Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο πισι 1 της υπογραφης μου βαζω να παιξω το nfs prosteet σε 1920*1080 και μλις αποθυκευω τις ρυθμισεις λιγο μου χαμηλωνει ο φωτισμος του παιχνιδιου και αρχιζει να κολλαει μαλλον απο την μεγαλη ανλυση και την κατεβαζω.γιατι επεσε για λιγο ο φωτισμος στην οθονη?και να πω πως το τρφοδοτικο ακουγεται παρα πολυ αν εχει σχεση και οταν λεω χαμηλωνει ο φωτισμος δεν εννοω πως εσβησε εντελως η οθονη.

Δημοσ.

καποιος?

1920x1080 με την gt210?Δεν φτιαχτηκε ποτε η συγκεκριμενη για τετοιες αναλυσεις...

Δοκιμασε να χαμηλωσεις την αναλυση..

Δημοσ.

1920x1080 με την gt210?Δεν φτιαχτηκε ποτε η συγκεκριμενη για τετοιες αναλυσεις...

Δοκιμασε να χαμηλωσεις την αναλυση..

βασικα δεν ειναι gaming καρτα...

Δημοσ.

στο πισι 1 της υπογραφης μου βαζω να παιξω το nfs prosteet σε 1920*1080 και μλις αποθυκευω τις ρυθμισεις λιγο μου χαμηλωνει ο φωτισμος του παιχνιδιου και αρχιζει να κολλαει μαλλον απο την μεγαλη ανλυση και την κατεβαζω.γιατι επεσε για λιγο ο φωτισμος στην οθονη?και να πω πως το τρφοδοτικο ακουγεται παρα πολυ αν εχει σχεση και οταν λεω χαμηλωνει ο φωτισμος δεν εννοω πως εσβησε εντελως η οθονη.

Μεγαλύτερες πιθανοτητες έχεις να το παίξεις στο laptop σου!

Δημοσ.

ξερω οτι αυτη η καρτα ειναι μονο για να ανοιγει ο υπολογιστης αλλα σκεφτηκα παλιο παιχνιδια θα το παιζει καλα.αλλα δεν μου απαντησατε γιατι ειχε χαμηλωσει ο φωτισμος της οθονης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...