Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H AS5 είναι ελαφρώς capacitive και όχι ηλεκτρικά αγώγιμη (conductive), η ΙC Diamond τίποτε από τα δύο. Οι επιδόσεις είναι πάνω κάτω οι ίδιες, αλλά η IC Diamond νικάει στα test γιατί η AS5 έχει τεράστιο curing time για να πιάσει τη μέγιστη απόδοσή της (200-400 cycles).

Επεξ/σία από Dosas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H Prolimatech PK-1 πόσο εύκολη είναι στην τοποθέτηση σε σχέση με την mx-4,ή την ceramique?

To πλαίσιο την έχει γύρω στο 1.5 ευρώ το γραμ. Εγώ λογικά θέλω γύρω στα 2 για το macbook μου. Ακόμα, συστήνετε την μέθοδο με το γάντι ή με την ποσότητα στην μέση για laptop? Στο site της AS τουλάχιστον στην κατηγορία mobile λέει spread, άρα γαντάκι. Φοβάμαι μην δεν πιεστεί καλά αλλιώς.

Δημοσ.

H ceramique είναι δυσκολότερη και χειρότερη από την Prolimatech PK-1.

Νομίζω με πιστωτική (sic) και υπομονή θα κάνεις καλή δουλειά. Και θα δεις σημαντικές διαφορές. Απλά στο disassembly πάρε τον χρόνο σου ;)

Δημοσ.

οΚ νόμιζα ότι είναι σε επίπεδα ic7 (τσίχλα Χίου μετά από μία ώρα μάσημα). Για το disassembly, ifixit, ο σταυρός περασμένος στο χέρι και η οικογένεια να προσεύχεται ομαδικά μην γίνει μ@λ@κια! Άρα

έτσι για το check

Prolimatech PK-1 για πάστα

αντιστατικό βραχιολάκι

κατάλληλα κατσαβίδια

και όλα θα πάνε καλά... :cry:

Δημοσ.

Ναι ναι.

Απλά όπως σου είπα, υπομονή, άφθονος χρόνος (εκεί γίνεται η βλακεία - αν βιάζεσαι) βολικά θέση και καλός φωτισμός, και όλα θα πάνε καλά ;)

Ότι ξεβιδώνεις άφηνε το κάπου "σχηματικά" όχι όλα στο ίδιο τασάκι, για να θυμάσαι που πάει τι. Επίσης, αν υπάρχουν πιτσιρίκια, κλείδωσε τα για λίγη ώρα στην αποθήκη.

Ακολουθώντας τα παραπάνω - και βόμβα απενεργοποιείς με ασφάλεια :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι ναι.

Απλά όπως σου είπα, υπομονή, άφθονος χρόνος (εκεί γίνεται η βλακεία - αν βιάζεσαι) βολικά θέση και καλός φωτισμός, και όλα θα πάνε καλά ;)

Ότι ξεβιδώνεις άφηνε το κάπου "σχηματικά" όχι όλα στο ίδιο τασάκι, για να θυμάσαι που πάει τι. Επίσης, αν υπάρχουν πιτσιρίκια, κλείδωσε τα για λίγη ώρα στην αποθήκη.

Ακολουθώντας τα παραπάνω - και βόμβα απενεργοποιείς με ασφάλεια :D

Λοιπόν, τελικά έβαλα την prolimatech pk-1. Οι θερμοκρασίες έπεσαν κατά 5 βαθμούς σε full load και 2 σε idle. Το macbook pro είχε ένα κιλό πάστα σε κάθε σημείο, έτρεχε από παντού. Πάλι καλά που την άλλαξα! Ούτε οδοντόκρεμα να έβαζαν. Επίσης έκανα undervolt τον επεξεργαστή και εκεί οι θερμοκρασίες κατακρημνίστηκαν, αν και πέρασα πολλά kernel panic μέχρι να βρώ τις ρυθμίσεις. Χαρακτηριστικά

CPU (idle/full load)

πριν την prolimatech 58/82

μετα 56/77

μετά το undervolt 44/60.

Τα scores στα geekbench, cinebench δεν άλλαξαν (και δεν πρέπει να αλλάζουν αφού δεν έγινε underclock).

H pk-1 είναι σαν πολύ ευκολοδούλευτη.

Αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...