Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oταν παιζω παει 69-70C αλλα οταν δεν κανω τιποτα παει 66-68C

Edited

Μου το ξανακανε παλι στιγματα και χρωματακια :cry: το εκανε οταν επαιζα παιχνιδι για 10 λεπτα ,αλλαξα και εβαλα παλι την παλια καρτα γραφικων(Nvidia 7300GS 256mb).

Ενα αλλο περιεργο πραγμα ειναι οτι οταν βαζω την παλια καρτα γραφικων λειτουργει κανονικα αλλα καποιες φορες εμφανιζονται πολυ μικρες κουκιδες ,το εβγαλα με την καμερα αλλα δεν φαινεται τοσο καλα ομως θα δειτε καποια σαν τετραγωνακια και αυτα ειναι οι κουκιδες και οταν βλεπω μοβ-μπλε χρωμα πολυ λιγο τρεμoυν τα χρωματα

Μηπως ειναι η μητρικη ?

post-124882-0-13649200-1321728350_thumb.png

Δημοσ.

Μηπως φταιει το καλωδιο του μονιτορ για δοκιμασε με ενα αλλο να δεις μηπως διορθωθει.Διαφορετικα κατι εχει παθει γκαγκα ισως η μητρικη,δοκιμασε να δεις μηπως φταιει η ψυκτρα του τσιπσετ η του επεξεργαστη,γενικα ελενξε ολες τις θερμοκρασιες και βαλε βγαλε ολα τα μερη του υπολογιστη μηπως κατι δεν παταει καλα

Δημοσ.

Δεν ειναι το καλωδιο αλλιως θα μου το ειχε κανει και στην αλλη καρτα γραφικων, δεν το κανει παντα αυτο, που και που δεν τις εχω τις κουκιδες αλλα αλλες φορες μου τις εμφανιζει και οσο χαμηλωνω αναλυση οι κουκιδες γινονται πολυ μικροτερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...