ponstan111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Θελω να κανω format στο λαπτοπ αλλα δεν μου εδωσαν ποτε dvd των windows 7.εχω μονο το serial number στο αυτοκολλητο απο κατω.γινεται να δημιουργησω ενα dvd των windows καπως και να κανω το format?ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Είναι πολυ πιθανό το laptop σου να εχει διαμερισμα επαναφορας σε εργοστασιακη κατασταση. Μπορεις να το δεις στη διαχειριση δισκων. Ποιο μοντελο laptop εχεις;
dimitrisOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 H απλα να πας σε ενα τορρεντ σιτε ή ντιρεκτ σιτε και να κατεβασεις τη εκδοση των windows που εχεις και να βαλει το δικο σου κωδικο
ponstan111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. disqualified εχω το VPCEB1ZE. dimitrisOS αυτο κοιταζω τωρα.δεν θα εχω καποιο προβλημα αν το κατεβασω με τορρεντ ε?
dimitrisOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 οχι αρκει αν κατεβασεις που τα windows 7 να βαλεις τα Home Pre που λογικα θα εχει το Laptop σου και αν ειναι να βρεις μια εκδοση που να εχει sp1 και την ιδια γλωσσα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλυτερα να επαναφερεις απο το κρυφο partition που αφου δεν σου εδωσαν dvd σιγουρα θα υπαρχει για να μην ψαχνεις drivers κλπ για ασυρματη καρτα web camera κλπ.
disqualified Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. disqualified εχω το VPCEB1ZE. dimitrisOS αυτο κοιταζω τωρα.δεν θα εχω καποιο προβλημα αν το κατεβασω με τορρεντ ε? αυτο ειναι sony vaio; Κοιταξες για partition επαναφορας; Αν υπαρχει ειναι τοσο απλό να εχεις ετοιμο υπολογιστη σε λιγα λεπτα. Δε χρειαζεται να πας μεσω λαμιας...
ponstan111 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εχεις απολυτο δικιο disqualified.τωρα αν πω οτι δεν εχω βρει ακομα πως μπαινω στο partition,θα φανω βλακας ή κατι αναλογο.θα το κοιταξω σημερα.ευχαριστω πολυ.
disqualified Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πες μονο αν υπαρχει κατι τετοιο και μετα ολα θα γινουν ευκολα. Καποιος που εχει sony vaio θα σου πει πως να επαναφερεις τα windows σε αρχικη κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα