Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω πρόβλημα με μια ταινία(The.Green.Mile.1999.BluRay.1080p.TrueHD.VC1.Remux-HiFi). Αν την ανοίξω με VLC παίζει ο ήχος μόνο(υπάρχουν δύο πακέτα ήχου, ένα το κανονικό και ένα όπου μιλάει ένας μπάρμπας για τη ταινία-παίζει το κανονικό). Ουσιαστικά φαίνεται σαν να είναι απλό αρχείο ήχου(δε δίνει τη επιλογή για μεγιστοποίηση, δε έχει επιλογές στη καρτέλα του βιντεο κτλ-ελπίζω να καταλάβατε:) )

Αν το ανοίξω με GOM player παίζει το βίντεο κανονικά αλλά ήχος είναι ο δεύτερος(με τον μπάρμπα) και δε μπορώ να τον αλλάξω σε TrueHD(πατάω δεξί->Audio->Select Stream, εδώ έχει μόνο τον 2ο και την επιλογή all-right-left). Υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω τον ήχο στο Gom, μήπως δε το κάνω σωστά;

Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω πρόβλημα με μια ταινία(The.Green.Mile.1999.BluRay.1080p.TrueHD.VC1.Remux-HiFi). Αν την ανοίξω με VLC παίζει ο ήχος μόνο(υπάρχουν δύο πακέτα ήχου, ένα το κανονικό και ένα όπου μιλάει ένας μπάρμπας για τη ταινία-παίζει το κανονικό). Ουσιαστικά φαίνεται σαν να είναι απλό αρχείο ήχου(δε δίνει τη επιλογή για μεγιστοποίηση, δε έχει επιλογές στη καρτέλα του βιντεο κτλ-ελπίζω να καταλάβατε:) )

Αν το ανοίξω με GOM player παίζει το βίντεο κανονικά αλλά ήχος είναι ο δεύτερος(με τον μπάρμπα) και δε μπορώ να τον αλλάξω σε TrueHD(πατάω δεξί->Audio->Select Stream, εδώ έχει μόνο τον 2ο και την επιλογή all-right-left). Υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω τον ήχο στο Gom, μήπως δε το κάνω σωστά;

Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Για δοκιμασε με τον bs player.Με αυτον δεν ειχα ποτε προβλημα

Δημοσ.

Για δοκιμασε με τον bs player.Με αυτον δεν ειχα ποτε προβλημα

Δε το παίζει. Κατέβασα Codec που ζητούσε αλλά τίποτα... Μπορώ να δω τις σκηνές(κουνώντας τη μπάρα) αλλά με play δε κάνει τίποτα.... Μπορεί να έχει πρόβλημα το αρχείο.

σβηστα ολα και πατα στην υπογραφη μου

Ξεκινάω

Δημοσ.

Απεγκατέσησα το VLC και το πέρασα πάλι. Τώρα το παίζει μια χαρά.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ntinara θα δοκιμάσω και τον οδηγό σου κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Απεγκατέσησα το VLC και το πέρασα πάλι. Τώρα το παίζει μια χαρά.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ntinara θα δοκιμάσω και τον οδηγό σου κάποια στιγμή.

τωρα.

:P

Δημοσ.

Λοιπόν,

media player classic home cinema: Ο καλύτερος και ο ταχύτερος all-round player.

kmplayer: Ο πιο πλήρης και ευέλικτος player με τεράστια γκάμα επιλογών και ρυθμίσεων.

vlc: ένας player που θα παίξει και τα πιο περίεργα αρχεία και με δυνατότητα streaming.

Από εκεί και κάτω το χάος.

Κάτι gam(iseta) player, κάτι b(ull)s(hit) player, κάτι parathira me koufomata media player κτλ τα βλέπω βερεσέ. :devil:

Δημοσ.

Λοιπόν,

Κάτι gam(iseta) player, κάτι b(ull)s(hit) player, κάτι parathira me koufomata media player κτλ τα βλέπω βερεσέ. :devil:

Για τον bs δεν έχω γνώμη, μια και δε τον έχω δουλέψει ποτέ, τον wmp τον απεχθάνομαι (σε οποιαδήποτε έκδοσή του), αλλά για τον gom διαφωνώ (καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως!).

Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ιδιαίτερα "χωμένος" στα μυστικά του κάθε προγράμματος, αλλά σαν απλός καθημερινός χρήστης, μετά από 3 χρόνια που τον έχω σαν μοναδικό media player στο p.c. μου, η εμπειρία μου είναι με απλά λόγια η εξής:

Δεν έχει "κωλώσει" ποτέ και πουθενά. Οποιοσδήποτε τύπος αρχείου, οποιασδήποτε ανάλυσης, παίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα και - σημαντικότατο για 'μένα - χωρίς να απαιτείται καμία ειδική επιπλέον ρύθμιση για οτιδήποτε (όπως π.χ. οι ηλίθιες ρυθμίσεις που θέλει ο vlc για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην άκρως ...εξειδικευμένη αποστολή, να αναγνωρίσει ελληνικούς υπότιτλους...). Απλά πράγματα: μετά την εγκατάσταση παίζει πάντα και τα πάντα.

(Δεν έχω ιδέα αν έχει κάποια σημασία η κάρτα γραφικών για όλα αυτά, αλλά έχω την εξής ...υπερδύναμη: GeForce 7300SE/7200GS με 256 - ολόκληρα!!! - MB RAM)

Δημοσ.

Και εμένα ο Gom player με βολεύει περισσότερο όλων. Πρώτα πρώτα μπορείς να χειριστείς του υπότιτλους πολύ εύκολα. Με (>) πάει γρήγορα με (<) αργά. Μπορείς να δει τους υπότιτλους σε άλλο παράθυρα κα

Δημοσ.

Για τον bs δεν έχω γνώμη, μια και δε τον έχω δουλέψει ποτέ, τον wmp τον απεχθάνομαι (σε οποιαδήποτε έκδοσή του), αλλά για τον gom διαφωνώ (καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως!).

Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ιδιαίτερα "χωμένος" στα μυστικά του κάθε προγράμματος, αλλά σαν απλός καθημερινός χρήστης, μετά από 3 χρόνια που τον έχω σαν μοναδικό media player στο p.c. μου, η εμπειρία μου είναι με απλά λόγια η εξής:

Δεν έχει "κωλώσει" ποτέ και πουθενά. Οποιοσδήποτε τύπος αρχείου, οποιασδήποτε ανάλυσης, παίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα και - σημαντικότατο για 'μένα - χωρίς να απαιτείται καμία ειδική επιπλέον ρύθμιση για οτιδήποτε (όπως π.χ. οι ηλίθιες ρυθμίσεις που θέλει ο vlc για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην άκρως ...εξειδικευμένη αποστολή, να αναγνωρίσει ελληνικούς υπότιτλους...). Απλά πράγματα: μετά την εγκατάσταση παίζει πάντα και τα πάντα.

(Δεν έχω ιδέα αν έχει κάποια σημασία η κάρτα γραφικών για όλα αυτά, αλλά έχω την εξής ...υπερδύναμη: GeForce 7300SE/7200GS με 256 - ολόκληρα!!! - MB RAM)

ποιον wmp εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.

ποιον wmp εχεις δοκιμασει?

Όλους... είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά βγάζω σπυριά και μόνο στη θέα του interface του!

Αν προσπαθήσω να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, μπορώ να πω ότι τον θεωρώ φοβερά δύσχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...