jimarass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά πως σας φαίνεται αυτό; Πιστεύω ότι αξίζει πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ποιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλο ειναι αλλα νομιζω πως ειναι μονο για αμερικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να το δούμε και στο Ελληνικό iTunes στο μέλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αν τους πάρει τόσο "μέλλον" όσο με τις iTunes Movies, καήκαμε, γίναμε στάχτη και μας πήρε και ο άνεμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Όντως να γίνει όσο πιο γρήγορα γινεται γμτ, θα σωθούν πολλά gb στα iPhone. Γιαυτο πηρα παλι 16αρι να πάρειι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 θα σωθούν πολλά gb στα iPhone. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 @giorgos_k Δεν θα κάνει μόνο streaming από το iPhone τα αποθηκεύει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Η λογική μου για τη χρήση του iphone με το itunes match(πειτε μου που κανω λαθος να δω αν το καταλαβα σωστά): αντι για ολη τη library μου, θα έχω αποθηκευμένες στο iphone κάποιες λίστες με αυτα που ακούω περισσότερο και για οτι προκύψει on the way το streamαρω απτο σύννεφο ή το αποθηκεύω στη συσκευη αν εκει που κατευθύνομαι δεν θα εχω καλο σήμα. Ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις ενεργοποιήθηκε στην UK. (και σε άλλες χώρες) Το αγόρασα χωρίς δεύτερη κουβέντα και περιμένω τώρα τα αποτελέσματα μόλις τελειώσει το match. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naziris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά το iTunes Match σε αφήνει να ανεβάσεις και τα πειρατικά τραγούδια ( Τιιιι? Ειπε πειρατικά???? ... Ναι, είπα πειρατικά! ). Αν έχω ένα cd κατεβασμένο και το έχω local στο δίσκο μου και πάρω το itunes Match θα μου το ανεβάσει χωρίς κανένα πρόβλημα? και τα $25 θα είναι τα Copyrights προπληρωμένα ? Πως πάει? μήπως και το αγοράσω και αρχίσουν οι ειδοποιήσεις από την Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ναι, έτσι πάει. Δεν τους νοιάζει που βρήκες τα τραγούδια. Δίνεις $25 το χρόνο και σε θεωρούν νόμιμο. Και όχι μόνο αυτό, αν αυτά που έχεις εσύ είναι χαμηλής ποιότητας (πχ 64KBit) σου τα κάνουν με ποιότητα 196KBit. ΑΛΛΑ δεν δουλεύει ακόμα στην Ελλάδα. Υποτίθεται πως η Apple είναι ακόμα σε συνομιλίες με την ΑΕΠΙ για να πάρουν την άδεια τους: http://www.macuser.gr/itunes-match-greece-aepi-8946/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naziris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις πληροφορίες φιλε νασε καλα Εχω Αμερικανικο Account εδώ και χρόνια, έχω και $30 credit αλλα μου ζητάει κάρτα για να Verify. Υπαρχει κάποιο bypass αυτού του σταδίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα