Προς το περιεχόμενο

windows 7 format χωρις dvd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω format στο λαπτοπ αλλα δεν μου εδωσαν ποτε dvd των windows 7.εχω μονο το serial number στο αυτοκολλητο απο κατω.γινεται να δημιουργησω ενα dvd των windows καπως και να κανω το format?ευχαριστω

Δημοσ.

Είναι πολυ πιθανό το laptop σου να εχει διαμερισμα επαναφορας σε εργοστασιακη κατασταση. Μπορεις να το δεις στη διαχειριση δισκων. Ποιο μοντελο laptop εχεις;

Δημοσ.

H απλα να πας σε ενα τορρεντ σιτε ή ντιρεκτ σιτε και να κατεβασεις τη εκδοση των windows που εχεις και να βαλει το δικο σου κωδικο

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. disqualified εχω το VPCEB1ZE. dimitrisOS αυτο κοιταζω τωρα.δεν θα εχω καποιο προβλημα αν το κατεβασω με τορρεντ ε?

Δημοσ.

οχι αρκει αν κατεβασεις που τα windows 7 να βαλεις τα Home Pre που λογικα θα εχει το Laptop σου

και αν ειναι να βρεις μια εκδοση που να εχει sp1 και την ιδια γλωσσα

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. disqualified εχω το VPCEB1ZE. dimitrisOS αυτο κοιταζω τωρα.δεν θα εχω καποιο προβλημα αν το κατεβασω με τορρεντ ε?

αυτο ειναι sony vaio; Κοιταξες για partition επαναφορας; Αν υπαρχει ειναι τοσο απλό να εχεις ετοιμο υπολογιστη σε λιγα λεπτα. Δε χρειαζεται να πας μεσω λαμιας...

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο disqualified.τωρα αν πω οτι δεν εχω βρει ακομα πως μπαινω στο partition,θα φανω βλακας ή κατι αναλογο.θα το κοιταξω σημερα.ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Πες μονο αν υπαρχει κατι τετοιο και μετα ολα θα γινουν ευκολα. Καποιος που εχει sony vaio θα σου πει πως να επαναφερεις τα windows σε αρχικη κατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...