Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω το εξής ερώτημα.Τι είναι καλύτερο για games,να έχεις τις μνήμες στα 1600MHz με timings 6-6-6-18 ή να τις έχεις στα 2000MHz με timings 8-8-8-24? Έχω τις πολύ σπάνιες και "σταματημένες" μνήμες Corsair Dominator Gt με τα τσιπάκια Elpida Hypers και επειδή δεν μπορώ να πιάσω την εργοστασιακή τους ταχύτητα/timings 2000MHz/8-8-8-24 λόγω της μητρικής,τις έχω στα 1600MHz με timings 6-6-6-18.Επίσης,τα 4GB Μνήμης για τα games επαρκούν?ή χρειαζόμαστε 8GB και βάλε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Στα games είτε στα 1600 τις έχεις είτε στα 2000 τις έχεις διαφορά καμία. Μόνο σε bench θα καταλάβεις διαφορές Στα 4GB είσαι μια χαρά. Βέβαια μια και έχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους δεν είναι κακό να τα κάνεις 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου.Δεν πρέπει όμως να βρω τις ίδιες για να δουλεψουν ρολόι?Γιατί δεν νομίζω να μπορέσουν άλλες μνήμες να παίξουν σε τόσο χαμηλά timings και να συνεργαστούν μαζί τους...και εκτός αυτού αυτές που έχω σταμάτησαν εδώ και καιρό να "περπατάνε" και εάν υπήρχε περίπτωση να τις βρω δεν νομίζω να τις έβρισκα κάτω από 150 Ευρώ.... (((( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδα ότι έχεις τις dominator προσπέρασα το ποστ μετά την ερώτηση . Οπότε κάτσε τα αυγά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πφφφφφφφ και τις είχα βρει το καλοκαίρι στο ebay από ένα παιδί από Αμερική σφραγισμένες στα 120 ευρώ και δεν τις πήρα ο ΜΠΟΥΦΟΣ....τώρα άντε να τις ξαναβρώ.... Δεν θέλω να πάρω άλλες μνήμες μόνο και μόνο για να έχω περισσότερα GB,γιατί ξέρω ότι δεν θα είναι καλύτερες από αυτές...έχουμε κανένα κονέ να τις βρούμε? Ο Κωδικός τους είναι : CMG4GX3M2A2000C8 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145266 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Link αυτες δεν ειναι οι δικες σ??? για δες τισ μεταχειρισμενες... γτ απο οσο ξερω εφορου ζωης εγγυηση εχουν οι ραμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Link αυτες δεν ειναι οι δικες σ??? για δες τισ μεταχειρισμενες... γτ απο οσο ξερω εφορου ζωης εγγυηση εχουν οι ραμ.. Όχι, δυστυχώς οι δικές μου είναι πιο καλές και απ'ότι θυμάμαι έκαναν 350 δολάρια όταν βγήκαν στο Amazon.Αν παρατήρησες αυτές που μου έστειλες είναι στα 2000MHz με timings 8-9-8-24 ενώ οι δικές μου είναι στα 2000MHz με timings 8-8-8-24. Ακόμη και όταν βγήκαν ήταν πάρα πολύ σπάνιο να τις βρεις και νομίζω ότι τις είχε πάρει το μάτι μου στο Πλαίσιο με τιμή 400ευρώ κάπου εκεί και το αστείο είναι ότι επειδή δεν τις είχε αγοράσει κανείς τότε,τις έβγαλαν ως εκθεσιακό κομμάτι μετά από κάτι μήνες και τις αγόρασα εγώ 145Ευρώ Ολοκαίνουργιες!!!!1 κιτ υπήρχε μόνο,σε όλα τα καταστήματα Πλαισίου στην Ελλάδα. Δεν είδα ότι έχεις τις dominator προσπέρασα το ποστ μετά την ερώτηση . Οπότε κάτσε τα αυγά σου. Δεν έχω αυγά....soooooo...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 πσσσσσσσσσ αρα εισαι μοναδικος...:Ρ δεν το προσεξα παντως αυτο π μ ειπες... ειδα στα 2000 κ να λεει c8 στο τελος κ νομιζα οτι ειναι ιδιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 πσσσσσσσσσ αρα εισαι μοναδικος...:Ρ δεν το προσεξα παντως αυτο π μ ειπες... ειδα στα 2000 κ να λεει c8 στο τελος κ νομιζα οτι ειναι ιδιες... Ποπόφαρδος είμαι...χαχαχαχα αλλα τώρα το θέμα είναι να βρούμε άλλο ένα ίδιο κιτ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 βσκ νομιζω οτι και να βρεις κιτακι δεν θα σε βολεψει γτ θα χασεις το dual channel αν το βαλεις... αν θες ντε κ καλα 8γβ σπρωχνεις τισ δικες σ κ παιρνεις της αντιστοιχες σε 2χ4 αν υπαρχουν αλλιως ψαχνεις σε παρομοια τιμινγκσ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και να βρεις άλλες δύο, θα τις πουλάνε ακριβά. Τα παιχνίδια δεν παίρνουν χαμπάρι από τις μνήμες, αντίθετα στο multitask 8GB 1600 >>> 4GB @ θεό. Επίσης με την CIVF έχω κάνει 2100 stable... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 οτι δεν παιρνουν δεν παιρνουν... απλα σκεψου οτι τωρα αρχισε να χρησιμοποιειτε τα 4γβ σε παιχνιδια αρα λογικα του χρονου θα εχουμε κ παραπανω απο 4 οποτε αν δεν εχει σκοπο να αλλαξει πσ στο προσφατο μελλον καλο ειναι να βαλει αλλα 4... απλα ετσι οπως το σκεφτετε νομιζω οτι δεν θα τον βολεψει... εννοω να εχει κ τιμινγκσ κ 8γβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα