karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομίζω όμως να συγκρίνεται η απόδοση μιας H100 έναντι του κιτ που έφτιαξε η Karmen.Αυτή τη στιγμή με την V10 έχω και τους 6 πυρήνες του 1090t στα 3,85GHZ Full Stable σε Prime 95 με θερμοκρασία 65c λόγο του ότι έχει και ζέστη στο δωμάτιο.Αν μου έλεγε κάποιος ότι αν έπαιρνα την H100 από 65 βαθμούς θα έβλεπα 50,τότε ναι θα την έπαιρνα,αλλά δεν νομίζω να μπορεί να ψύξει τόσο καλά μια λύση κλειστού κυκλώματος,με μικρότερο ψυγείο,υποδεέστερο μπλοκ και υποδεέστερα ρακόρ σε σχέση με το Custom Kit της Karmen. Καμία σχέση
Navu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 "μεταφορικα 20 ευρω απο γερμανια ειναι καλουτσικα πιστευω" Όχι, αν παίζει flatrate στα 12€ από 1gr μέχρι 1000Kgr... Δεν είμαι τόσο ανόητος να συγκρίνω Η100 με custom υδρόψυξη, αλλά πείτε μου ότι δεν είναι και κατά 95% καθαρό φρουφρού η όλη φάση. Από τη στιγμή που κάτι γίνεται αυτοσκοπός, έχει χάσει ήδη το δρόμο του. Με κάθε φιλική διάθεση, Ε.
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Καμία σχέση Καλά δεν τα λέω βρε Karmen???
evoluti0n Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 "μεταφορικα 20 ευρω απο γερμανια ειναι καλουτσικα πιστευω" Όχι, αν παίζει flatrate στα 12€ από 1gr μέχρι 1000Kgr... Αυτη τη στιγμη ειναι στα ~14 μου εστειλε δεμα γνωστος ξεχνας ομως οτι αυτοι εχουν και συσκευασιες κουτες η οτιδηποτε στα βαλουν μεσα μαζι με υλικο για να στερεωθουν και να μην κτυπιουντε απο εδω και απο εκει
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εσύ πως είδες τις θερμοκρασίες; Σε Full Load 44 βαθμούς τον 1090t με συχνότητα 4,2???Πλάκα με κάνεις??? http://www.youtube.com/watch?v=kKmXyGNrmXI
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 xaxaxa έχει πάει και πιο πάνω Καλά είναι και τα 4,2 πιστεύω!αχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 "μεταφορικα 20 ευρω απο γερμανια ειναι καλουτσικα πιστευω" Όχι, αν παίζει flatrate στα 12€ από 1gr μέχρι 1000Kgr... Δεν είμαι τόσο ανόητος να συγκρίνω Η100 με custom υδρόψυξη, αλλά πείτε μου ότι δεν είναι και κατά 95% καθαρό φρουφρού η όλη φάση. Από τη στιγμή που κάτι γίνεται αυτοσκοπός, έχει χάσει ήδη το δρόμο του. Με κάθε φιλική διάθεση, Ε. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Η απόφασή μου να βάλω νερό ήρθε όταν έφτασε στα χέρια μου 2η 6950 και την ξεκλείδωσα σε 6970 Αποτελέσματα 1. Να μην αντέχω τον θόρυβο από τα 2 τέρατα 2. Γενική αναταραχή στο airflow του κουτιού και ανεβασμένες θερμοκρασίες ακόμα και με την Noctua στον επεξεργαστή Αρα κερδισα 2 βασικά νομίζω. Την ησυχία μου και να μην με απασχολεί αν θα δώσω παραπάνω 0,1V, 0,2V.... στο cpu μου. Από εκεί και πέρα αν κάνει κάποιος και ένα δύο πράγματα παραπάνω για ομορφιά δε το θεωρώ κακό. Ομως σε καμία περίπτωση δε το θεωρώ 95% φρου φρου και αρώματα
Navu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Σαφώς και κάτι τι που κάνει τη ζωή μας καλύτερη, αξίζει (watercooling πχ). Το θέμα είναι το αντίτιμο για αυτή τη βελτίωση. @karmen "Από εκεί και πέρα αν κάνει κάποιος και ένα δύο πράγματα παραπάνω για ομορφιά δε το θεωρώ κακό." EPIC ατάκα!!!!! Tο τούμπανο (respect) κουτί σου τα λέει όλα. Επειδή αν συνεχίσω κινδυνεύω να δώσω στο νήμα άγρια φιλοσοφικό χαρακτήρα, σταματάω το off-topic εδώ. ΔΕΝ είμαι κατά της τεχνολογικής προόδου (ίσως συγκαταλέγομαι στους πρώτους που φόρεσαν χάλκινες SLK ή custom υδρόψυξη στην Ελλάδα), μετά όμως από 10ετίες περιπλάνησης στο hardware, ανακαλύπτω ότι η πραγματική έννοια/νόημα στο computing βρίσκεται αλλού.
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εντάξει δεν είπα ότι έκανα 1-2 πράγματα στο case Μου γενικά μίλησα για κάποιον Πιο πολύ σου απάντησα γι' αυτό το 95% και να σου πω ότι δεν συμφωνώ
Bimmermeister Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εντάξει δεν είπα ότι έκανα 1-2 πράγματα στο case Μου γενικά μίλησα για κάποιον Πιο πολύ σου απάντησα γι' αυτό το 95% και να σου πω ότι δεν συμφωνώ Karmen,μπορείς να κάνεις την ίδια ακριβώς σύνθεση που έκανες και σε σένα???(Αφαιρώντας τα 2 μπλοκ για τις κάρτες γραφικών).Επειδή θέλω να ψύξω για αρχή μόνο την CPU όπως είπα.
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 H σύνθεση που σου έκανα είναι ίδια σε block, αντλία και reservoir. Ψυγεία εγώ έχω 3 στο Pc μου αλλά εσύ με το τριπλό είσαι υπεράνετος για cpu Μόνο Το τριπλό που έβαλα εγώ είναι αυτο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2762_NexXxoS-Xtreme-III-360-Radiator-Rev-2--with-aluminum-frame-.html Aυτό που θα κάνεις εσύ είναι να δεις το κουτί σου και να υπολογίσεις πόσα ρακόρ ίσια θες, πόσα 45άρια και πόσα 90άρια
Navu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Karmen, μιας και το φτάσαμε εδώ το ζήτημα, θα ρωτήσω εσένα αφού διαθέτεις ένα RIG-πρότυπο: τι δουλειές κάνεις σε μία τυπική μέρα με τον υπολογιστή σου και πόσο διαρκούν? Αν δεν μπορείς να απαντήσεις για ημέρα, πες μας τι κάνεις σε μία εβδομάδα ή σε ένα μήνα χοντρικά. Ένα αδρό πλάνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα