Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,

εχω μια mobo me hdmi out kai θα ηθελα να ρωτησω γιατι οταν την συνεδεσα με την τηλεοραση (full HD) ναι μεν η αναλυση ηταν 1920χ 1080 αλλα μου εκοβε απο το toolbar twn windows 7 και γενικοτερα απο το desktop.

μηπωσ η καρτα γραφικων επειδη ειναι on board den endikneitai για κατι τετοιο ?

επισησ θα ηθλενα να μου πειτε την γνωμη σασ για την nvdia geforce gt430 1gb kai 2gb αντιστοιχα.

χρηση μονο για ταινειεσ και περισσοτερο για να δουλευει το pc se hdmi οθτ κ οχι dvi pia.

elpizv na exv mia apanthsh apo εσασ παιδια γρηγορα

χιλια ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,

εχω μια mobo me hdmi out kai θα ηθελα να ρωτησω γιατι οταν την συνεδεσα με την τηλεοραση (full HD) ναι μεν η αναλυση ηταν 1920χ 1080 αλλα μου εκοβε απο το toolbar twn windows 7 και γενικοτερα απο το desktop.

μηπωσ η καρτα γραφικων επειδη ειναι on board den endikneitai για κατι τετοιο ?

Μπες στης ρυθμίσεις της on-board κάρτας γραφικών σίγουρα κάπου θα έχει ρύθμιση για την θέση και το μέγεθος της εικόνας διάλεξε όμως την έξοδο της TV όχι την κεντρική οθόνη.

Δημοσ.

η σε καποιες τηλεορασεις(εγω εχω μια σονυ κ εκει το ειχα το προβλημα) εχει μια ρυθμιση που λεει κατι για διορθωση μεγεθους κατι τετοιο τελοςπαντων κ εχει 2 επιλογες... 1 κ 0 η 1 κ απενεργοποιηση... αμα το αλλαξεις σου προσαρμοζει αυτοματα την οθονη.. κιολας αν δεν χρειαζεσε την οθονη του υπολογιστη με τα πληκτρα (windows k Π) μπορεις να επιλεξεις μονο την οθονη της τηλεορασης κ να φτιαξεις χειροκινητα την αναλυση αν δεν στη φτιαξει μονο του...

Δημοσ.

- Από τον driver της κάρτας σου θα κάνεις Underscan/Overscan (έτσι λέγεται στον Catalyst της ΑΤΙ), ώστε το desktop σου να πιάσει ακριβώς το κρύσταλλο της οθόνης

- Πάνε σε μια μικρή ΑΤΙ σειράς 64xx με max 1GB (και 512ΜΒ μια χαρά είναι) για αυτό που την θέλεις. Έχουν HW video decoding και είναι κατάλληλες για HTPC.

πχ 6450 http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6450-review/4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...