Προς το περιεχόμενο

Arrested Development - Επιστρέφει το 2013

giorgospan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Πάντως η Portia (Lindsay) έχει αλλάξει πολύ (περισσότερο από όλους, και ακολουθεί η Maeby).

Είναι πολύ περίεργο -έχουν συμπεριλάβει και παλιές σκηνές και φαίνεται πιο έντονο. Και άλλες φορές πάλι (πχ κυρίως όταν γελάει) είναι η παλιά Lindsay.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η portia μαλλον εχει ξεπατωθει στις πλαστικες, το πρωσοπο της θα λεγα ειναι πλεον χειροτερο. Καπως μου φαινεται οτι το ολο λουκ τονιζει και το κουτελο της και μου βγαζει κατι περιεργο. Δεν ειναι χαλια στο στυλ που μοιαζει με γατα και ειναι ολα παραφουσκομενα, αλλα δεν μπορω να πω οτι της βγηκε και σε καλο. Απορω γιατι πειραζουν τοσο πολυ τους εαυτους τους, οταν το αποτελεσμα ειναι τοσο αφυσικο και κανει μπαμ απο μακρια. Η maeby δεν μου ηρθε ως εκπληξη διοτι την ειχα δει πριν καμποσο καιρο καπου (τιβι, ταινια ουτε θυμαμαι), αλλα θυμαμαι οτι φαινοταν ψιλοχαλια. Θα ελεγα οτι τοτε ηταν χειροτερη απο οτι τωρα στο arrested. Εδω μοιαζει ποιο σουλουπομενη και ποιο αδυνατη.

Για την σειρα, εχωντας δει τα 3 πρωτα, ειναι μιξ απο κουραστικο εως διασκεδαστικο, με λιγες πινελιες της παλιας καλης συνταγης. Πχ το ολο στορυ με τον μιχαλακη και τον γιο του στο δωματιο ειχε κοντα μισο επεισοδιο χρονο και ηταν κουραστικο. GOB και TOBIAS ειναι σαν μην εχει περασει μερα, εχουν την περισοτερη πλακα και ποιο απολαυστικες ερμηνειες. Αν και GOB εχει λιγο μεχρι τωρα.

ααα τα 1080p δεν αξιζουν το παραπανω 1gb περιπου το επεισοδειο. Και τα δυο μοιαζουν με 480p!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...