ilias.patra Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Έχω μία απορία πάνω σε μία εργασία που αφορά έναν TCP/IP client server. έχω δημιουργήσει το client και τον server και επικοινωνούν μια χαρά , το πρόβλημά μου είναι ότι θέλει να δίνω στον client την εντολή GET <web url> και ο server να μου επιστρέφει το html του web url. έχω ψάξει αρκετές μέρες αλλά δεν βρίσκω κάποιο καλό παράδειγμα που να εξηγεί πως θα επεξεργαστώ το κομμάτι του κώδικά μου. Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. ευχαριστώ προκαταβολικά.
karabouzouk... Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σε ποια γλώσσα έχεις φτιάξει τον server και τον client σου..?
defacer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν μας δίνεις να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό που δεν ξέρεις πώς να κάνεις.
mtsouk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Θα πρότεινα να έριχνες μια ματιά στον κώδικα του Linux -- θα σε βοηθήσει αρκετά. Εναλλακτικά κοίτα κάποιο βιβλίο του Rich Stevens σχετικά με TCP/IP. φιλικά,
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αν ο client σου ζητισει το host.com/mpla_mpla τοτε θα σου στειλει > GET /mpla_mpla HTTP/1.1\r\n Η απαντηση απο το server πρεπει να ειναι >HTTP/1.1 200 OK\r\n Content-Type","text/html;charset=utf-8\r\n \r\n <html> mpla mpla mpla </html>
GKNSB Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Κάνε έναν κόπο και δες το βιβλίο Δίκτυα και Διαδίκτυα Υπολογιστών και εφαρμογές τους στο Internet Douglas E. Comer Εκδόσεις κλειδάριθμος τέταρτη αμερικάνικη έκδοση. Έχει μέσα ωραία παραδείγματα για client/server εφαρμογές και σου έχει παραδείγματα κώδικα για διάφορους σε C και Java που θα σε κατατοπίσουν αρκετά καλά. Είναι ένα γενικότερα καλό βιβλίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα