Προς το περιεχόμενο

Alcatel-Lucent CellPipe 7130 as Access Point

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γαμώ το κέρατό μου ότι αλλαγή κάνω, επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, δεν μου βγαίνει σε καλό. Είχα ΟΤΕ τηλεφωνία και VIVODI internet στα 10 Μbps (ονομαστική ταχύτητα) και συγχρόνιζα από 10-10,5 Μbps.

Προσφάτως μετακόμισα στη HOL (Double play). Πάνω από 9,5 Μbps δεν έχω δει ακόμα.

Όπως καταλαβαίνεται, επιπλέον, είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος Alcatel-Lucent CellPipe 7130 με εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο firmware 1.0.0.16.HOL.

Με το DHCP ενεργοποιημένο και έχοντας συνδέσει Desktop (ενσύρματα), Laptop (ασύρματα), PS3 (ασύρματα) και Mobile Phone (ασύρματα), αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα. Το δίκτυο παρουσίαζε πολύ μεγάλη αστάθεια, το ρούτερ έκανε restart που και που χωρίς λόγο, έτρωγε κόλλημα και για αρκετά δευτερόλεπτα δεν είχα internet παρότι όλα τα λαμπάκια παρέμεναν πράσινα και κάποιες φορές εάν δεν του έκανα Reset δεν έστρωνε.

Μόλις απενεργοποίησα το DCHP και τα σέταρα όλα με Static IP, η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ, το δίκτυο έγινε αρκετά stable.

Στο menu του ρούτερ Wireless->Wireless Bridge υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας σαν Access Point. Έχει δουλέψει σε κάποιον; Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω για να κάνω extend το δίκτυο μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γαμώ το κέρατό μου ότι αλλαγή κάνω, επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, δεν μου βγαίνει σε καλό. Είχα ΟΤΕ τηλεφωνία και VIVODI internet στα 10 Μbps (ονομαστική ταχύτητα) και συγχρόνιζα από 10-10,5 Μbps.

Προσφάτως μετακόμισα στη HOL (Double play). Πάνω από 9,5 Μbps δεν έχω δει ακόμα.

Όπως καταλαβαίνεται, επιπλέον, είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος Alcatel-Lucent CellPipe 7130 με εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο firmware 1.0.0.16.HOL.

Με το DHCP ενεργοποιημένο και έχοντας συνδέσει Desktop (ενσύρματα), Laptop (ασύρματα), PS3 (ασύρματα) και Mobile Phone (ασύρματα), αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα. Το δίκτυο παρουσίαζε πολύ μεγάλη αστάθεια, το ρούτερ έκανε restart που και που χωρίς λόγο, έτρωγε κόλλημα και για αρκετά δευτερόλεπτα δεν είχα internet παρότι όλα τα λαμπάκια παρέμεναν πράσινα και κάποιες φορές εάν δεν του έκανα Reset δεν έστρωνε.

Μόλις απενεργοποίησα το DCHP και τα σέταρα όλα με Static IP, η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ, το δίκτυο έγινε αρκετά stable.

Στο menu του ρούτερ Wireless->Wireless Bridge υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας σαν Access Point. Έχει δουλέψει σε κάποιον; Τουλάχιστον να το χρησιμοποιήσω για να κάνω extend το δίκτυο μου.

η διαφορα 10 με 9,5 μπορει να ειναι θεμα ρουτερ μπορει και θεμα profile και ειναι αμελητεα.μην τρελενεσαι για 0,5 mbit.

β.μπορεις να βαλεις οτι αλλο ρουτερ θες στην γραμμη αμα δεν εχεις voip οποτε γιατι με το ζορι το alcatel??λογικα θα παιζει.δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.κανε ενα copy paste αμα θες την καρτελλα να δουμε τι σου βγαζει.εσυ να υποθεσω θες να παρεις ασυρματα απο το adsl router και να δωσεις ασυρματα.σωστα??/η θες να παρεις με καλωδιο και να δωσεις ασυρματα?η θες να παρεις ασυρματα και να δωσεις με καλωδιο.πολλες φορες wireless bridge ειναι οτι παιρνεις ασυρματα και δινεις με καλωδιο.δεν ξερω αν εχει και wds.αυτο για τα κολληματα ελπιζω να μην ηταν συνεπεια του οτι καποιος εσκιζε το ιντερνετ με τιποτα torrents.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...