Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

βασικα εχω και εγω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου μια μερα πηγα να το ξεκινησω και η ο8ωνη δεν εμφανιζε τιποτα μαυρο μονο...τελοςσπαντον αλλαξα επεξεργαστη αλλα παλι δεν διωρθοθηκε τοτε αλλαξα και motherboard παλι τιποτα.βλεπω πανω στη μητρικη αναβε το λαμπακι αλλα οταν το ανοιγω δεν ακουγετε το μπιμπ βασικα δεν βγαζει κανενα ηχο..ξερει κανεις σας τι εχει και δεν ανοιγει?

ΥΓ:αλλαξα και δισκο αλλα παλι τιποτα...,τα ανεμιστηρακια λειτουργουν κανονικα.

ευχαριστω. :rolleyes:

Δημοσ.

To κουμπί του Power το έχεις συνδέσει σωστά;

Το τροφοδοτικό ποιο είναι;

Όταν λες δεν κάνει κανένα θόρυβο;;; Οι ανεμιστήρες γυρίζουν;

Υ.Γ Τώρα είδα για τους ανεμιστήρες που λες, η κάρτα γραφικών και το υπόλοιπο σύστημα ποιο είναι;

Δημοσ.

To κουμπί του Power το έχεις συνδέσει σωστά;

Το τροφοδοτικό ποιο είναι;

Όταν λες δεν κάνει κανένα θόρυβο;;; Οι ανεμιστήρες γυρίζουν;

το κουμπι νομιζω ναι το εβαλα σωστα το τροφοδοτικο ειναι trust 420W

ναι φιλε οι ανεμιστηρες γυρνανε μια χαρα αλλα λογικα δεν φταει το τροφοδοτικο γιατι εαν ηταν αυτο δεν 8α γυριζανε νομιζω :-)

το κουμπι νομιζω ναι το εβαλα σωστα το τροφοδοτικο ειναι trust 420W

ναι φιλε οι ανεμιστηρες γυρνανε μια χαρα αλλα λογικα δεν φταει το τροφοδοτικο γιατι εαν ηταν αυτο δεν 8α γυριζανε νομιζω :-)

δεν εχω καρτα γραφικων ειναι ενσωματομενη πανω στη μητρικη.ο επεξεργαστης ειναι intel pentinum4 socket478 3.00ghz νομιζω 1 gb ram

Δημοσ.

Αφού είναι ενσωματωμένη τότε με την αλλαγή επεξεργαστή-μητρικής-δίσκου που λες άλλαξες ολόκληρο το pc και κράτησες μόνο μνήμες και τροφοδοτικό.... Ά, και οθόνη...

Άρα άμα υποθέσουμε οτι το πρόβλημα που είχες παραμένει και δεν είναι κάποιο άλλο τότε ένα απο τα 3 που κράτησες έχει πρόβλημα... Εγώ λέω πιο πιθανό το τροφοδοτικό αλλά πάμε παρακάτω...

Η μητρική που άλλαξες είσαι σίγουρος οτι είναι οκ; Της έκανες κανένα clear CMOS μπας και σκάλωσε τίποτα;

Την τροφοδοσία του επεξεργαστή την έχεις συνδέσει; Ένα 4πινο είναι δίπλα στον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Αφού είναι ενσωματωμένη τότε με την αλλαγή επεξεργαστή-μητρικής-δίσκου που λες άλλαξες ολόκληρο το pc και κράτησες μόνο μνήμες και τροφοδοτικό.... Ά, και οθόνη...

Άρα άμα υποθέσουμε οτι το πρόβλημα που είχες παραμένει και δεν είναι κάποιο άλλο τότε ένα απο τα 3 που κράτησες έχει πρόβλημα... Εγώ λέω πιο πιθανό το τροφοδοτικό αλλά πάμε παρακάτω...

Η μητρική που άλλαξες είσαι σίγουρος οτι είναι οκ; Της έκανες κανένα clear CMOS μπας και σκάλωσε τίποτα;

Την τροφοδοσία του επεξεργαστή την έχεις συνδέσει; Ένα 4πινο είναι δίπλα στον επεξεργαστή.

την τροφοδοσια ναι ρε την συνδεσα αυτο το clear CMOS τι ειναι ρε?

Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική;

Το ClearCMOS γίνεται άμα βγάλεις τον υπολογιστή απο την πρίζα και μετά του βγάλεις και την μπαταρία την μικρή που έχει απάνω στην μητρική (προσεκτικά) για 10-15 δευτερόλεπτα. Μετά βάζεις την μπαταρία πάλι και το καλώδιο και δοκιμάζεις.

Beeper δεν έχει η μητρική;

Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική;

Το ClearCMOS γίνεται άμα βγάλεις τον υπολογιστή απο την πρίζα και μετά του βγάλεις και την μπαταρία την μικρή που έχει απάνω στην μητρική (προσεκτικά) για 10-15 δευτερόλεπτα. Μετά βάζεις την μπαταρία πάλι και το καλώδιο και δοκιμάζεις.

Beeper δεν έχει η μητρική;

α ναι ναι την εβγαλα την μπαταρια αλλα παλι τιποτα εχει Beeper αλλα δεν ακουγετε τιποτα το συνδεσα αλλα τιποτα

ειναι αυτηhttp://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.528356

Δημοσ.

Την μητρική που έβαλες την καινούργια απο που την πήρες; Είναι σίγουρα καλή;

Τον επεξεργαστή τον παλιό τον έχεις ακόμα; Δοκίμασες να τον βάλεις στην νέα μητρική;

Τι έχει απάνω τώρα συνδεμένο το PC? Τροφοδοτικό-επεξεργαστή-ραμ-δίσκο-cd-flopy;

Δημοσ.

Τα σύνδεσες όλα τα καλώδια στην μητρική? (απο το τροφοδοτικό συνδέονται 2 καλώδια στην μητρική, ένα τέτοιο και ένα τέτοιο ) στο λέω γιατί και εγώ τν είχα πατήσει έτσι, είχα ξεχάσει να συνδέσω το 2ο και μου έκανε ακριβώς όπως εσένα. Φαινόταν να έχει ρευμα, ανοιγαν και τα λαμπάκια/ανεμιστηράκια αλλα δεν bootare.

Δημοσ.

Τα σύνδεσες όλα τα καλώδια στην μητρική? (απο το τροφοδοτικό συνδέονται 2 καλώδια στην μητρική, ένα τέτοιο και ένα τέτοιο ) στο λέω γιατί και εγώ τν είχα πατήσει έτσι, είχα ξεχάσει να συνδέσω το 2ο και μου έκανε ακριβώς όπως εσένα. Φαινόταν να έχει ρευμα, ανοιγαν και τα λαμπάκια/ανεμιστηράκια αλλα δεν bootare.

τα εβαλα ολα

Την μητρική που έβαλες την καινούργια απο που την πήρες; Είναι σίγουρα καλή;

Τον επεξεργαστή τον παλιό τον έχεις ακόμα; Δοκίμασες να τον βάλεις στην νέα μητρική;

Τι έχει απάνω τώρα συνδεμένο το PC? Τροφοδοτικό-επεξεργαστή-ραμ-δίσκο-cd-flopy;

τα εχω δοκιμασει ολα δεν ειναι καινουργια η μητρικη ηταν ενως φιλου και δεν την ηθελε και μου τον εδωσε βασικα ολο τον πυργο

Δημοσ.

Δηλαδή αυτά κάποτε δούλευαν αν κατάλαβα σωστά και μετά απλά άραξαν για λίγο καιρό...

Βάλε απάνω στην μητρική επεξεργαστή - ραμ μόνο και μετά απο καλώδια να έχει το 24πινο, το 4πινο και το power_sw, απολύτως τίποτα άλλο, έξω τα υπόλοιπα... Και ξεσύνδεσε όλα τα άλλα απο το τροφοδοτικό, θα δίνει μόνο στην μητρική. Τότε κάνε ένα clearcmos και μετά δώσε γκάζι και πες αμα αλλάξει κάτι.

Άμα κάνει τα ίδια βγάλε και τις ραμ και δες αμα κάνει κανένα μπίπ.

Δημοσ.

μπα τιποτα δεν γινετε ρε παιδια μαλλον 8α το παρω να το τσεκαρουν και να μου πουνε πιο ειναι το προβλημα

Δημοσ.
Δεν εχεις αλλο τροφοδοτικο?

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να αλλάξεις, αυτό είναι..!!

Το ότι γυρνάνε τα ανεμιστηρια δεν σημαίνει κάτι.

Επίσης δανείσου και μια άλλη gpu και δοκίμασε..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...