koularasss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 στο πισι 1 της υπογραφης μου βαζω να παιξω το nfs prosteet σε 1920*1080 και μλις αποθυκευω τις ρυθμισεις λιγο μου χαμηλωνει ο φωτισμος του παιχνιδιου και αρχιζει να κολλαει μαλλον απο την μεγαλη ανλυση και την κατεβαζω.γιατι επεσε για λιγο ο φωτισμος στην οθονη?και να πω πως το τρφοδοτικο ακουγεται παρα πολυ αν εχει σχεση και οταν λεω χαμηλωνει ο φωτισμος δεν εννοω πως εσβησε εντελως η οθονη.
@topos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 καποιος? 1920x1080 με την gt210?Δεν φτιαχτηκε ποτε η συγκεκριμενη για τετοιες αναλυσεις... Δοκιμασε να χαμηλωσεις την αναλυση..
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 1920x1080 με την gt210?Δεν φτιαχτηκε ποτε η συγκεκριμενη για τετοιες αναλυσεις... Δοκιμασε να χαμηλωσεις την αναλυση.. βασικα δεν ειναι gaming καρτα...
stm00192 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 στο πισι 1 της υπογραφης μου βαζω να παιξω το nfs prosteet σε 1920*1080 και μλις αποθυκευω τις ρυθμισεις λιγο μου χαμηλωνει ο φωτισμος του παιχνιδιου και αρχιζει να κολλαει μαλλον απο την μεγαλη ανλυση και την κατεβαζω.γιατι επεσε για λιγο ο φωτισμος στην οθονη?και να πω πως το τρφοδοτικο ακουγεται παρα πολυ αν εχει σχεση και οταν λεω χαμηλωνει ο φωτισμος δεν εννοω πως εσβησε εντελως η οθονη. Μεγαλύτερες πιθανοτητες έχεις να το παίξεις στο laptop σου!
koularasss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ξερω οτι αυτη η καρτα ειναι μονο για να ανοιγει ο υπολογιστης αλλα σκεφτηκα παλιο παιχνιδια θα το παιζει καλα.αλλα δεν μου απαντησατε γιατι ειχε χαμηλωσει ο φωτισμος της οθονης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα