antonisid Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θενκς!! μιλησα με την HP και μου παν οτι αν βάλω τα 7 μόνος μου το product key δε θα ταιριάζει.Επίσης μου κάνει εντύπωση που και DVD δεν υπήρχε στην συσκευασία και δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας DVD recovery όπως σε άλλα μοντέλα.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θα πρεπει να βαλεις τα Windows 7 Home Premiun x64 ελληνικα για να δουλεψει ο κωδικος. Αν δεν τα εχεις και τα θες, στειλε μου ενα πμ.
filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ! μιλησα με την HP και μου παν οτι αν βάλω τα 7 μόνος μου το product key δε θα ταιριάζει. Υπάρχει μια ελάχιστη (εως μηδαμινή) πιθανότητα να μην ταιριάζει... Απλά θα πρέπει να είναι η ίδια έκδοση...
JohnnyDragon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν εχεις κρατησει το recovery partition, κανε του απευθειας απο εκει μεσα και τσεκαρε το. Ολα ειναι πιθανα. Δεν ηξερα οτι ειναι εξουσιοδοτημενο service και για τα Hp. Αν το σκεφτεις ομως, απο την αντιπροσωπεια θα περιμενουν το ανταλλακτικο. Οποτε μια η αλλη ειναι. Ρε παιδιά γιατί λέτε για πράγματα χωρίς να γνωρίζεται? Η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι αυτή που φέρνει και τα ανταλλακτικά. Τα ανταλλακτικά της HP για όλα τα επισκευαστικά κέντρα HP στην Ευρώπη, έρχονται κατευθίαν απο την αποθήκη που διαχειρίζεται τα ανταλλακτικά της HP στην Αγγλία και στην Ουγκαρία, και κάνουν 2 ημέρες να έρθουν Ελλάδα. Για δίσκο φίλε κοίτα απο ebay καλύτερα για να μην δώσεις τζάμπα λευτά.
antonisid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αφού με κάλυψαν με την εγγύηση,ο δίσκος έχει έρθει,γιατι να πληρώσω για αγορά απο Ebay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα