Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. έχω ένα blog (blogger) το οποίο έχει μια κινούμενοι μπάρα η οποία δείχνει άρθρα, φωτογραφίες και μια σύντομη περιγραφή. λοιπών οταν εγκατέστησα το θέμα λειτουργούσε πολύ καλά αλλα μετά απο δύο εβδομάδες σταμάτησε να λειτουργεί δείχνοντας μια φωτογραφία μονό και δεν κινούνταν σας να υπάρχει ενα άρθρο και όχι κινούμενη μπάρα αυτό μου το έχει κάνει σε 2 διαφορετικά blog με ίδιο θέμα. δοκίμασα να βάλω τα αντίγραφα που έχω για το blog αλλά μάταια. τι μπορει να φταίει???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι αναρτήσεις σου!

Οι αναρτήσεις αν ψάξεις στο HTML τους δηλαδη στον κωδικα των αναρτησεων...βγαζει διαφορους κωδικες απο τα site που πηρες το κειμενο η την εικονα και αυτοι οι κωδικες μπλοκαρουν οτι μπορουν (αυτο που λες)

στην αρχικη σου σελιδα βαλε να φαινεται 1 αναρτηση μονο αν ειναι οκ παρτες με την σειρα δηλαδη μετα βαλε 2 μετα 3 μεχρι να σου βγει το προβλημα και αναλογα κατεβασε την αναρτηση!

Δημοσ.

Οι αναρτήσεις σου!

Οι αναρτήσεις αν ψάξεις στο HTML τους δηλαδη στον κωδικα των αναρτησεων...βγαζει διαφορους κωδικες απο τα site που πηρες το κειμενο η την εικονα και αυτοι οι κωδικες μπλοκαρουν οτι μπορουν (αυτο που λες)

στην αρχικη σου σελιδα βαλε να φαινεται 1 αναρτηση μονο αν ειναι οκ παρτες με την σειρα δηλαδη μετα βαλε 2 μετα 3 μεχρι να σου βγει το προβλημα και αναλογα κατεβασε την αναρτηση!

να ήτανε μόνο αυτό το πρόβλημα συνεχώς γίνεται κάτι καινούριο τώρα ο τίτλος του άρθρου εξαφανίστηκε συνέχεια αυτό θα έχουμε με το blogspot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...