Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά το αγγλικό amazon τη σκότωσε τη μηχανάρα! την έριξε στα 190 ευρώ (μεταφορικά δωρεάν), ενώ το γερμανικό την έχει 300 και το αμερικάνικο 400 δολάρια!!!!

Δημοσ.

Παιδια δεν νομιζω οτι ειναι και τρομερη προσφορα.

Εγω πηρα την gaggia baby που ειναι σχεδον ιδιες απο Ελλαδα σε λιγες ωρες ηταν σπιτι μου στα 225ευρω με μεταφορικα.

Δημοσ.

eh ... δεν είναι και ακριβώς ίδιες 

η Classic καλύτερη

Στην παραπάνω που λέμε έρχεται στα 190ευρώ σπίτι σου... :)

Δημοσ.

Classic και baby είναι ίδιες μηχανές αλλά η classic είναι πιο στιβαρή κατασκευή με λιγότερα πλαστικά γι αυτό είναι πιο ακριβή.

Στα ίδια περίπου λεφτά προτιμήστε την classic, αλλά έχετε υπόψη ότι τη baby την είχε σκοτώσει το amazon τον Δεκέμβριο στις 100 λίρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κι από μένα,

Η Classic έχει μια διαφορά σε σχέση με την Baby (απ' ό,τι έχω διαβάσει δεν τις έχω): Η Classic έχει εσωτερικά μια βαλβίδα ρύθμισης της πίεσης που γίνεται η εκχύλιση του καφέ. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο γιατί από το εργοστάσιο έρχεται ρυθμισμένη σε λίγο μεγαλύτερη πίεση για να υποστηρίζει και τα ESE pods, τις ταμπλέτες που παίρνει, αλλά η πίεση αυτή είναι μεγάλη για το χύμα καφέ. Θεωρώ επίσης πως από 200 ευρώ και κάτω είναι καλή πρόταση.

Επίσης στο θέμα του μύλου, λέγεται πως σε αυτούς με τις λεπίδες που περιστρέφονται προκύπτουν διάφορα μεγέθη κόκκων αλεσμένου καφέ και στον εσπρέσσο το ζητούμενο είναι η σχετική ομοιομορφία των λεπτά αλεσμένων κόκκων, λίγο πιο χοντροί από τον Ελληνικό. Η πιο οικονομική λύση για πολύ καλό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένας χειροκίνητος μύλος, μια καλή πρόταση που είχα βρει όταν τα έψαχνα είναι ο Porlex Tall (τιμή γύρω στις 30 λίρες είναι από ό,τι είδα νορμαλ). Έχει κεραμικές κωνικές λεπίδες και καλή ακρίβεια στα μεγέθη.

Για όλα τα παραπάνω βέβαια ισχύει το "περί ορέξεως.." αφού το τελικό κριτήριο είναι πάντα τι αρέσει του καθενός στη γεύση και είναι απολύτως θεμιτό να είναι μια χαρά με μια moka ή brikka κι ένα μπρούτζινο μύλο (budget 20 ευρώ αν υπάρχει ο μύλος ξεχασμένος στο σπίτι!).

Επεξ/σία από anthotyros
  • Like 1
Δημοσ.

Αντε πότε θα σκοτώσουν και κανέναν μύλο να δούμε φώς και εμείς!Η classic μια χαρά ειναι αλλά δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές με την baby.Εγώ την baby dose έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πότε θα σκοτώσουν και κανέναν μύλο να δούμε φώς και εμείς!Η classic μια χαρά ειναι αλλά δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές με την baby.Εγώ την baby dose έχω.

http://www.ricardo.gr/buy/spiti-diakosmisi/oikiakes-syskeyes/kafetieres/mulos-tou-kafe-tis-rosenstein-s-hne-amsterdam/v/an702203304/ 

αυτο αξιζει; το ειχα πετυχει και επειδη θελω κατι τετοιο... αλλα δε ξερω αν αξιζει το συγκεκριμενο

Δημοσ.

καλυτερη η classic αλλα πανακριβη θα ελεγα σε σχεση με την baby, που την πηρα τον Δεκεμβρη 120 ευρω για φιλεναδα. value for money.

Οποιος δεν βιαζεται, μπορει να περιμενει την ιδια τιμη απο αμαζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...