tasoylos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 γεια σας εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα και θελω να με βοηθεισεται επιγοντος κατεβασα ενα προγραμμα και το εβαλα να αποθηκευτει στον D ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ STON D OLA TA ARXEIA EIXAN χαθει ΒΟΗΘΕΙΑ!αμα διαγραφικαν τα αρχεια μπορω να τα επαναφερω?νομιζω οτι το προγραμμα αυτο εκανε διαμορφωση τον δισκο μπορω να ανακτησω τα δεδομενα?
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Ποιο πρόγραμμα ήταν; Για αρχή κάνε μια δοκιμή με το δωρεάν recuva ή με το όχι δωρεάν getdataback και βλέπουμε.
tasoylos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 δοκιμασα με το recuva αλλα τιποτα μαλλον επειδη εκανα καταλαθος διαμορφωση το προγραμμα ηταν ενασ downloader απο ενα site δικος τους και οταν με ρωτησε που να αποθηκευσει τα αρχεια ηταν στο D μαλλον επειδη δεν εφτιαξα φακελο μου εκανε διαμορφωση τον σκληρο
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να σου έκανε διαμόρφωση μόνο του το πρόγραμμα. Αν ήταν να κάνει κάτι τέτοιο θα σε ρωτούσε δύο φορές αν είναι σίγουρος. Μάλλον κάτι άλλο έγινε. Κατέβασε το δωρεάν Easeus Partition manager και δες πως φαίνεται ο δίσκος σου. Βρες και δοκίμασε και το getdataback ή το Active@ file recovery. Ακόμα και διαμορφωμένος να είναι ο δίσκος θα σου βρουν τα αρχεία σου. Να ξέρεις ότι κανένα πρόγραμμα δεν κάνει ανάκτηση στον ίδιο δίσκο γι αυτό θα χρειαστείς ελεύθερο χώρο ή στον C ή σε κανέναν εξωτερικό δίσκο για να σου επαναφέρουν τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα