Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι απο τις καλυτερες θερμοαγωγιμες παστες αν οχι η καλυτερη. Μολις 1-2 ευρω ακριβοτερη απο την as5. Ομως δεν βρισκω καμια αναφορα στο site. Για πιο λογο δεν τη χρησιμοποιουν οι overclockers του insomnia?

Δημοσ.

Θελω να αγορασω θερμοαγωγιμη γιατι η στοκ στα λαπτοπ ειναι παντα για τα πανηγυρια. Ειμαι μεταξυ IC Diamond 7 και Arctic Cooling Mx-4. Θα επερνα την Diamond αλλα εχω ακουσει οτι μπορει να τραυματισει τον επεξεργαστη. Δεν χανεις κατι απο επιδωσεις αλλα μπορεί να χασεις την εγγυηση. Ισχυει? Επισης ειναι πιο δυσκολη στην εφαρμογη. Δεν εχω αλλαξει ποτε παστα, πιστευετε οτι θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

IC Diamont vs MX-4 είναι 3-4 C πιο κάτω με ICD, γδέρνει λίγο την επιφάνεια του επεξεργαστή (κυρίως στα λάπτοπ) αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο απαλά μπορείς να την αφαιρέσεις.

http://www.techinfer.../icd-24-carrat/

http://forum.techinferno.com/general-notebook-discussions/913-ic-diamond-24-survey-results.html

Δημοσ.

Για μένα, προτίμησε την Ceramique, τη μεγάλη συσκευασία όπως λέει και ο Thanos.

Πολύ καλή απόδοση, πάντα σε συνάρτηση με το κόστος της και πατάτα-free επειδή δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη.

Δημοσ.

Εγώ έχω γίνει φαν της PK-1 εδώ και λίγο καιρό...

Σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω πριν 2-3 μέρες αλλά βαρέθηκα να πάω μέχρι το πλαίσιο.

Αξίζει την ταλαιπωρία η τσάμπα ο κόπος;

Δημοσ.

Αν έρχεσαι από ceramique, ναι αξίζει. Ειδικά σε κάρτα γραφικών βλέπει σημαντικές διαφορές. Και ενώ είναι "up there" σε επιδόσεις, είναι πανεύκολη και φιλική στην χρήση.

Δημοσ.

Αν έρχεσαι από ceramique, ναι αξίζει. Ειδικά σε κάρτα γραφικών βλέπει σημαντικές διαφορές. Και ενώ είναι "up there" σε επιδόσεις, είναι πανεύκολη και φιλική στην χρήση.

Θα τη δοκιμάσω τότε και θα επιστρέψω (κάποια στιγμή) με αποτελέσματα!

Δημοσ.

Μια χαρά!

Πρέπει να είμαι ο μόνος που περιμένει πως και πως να τελειώσει η εγγύηση του NB για να το λύσω και να του αλλάξω tp!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...