Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω τον Intel Dual-Core Pentium E2160 1.8Ghz με την stock ψήκτρα της Intel. Και έχω τρελές θερμοκρασίες, είναι πραγματικά πολύ χαμηλές και σε Idle και σε load. Είναι φυσιολογικό ??? Τις ίδιες θερμοκρασίες λέει και στο Bios.

post-226236-0-37981400-1321699956_thumb.jpg

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι οι πραγματικές γιατι οι Pentium είναι και ψιλό ξεστοί οι άτιμοι :P

Εάν θέλεις κάνε ενα bios update μπας και διορθωθεί

Δημοσ.

Εξαρταται...

Τι βαθμους κελσιου ειναι το δωματιο στο οποιο ειναι ο υπολογιστης ;

Εχεις ανοιχτη καποια πλευρα του υπολογιστη ; Χωρις το καλυμμα εννοω..

Τρεχα και αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard και ποσταρε μας τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

Εάν θέλεις κάνε ενα bios update μπας και διορθωθεί

Κι όμως έκανα προχτές και τα ίδια. Μήπως είναι αληθινές ??? Αν είναι τόσο χαμηλά θα πάθει τίποτα ??? Μου φαίνονται πολύ χαμηλές, δεν μου έχει ξανασυμβεί να δω τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και με την άχρηστη ψήκτρα της Intel. Αν ήταν υδρόψυξη ποσό θα ήταν 5??? :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εγώ δεν νομίζω για τον λόγο οτι οσους Pentium εχω δει το idle τους ειναι το πολυ στους 40 βαθμού .

Πρόβλημα δεν θα έχεις εαν είναι όντως τόσο χαμηλά άλλωστε όσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα :P

Δημοσ.

Και εγώ του είχα κάνει O/C και οι θερμοκρασίες δεν ανέβηκαν καθόλου απλά όταν τον τερμάτιζα απέτυχε και δεν μπουταρε και το άφησα ως έχει.

Δημοσ.

στον δικο μου σταθερο με core2duo E6600 και zalman 9700 τις ιδιες θερμοκρασιες εχω,το καλοκαιρι μονο φτανει κοντα 40-45 σε full load

το χειμωνα ειναι στα ιδια επιπεδα με τον δικο σου.

μην ανησυχεις οπως ειπαν και πριν τα παιδια οσο πιο κατω τοσο καλυτερα!!!

Δημοσ.

Ναι ρε Χρήστο αλλά εσύ όμως έχεις ψήκτρα όχι την μουφα της Intel ένα σιδεράκι να πούμε. Δεν είπα πως ανησυχώ για τις θερμοκρασίες αλλά μου φαίνεται παράξενο να είναι τόσο χαμηλά.

Δημοσ.

αν προγραμματα οπως real temp,core temp,everest,hwmonitor σου βγαζουν ιδιες θερμοκρασιες ειναι πραγματικες και δεν εχεις να φοβασαι κατι.

ναι οκ μπορει να εχω ψυκτρα αλλα εδω και 5 χρονια ειναι με την ιδια θερμοαγωγιμη παστα :Ρ

Δημοσ.

Βρε Κωστη, ποσους βαθμους εχεις στο δωματιο που εισαι ;

Απαντα μια...

Γιατι αν εχεις 14 για παραδειγμα, ακουγεται φυσικο...

Αν εχεις 24 ακουγεται παραλογο...

Αλλα σιγα, πως κανεις ετσι ;

Αλλοι θα ζηλευαν τις θερμοκρασιες σου...

Αν πεσει μειον εκει να ανησυχεις...tongue.gif

Everest μην βαλεις, θα παθεις κλωνισμο...Εχει ενα bug και θα στους βγαλει 10 βαθμους πιο κατω...XaXaXa

Δημοσ.

Έχω 18 ρε mchls.

αμα πειραξεις το core temp ολα γινονται χαχαχ

Χαχαχαχαχαχαχ... καλό πως το πειράζουν ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...