Vaggelovich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν ειναι 67 βαθμοι οταν παιζεις κατι η βλεπεις βιντεο εισαι μια χαρα,αν ειναι 67 idle τοτε κατι δεν παει καλα.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Oταν παιζω παει 69-70C αλλα οταν δεν κανω τιποτα παει 66-68C Edited Μου το ξανακανε παλι στιγματα και χρωματακια το εκανε οταν επαιζα παιχνιδι για 10 λεπτα ,αλλαξα και εβαλα παλι την παλια καρτα γραφικων(Nvidia 7300GS 256mb). Ενα αλλο περιεργο πραγμα ειναι οτι οταν βαζω την παλια καρτα γραφικων λειτουργει κανονικα αλλα καποιες φορες εμφανιζονται πολυ μικρες κουκιδες ,το εβγαλα με την καμερα αλλα δεν φαινεται τοσο καλα ομως θα δειτε καποια σαν τετραγωνακια και αυτα ειναι οι κουκιδες και οταν βλεπω μοβ-μπλε χρωμα πολυ λιγο τρεμoυν τα χρωματα Μηπως ειναι η μητρικη ?
Vaggelovich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μηπως φταιει το καλωδιο του μονιτορ για δοκιμασε με ενα αλλο να δεις μηπως διορθωθει.Διαφορετικα κατι εχει παθει γκαγκα ισως η μητρικη,δοκιμασε να δεις μηπως φταιει η ψυκτρα του τσιπσετ η του επεξεργαστη,γενικα ελενξε ολες τις θερμοκρασιες και βαλε βγαλε ολα τα μερη του υπολογιστη μηπως κατι δεν παταει καλα
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι το καλωδιο αλλιως θα μου το ειχε κανει και στην αλλη καρτα γραφικων, δεν το κανει παντα αυτο, που και που δεν τις εχω τις κουκιδες αλλα αλλες φορες μου τις εμφανιζει και οσο χαμηλωνω αναλυση οι κουκιδες γινονται πολυ μικροτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα