Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω καποιον που να ξερει απο δανεια κ.τ.λ. για να με βοηθησει να παρω το μεγαλυτερο δυνατον ποσο σε καταναλωτικο δανειο.

Αν ειναι καποιος στα κολπα παρακαλω να μου κανει pm.

Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Δημοσ.

προν σε βοηθησει καποιος [μπορει και εγω]

μια ερωτηση

εισαι διαθετιμενος να πληρωσεις τα επιτοκια που ζητανε οι ελληνικες τραπεζες?

ειναι δυσκολη απαντηση

Δημοσ.

Ένα ξέρω να σου πω ....

δεν υπάρχουν "κόλπα" !!!!

Όποιος προσπαθήσει να σου τραβήξει λεφτά έτσι, σε δουλεύει ..

Αν μπορεί να σε "φτιάξει" κάποιος, τότε μπορείς να το πάρεις και μόνος σου με τα δικαιολογητικά που έχεις..

Οι εγκρίσεις πλέον γίνονται στα κεντρικά των τραπεζών και όχι στα καταστήματα, και απορρίπτονται σχεδόν όλες. Ενδεχομένως κάποιες τράπεζες να δεχτούν να προσημειώσουν ακίνητο, αλλά θα ζητήσουν ακίνητο αρκετά μεγαλύτερης αξίας από το δάνειο που θα δώσουν.

Άλλη εναλλακτική είναι οι τοκογλύφοι (πέρα από το επίσημο τραπεζικό σύστημα εννοώ).

Αν δεν πληρώσεις δε θα σου στείλουν εξώδικο και δικηγόρο, αλλά καλόπαιδα για είσπραξη .;)

Δημοσ.

Όσον αφορά τα νούμερα που έγραψες στο PM :

Για τα λεφτά που θέλεις , δεν υπάρχει τράπεζα που να σου δώσει δάνειο χωρίς εγγυητή..

Πολύ πιθανόν να μη σου δώσει καμία τράπεζα ολόκληρο το ποσό..

Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε όλες τις τράπεζες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να κάνεις αίτηση ζητώντας μικρά ποσά (πχ 3 χιλιάρικα)..

Φυσικά δεν θα τους πεις ότι έχεις πάει κι αλλού και ζητάς μικροποσά, ούτε υποχρεούσαι άλλωστε..

Το μόνο που μπορείς να τους πεις είναι τι άλλες υποχρεώσεις σε δάνεια έχεις ήδη (όχι τι αιτήσεις έχεις κάνει)...

Αυτοί δεν έχουν τρόπο να δουν αν έχεις κάνει αίτηση κι αλλού, παρά μόνο αν εγκριθεί το δάνειο (ούτε και τότε έχουν νομικά το δικαίωμα σε κάθε περίπτωση, αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τηλεφωνιούνται μεταξύ τους και ρωτάνε τι υποχρεώσεις έχει ο καθένας παραβιάζοντας σε κάθε περίπτωση το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων. Το γνωστό καρτέλ των τραπεζών που είναι above the law )...

ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ !!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ..

Αν είναι και κανένας τραπεζικός ας μας βοηθήσει.

Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι όσο μεγαλύτερης αποπληρωμής είναι τα δάνεια τόσο περισσότεροι είναι οι τόκοι..

Στα 5 και στα 7 χρόνια που είναι οι μεγαλύτερες αποπληρωμές που ξέρω, οι τόκοι φτάνουν σχεδόν στο κεφάλαιο..

Πχ. με ένα 12 % ετήσιο (νομίζω ότι είναι παραπάνω τώρα) για 7 χρόνια θα πληρώσεις σε τόκους περίπου το 85% του κεφαλαίου .

Δηλαδή αν πάρεις 10 χιλιάρικα στο τέλος θα έχεις πληρώσει 18 για να το εξοφλήσεις και η δόση θα είναι 250 ευρώ το μήνα (ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) !!!!

Δεν ξέρω να δίνουν περίοδο χάριτος στην αρχή, αλλά μπορεί να έχουν βγει και τέτοια προϊόντα, ακόμα χειρότερα θα πληρώνεις μεγαλύτερο επιτόκιο..

Μόνο αν το χρειάζεσαι απόλυτα πάρτο (αν στο δίνουν) είναι η γνώμη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...