sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καλά είναι και τα 4,2 πιστεύω!αχαχαχα βσκ νομιζω οτι εννοουσε οτι σε θερμοκρασιες εχει παει κ πιο πανω... αν κανω λαθος συγχωρεστε με.... οσο για το ψυγειο εγω πως μπορω να μαθω τη ψυγειο χωραει στο κουτακι μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν και υποπτεύομαι που το πας θα σου απαντήσω Πέρα από το να γράφω στο Insomnia και να λύνω απορίες ή να εκφράζω τις δικές μου, έχουμε και λέμε 1) Συνδεδεμένη όλη μέρα με το μαγαζί και ταυτόχρονα 2 λογιστικά προγράμματα + παρακολούθηση της ιστοσελίδας 2) Μετατροπές βίντεο 3) Gaming κανένα δίωρο αν κάτσει μέσα στη μέρα 4) Δουλειά σε αρχεία access Με 300.000 γραμμές επι 82 στήλες (ο λόγος που πήρα ssd) 5) Χρησιμοποιώ κάθε μέρα virtual machines 6) Καμια ταινία αν βαριέμαι να πάω στη τηλεόραση 7) photoshop, corel (τώρα άρχισα να το μαθαίνω) Aυτά σε γενικές γραμμές μέσα στη μέρα μου... βσκ νομιζω οτι εννοουσε οτι σε θερμοκρασιες εχει παει κ πιο πανω... αν κανω λαθος συγχωρεστε με.... οσο για το ψυγειο εγω πως μπορω να μαθω τη ψυγειο χωραει στο κουτακι μου??? Σε GHz εννοούσα edit: Για το ψυγείο πάρε μέτρο και κανένα dremel όπως το είδα το case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 καλα συγχωρα με...:'( οσο για το κουτι καλα το φανταστικα... στο μελλον το ξανασκεφτομαι γτ ειναι αρχη ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 λεω να βαλω παραφλου εγω στη δικια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ο Ferdinand Porsche είχε πει ότι οι Porsche είναι αμάξια που δε χρειάζεται ο καθένας, αλλά όλοι σίγουρα θα ήθελαν να έχουν... Karmen, σε ευχαριστώ για τη φιλότιμη απάντησή σου. Άνω του μέσου όρου η χρήση που κάνεις, για να μην πω διεξοδική. Εντούτοις, οι βαριές χρήσεις για τον επεξεργαστή είναι δύο, η εξής μία (μη μου πεις ότι τον ζορίζει το video-editing): gaming. Στο υπόλοιπο διάστημα, ο επεξεργαστής σου ουσιαστικά κοντεύει να αυτοκτονήσει από βαρεμάρα, ίσα ίσα που ξεμουδιάζει από το καθισιό αραιά και που... Οπότε, έστω ότι παίζεις 2 ώρες τη μέρα, άντε ας πούμε 4 ώρες βαριά βαριά ως άρθοισμα όλων των άλλων εργασιών ικανών να τον κάνουν να φτάσει στο 50-60% utilisation (χλωμό, αλλά λέμε τώρα). Αν δεχθούμε λοιπόν ένα (σχετικά αυθαίρετο, πλην ρεαλιστικό) 60% χρήσης*4 ώρες = 2,4 ώρες "ζορίσματος". Επί της εκατό, στη διάρκεια της ημέρας αυτό μεταφράζεται σε 10% . . . Συνεπώς, κατά το υπόλοιπο 90% your watermill is just spinning the wheel... Αυτά ισχύουν για σένα, που κάνεις και μία α' χρήση, για πιο light χρήστες, πιστεύω ότι το "95% φρου φρου" είναι μάλλον αληθές. All bullshit aside, φυσικά και να βάλεις φίλε ts την υδρόψυξη (εγώ έχω πιάσει και τα 'άντα πλέον, με έχουν πιάσει τα συντηρητικά μου...)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και πάλι δε θα διαφωνήσω εν μέρη... Δε θυμάσαι όμως το λόγο που μπήκε το νερό. Δεν μπήκε επειδή τον έχω όλη μέρα στη τσίτα. Δεν άντεχα τον θόρυβο και αρχικά πήγα για να βάλω μόνο τις κάρτες στο νερό. Μετά είδα ότι με ένα 60άρι + κάτι ψηλά για 2 ρακόρ μπαίνει και ο επεξεργαστής και νατο. Τα έξτρα πραγματάκια μετά ήταν τρέλα μου και μπήκαν (αυτοκόλλητα, σκορπιουδάκια κλπ) Επίσης δεν μπορούσα να βλέπω cpu @50C με τη χρήση που κάνω και κάρτες να βαράνε κόκκινο ενώ παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και πάλι δε θα διαφωνήσω εν μέρη... Δε θυμάσαι όμως το λόγο που μπήκε το νερό. Δεν μπήκε επειδή τον έχω όλη μέρα στη τσίτα. Δεν άντεχα τον θόρυβο και αρχικά πήγα για να βάλω μόνο τις κάρτες στο νερό. Μετά είδα ότι με ένα 60άρι + κάτι ψηλά για 2 ρακόρ μπαίνει και ο επεξεργαστής και νατο. Τα έξτρα πραγματάκια μετά ήταν τρέλα μου και μπήκαν (αυτοκόλλητα, σκορπιουδάκια κλπ) Επίσης δεν μπορούσα να βλέπω cpu @50C με τη χρήση που κάνω και κάρτες να βαράνε κόκκινο ενώ παίζω. Για το θόρυβο πάω πάσο. Είναι μεγάλο μανίκι η βαρούρα. Θα συμφωνήσω ότι για μεγάλα συστήματα με πολλά θερμοπομπικά υποσυστήματα, η υδρόψυξη είναι βήμα αναπόδραστο. ΥΓ. Σίγουρα δε θυμάμαι για ποιό λόγο έβαλες wc, δεν παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις, πάντως το σύστημά σου είναι σχεδόν για MDPC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ΥΓ. Σίγουρα δε θυμάμαι για ποιό λόγο έβαλες wc, δεν παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις, πάντως το σύστημά σου είναι σχεδόν για MDPC. To είχα πει και πιο πάνω βρε. Γι' αυτό σου είπα δε θυμάσαι thanks πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα