Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 When you see it... Ομολογώ ότι χρειάστηκε βοήθεια για να καταλάβω τί έπρεπε να δω. Πολύ έξυπνη λεπτομέρεια πάντως... Anyong!
Toufas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 where the fuck are my hard-boiled eggs? εγω παντως θα γραφτω στο netflix μονο και μονο για αυτο...
bnvdarklord Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Dr. Tobias Fünke Presents: The Acting Styles of Dr. Tobias Fünke http://insertmeanywhere.biz/
SofoS@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ομολογώ ότι χρειάστηκε βοήθεια για να καταλάβω τί έπρεπε να δω. Πολύ έξυπνη λεπτομέρεια πάντως... Anyong! Πού τον βλέπεις;!
Toufas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 http://www.uproxx.com/tv/2013/05/arrested-development-best-tobias-funke-insert-me-anywhere/ 1
bnvdarklord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εν όψη της επιστροφής της σειράς μου ρθε και έφτιαξα frozen banana. Η συνταγή προφανής: λιωνεις σοκολάτα(40γρ κουβερτούρα για 1 μπανάνα μου βγηκε αρκετή εμένα), αλείφεις την μπανάνα, πασπαλίζεις με τριμμένο αμύγδαλο(ή οτιδήποτε) και κατάψυξη για κανα μισάωρο. Τις ακούμπησα πάνω σε λαδόκολλα. Protip: κοψτε την μπανάνα στην μέση για να ειναι ευκολότερη η κάλυψη με σοκολάτα, και γιατι υποθέτω με το ξυλάκι θα κρατιέται καλύτερα κομμένη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Χαχαχ. Ενδιαφέρον. Τρώγεται αυτό; (για κάποιον λόγο υπέθετα ότι η μπανάνα στην κατάψυξη θα γινόταν σκατά) Εδώ παγώνει τις μπανάνες και πριν τις καλύψει με τη σοκολάτα.
bnvdarklord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μια χαρά νοστιμο ήταν. Στο μισάωρο η μπανάνα απλά ήταν δροσερή. Ισως αν το αφήσεις πολύ να χαλάει δεν ξερω. Και ώρα πάντως νομίζω το περνει να το αφήσεις. Τωρα για το πότε τις παγώνεις δεν πιστευω οτι υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά.
bnvdarklord Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φαντάζομαι μονο στις χώρες που εχουν netflix ε ;
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Λογικά ναι, αλλα δεν (αποτι ξέρω) έχουν βγάλει πρόγραμμα. Απλά σκάνε μύτη ξαφνικά.
bnvdarklord Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κρίμα θα ταν ωραία να σκάγανε μύτη στο σύνταγμα πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα