Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα. εχω ενα προβληματακι με το Nero 11 Platinum, την ωρα που παει να κανει εγκατασταση μου ζηταει 4 προγραμματακια ( ΕΔΩ ειναι η εικονα, δεν ηξερα πως αλλιως να την βαλω στο ποστ μου και ετσι εβαλα ενα λινκ) την ωρα που παι να κανει εγκατασταση το πρωτο - Microsoft VC Redist 2008 SP1 (x86) - μου βγαζει ενα παραθυρο και λεει οτι απετυχε και οτι θα σταματισει η εγκατασταση, ειτε πατησω ναι ειτε οχι κλεινει τελειως. το κατεβασα και ξεχωριστα το Microsoft VC Redist 2008 SP1 (x86) και παλι το ιδιο κανει, ξερετε τι μπορει να φταιει και αν μπορω να το διορθωσω;;; Ευχαριστω!!!

Υ.Γ. Το Nero 11 Platunum το κατεβασα με torrent, αλλα πιο πριν προσπαθησα και με γνισιο trial απο το site της nero, και στα 2 το ιδιο μου εβγαλε :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω τίποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικότερα, κάνοντάς σου μια ερώτηση: Είσαι σίγουρος ότι ...χρειάζεσαι το nero; Προσωπικά το έχω καταργήσει από τον υπολογιστή εδώ και χρόνια. Όχι για άλλο λόγο, απλά διότι οι όποιες παραπάνω λειτουργίες του, συγκριτικά με ένα σωρό άλλα προγράμματα εγγραφής*, τα οποία και δωρεάν είναι και ελαφρύτερα από αυτό, το μόνο που κάνουν είναι να το κάνουν ...ασήκωτο, χωρίς σχεδόν ποτέ να αξιοποιούνται! Εκτός κι αν ανήκεις στους ελάχιστους, οι οποίοι κάνουν και κάτι άλλο με το nero, εκτός από το να γράφουν δισκάκια, οπότε πάω πάσο!

*Ashampoo Burning Studio Free, BurnAware Free και ένα σωρό άλλα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου, (με βρικες και στο ινσομνια :) ) απλος το εβαλα και εδω μπας και παρω μια απαντηση, ετσι απο απορια :D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βαλε το nero 7. Συμβατο με τα 7 εδω και χρονια, ελαχιστες απαιτησεις απο σαβουροbackends του στυλ .net framework κλπ, custom installation κλπ.

Δημοσ.

Φίλε άσε το nero 11 τζάμπα θα χάσεις κανά γίγα από τον δίσκο, συν τις χαζομάρες τύπου nero backitup και τις άλλες υπηρεσίες που θα σου χώσει. Η βάλε παλαιότερη έκδοση ή βάλε κάποιο δωρεάν. Να προσθέσω στην λίστα το CDBurnerXP που έχει και Ελληνική μετάφραση και είναι άψογο.

Αν βάλεις την 7 βρες από τις τελευταίες υποεκδόσεις γιατί οι πρώτες 7 είχαν πρόβλημα με τα vista/7, έβγαζαν com surrogate error.

Βγάλε το 64μπιτο Adobe flash και βάλε το 32μπιτο για ΙΕ

Αυτό που κολλάει; :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...