουτιου και να βγαλω τον ανεμιστηρα που εχει απο πανω το κουτι και βγαζει τον αερα??

Δημοσ.

Επομένως ο λόγος τις αλλαγής δεν είναι ότι δε χρησιμοποιείς το dual channel αλλά η «τέτοια» για αναβάθμιση. Ζημιά στις μνήμες δε θα κάνεις αλλά θα γλιτώσεις ένα ποσό που είτε το κρατάς είτε το δίνεις αλλού και πιάνει τόπο(SSD ή πιο ήσυχους fans για την Α70).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...