kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, έχω τον Intel Dual-Core Pentium E2160 1.8Ghz με την stock ψήκτρα της Intel. Και έχω τρελές θερμοκρασίες, είναι πραγματικά πολύ χαμηλές και σε Idle και σε load. Είναι φυσιολογικό ??? Τις ίδιες θερμοκρασίες λέει και στο Bios.
rafail1994 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν είναι οι πραγματικές γιατι οι Pentium είναι και ψιλό ξεστοί οι άτιμοι Εάν θέλεις κάνε ενα bios update μπας και διορθωθεί
mchls Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εξαρταται... Τι βαθμους κελσιου ειναι το δωματιο στο οποιο ειναι ο υπολογιστης ; Εχεις ανοιχτη καποια πλευρα του υπολογιστη ; Χωρις το καλυμμα εννοω.. Τρεχα και αυτο http://www.piriform.com/speccy/download/standard και ποσταρε μας τα αποτελεσματα...
kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εάν θέλεις κάνε ενα bios update μπας και διορθωθεί Κι όμως έκανα προχτές και τα ίδια. Μήπως είναι αληθινές ??? Αν είναι τόσο χαμηλά θα πάθει τίποτα ??? Μου φαίνονται πολύ χαμηλές, δεν μου έχει ξανασυμβεί να δω τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και με την άχρηστη ψήκτρα της Intel. Αν ήταν υδρόψυξη ποσό θα ήταν 5??? :-D
rafail1994 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν νομίζω για τον λόγο οτι οσους Pentium εχω δει το idle τους ειναι το πολυ στους 40 βαθμού . Πρόβλημα δεν θα έχεις εαν είναι όντως τόσο χαμηλά άλλωστε όσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα
kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μchls τα ιδία μου λέει και αυτό +-1 βαθμό με το core temp, όχι δεν έχω ανοιχτό το καπάκι.
Dibasic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες, εγώ έχω και χαμηλότερους με O/C...
kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ του είχα κάνει O/C και οι θερμοκρασίες δεν ανέβηκαν καθόλου απλά όταν τον τερμάτιζα απέτυχε και δεν μπουταρε και το άφησα ως έχει.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 στον δικο μου σταθερο με core2duo E6600 και zalman 9700 τις ιδιες θερμοκρασιες εχω,το καλοκαιρι μονο φτανει κοντα 40-45 σε full load το χειμωνα ειναι στα ιδια επιπεδα με τον δικο σου. μην ανησυχεις οπως ειπαν και πριν τα παιδια οσο πιο κατω τοσο καλυτερα!!!
kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ναι ρε Χρήστο αλλά εσύ όμως έχεις ψήκτρα όχι την μουφα της Intel ένα σιδεράκι να πούμε. Δεν είπα πως ανησυχώ για τις θερμοκρασίες αλλά μου φαίνεται παράξενο να είναι τόσο χαμηλά.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 αν προγραμματα οπως real temp,core temp,everest,hwmonitor σου βγαζουν ιδιες θερμοκρασιες ειναι πραγματικες και δεν εχεις να φοβασαι κατι. ναι οκ μπορει να εχω ψυκτρα αλλα εδω και 5 χρονια ειναι με την ιδια θερμοαγωγιμη παστα :Ρ
mchls Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βρε Κωστη, ποσους βαθμους εχεις στο δωματιο που εισαι ; Απαντα μια... Γιατι αν εχεις 14 για παραδειγμα, ακουγεται φυσικο... Αν εχεις 24 ακουγεται παραλογο... Αλλα σιγα, πως κανεις ετσι ; Αλλοι θα ζηλευαν τις θερμοκρασιες σου... Αν πεσει μειον εκει να ανησυχεις... Everest μην βαλεις, θα παθεις κλωνισμο...Εχει ενα bug και θα στους βγαλει 10 βαθμους πιο κατω...XaXaXa
Xristaras12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν πεσει μειον εκει να ανησυχεις... αμα πειραξεις το core temp ολα γινονται χαχαχ
kostisstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Έχω 18 ρε mchls. αμα πειραξεις το core temp ολα γινονται χαχαχ Χαχαχαχαχαχαχ... καλό πως το πειράζουν ???
Xristaras12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 options -> Adjust offsets πειραξε το νουμερακι αρνητικα(πχ -30)και τρελανε τους ολους χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα