KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας. Επαιζα ενα παιχνιδι το Company of heroes μετα απο 1 ωρα αρχιζε να μου εμφανιζει στιγματα και μετα παγωσε, δοκιμαζα να βγαλω τους drivers και να τους ξαναβαλω αλλα τιποτα και οταν κανει εκκινηση των Windows μου εμφανιζει πρασινες γραμμες ή κανει κανονικα εκκινηση των Windows αλλα οταν εμφανιζεται η επιφανεια εργασιας τοτε βγαζει παλι στιγματα και χρωματακια. Η καρτα γραφικων ειναι ASUS GeForce 8800 GTS 512 Υπαρχει μηπως προγραμμα που να κανει αναλυση την καρτα γραφικων για το αν ειναι οκ ?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δυστηχως απο οτι δειχνει τα εφτυσε η καρτα γραφικων. Τι θερμοκρασιες σου ανεβαζε?ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου? Δεν νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου. Για δοκιμασε να μπεις σε safe mode Και δες εαν το κανει και εκει.
KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πηγα και στο Safe Mode αλλα μου εμφανιζει λιγοτερα στιγματα, οι θερμοκρασιες ηταν 65-68C και το τροφοδοτικο ειναι ενα PowerSonic 650W
Chris92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 κοιταξε αν η καρτα σου παει για πεταμα,μπορεις να δοκιμασεις αυτο πριν τη πεταξεις.ΠΡΟΣΟΧΗ ομως μπορει και να της προκαλεσεις ανεπανορθωτη βλαβη και να μην ξαναπαιξει.Σε μια δικη μου hd2400 pro που θα πηγαινε σκουπιδια το δοκιμασα και λειτουργεισαι μετα σωστα.(σου παραθετω ενα video) Link
KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασα να την ξαναβαλω την καρτα γραφικων παιζει μια χαρα για ~20 λεπτα αλλα μετα απο 20 λεπτα ξανακανει το ιδιο πραγμα. Μαλλον παει για πεταμα και απο την αλλη την εχω ~4 χρονια μαλλον δεν αντεξε αλλο. Τωρα σκεφτομαι να παρω καινουργια αλλα θελω να ειναι σαν την 8800GTS δηλ θελω να εχει πολυ καλα Features οχι μονο στην αποδοση. Σκεφτομαι την Asus GTS 250 ή την Asus GTS 450 αλλα μαλλον θα καταληξω στην GTS 250 γιατι: εχει μεγαλο Memory Bandwidth 70.4GB/sec Bus Width: 256-bit Texel Rate: 47232 Mtexels/sec Texture Mapping Units: 64 Tην θελω οχι μονο για Gaming αλλα για κανω καλο texturing και καλο Motion Interpolation στα Βιντεο
Thanos1972 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Κανε πρωτα αυτο που λεει ο chris92 και δες τι θα γινει.εφτιαξα και εγω μια 1950pro το καλοκαιρι που ουτε καν ανοιγε.παιζει ακομα.
Vaggelovich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Κανε πρωτα αυτο που λεει ο chris92 και δες τι θα γινει.εφτιαξα και εγω μια 1950pro το καλοκαιρι που ουτε καν ανοιγε.παιζει ακομα. Παιζει και αυτη η λυση για τους ριψοκινδυνους Link Απλο και πρακτικο link2
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βασικα τι λεω,στον φουρνο την ειχα βαλει και εστρωσε.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Φουρνο δεν εχω διοτι εχω μετακομισει ισως το δοκιμασω μαλλον με το σιδερο Αληθεια πως γινεται να διορθωνεται οταν το βαζουμε πχ στον φουρνο ?
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εαν εχει σπασει καπιο ποδαρακι απο καποιο τσιπακι (το καλαι του δηλαδη) με τον φουρνο λιωνει και ξανακολλαει. Στην δικη μου την περιπτωση,δεν ανοιγε καθολου η καρτα ενω με αλλη ανοιγε. Την επιασα,την ελυσα και οσο προσεχτικα την κοιταξα,δεν μπορεσα να βρω κατι τετοιο να εχει γινει. Την εβαλα στον φουρνο,και την κοιτουσα απο το τζαμακι και ξαφνικα ειδα απο ενα σημειο με καλαι σαν τα βραζει το καλαι.καταλαβες τι θελω να σου πω.λεω αυτο ειναι.την εβγαλα,την εβαλα επανω και τσουπ δουλεψε.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον εγω το εκανα με το πιστολακι μαλλιων το εβαλα στο πιο θερμο και το αφησα 2,5 λεπτα το εβαλα και τωρα φαινεται να ειναι οκ προς το παρον, αν μου το κανει ξανα μετα απο 1-2 ωρες τοτε παει για πεταμα ? Οταν ανοιξα την καρτα γραφικων ειδα οτι ειχε μεσα πολυ σκονη αλλα μετα το καθαρισα, λετε να ηταν και απο αυτο ?
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Σωπα ρε τσακαλε,το εκανεσ με το πιστολακι τωρα και δουλευει?μπραβοοο!!!!!
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Tωρα ναι παιζει το εχω μιση ωρα ανοιχτο, το θεμα ειναι αν θα μου το κανει παλι μετα απο κανα 2ωρο
Vaggelovich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Με το σεσουαρ ειναι δυσκολο να φτιαξει γιατι ειναι χαμηλες οι θερμοκρασιες,ενα καλο κολπακι ειναι πριν ζεστανεις το τσιπ να απλωσεις ελαχιστη παστα απο αυτη που εχουν για να κανουν τις κολησεις και μετα να το ζεστανεις..Παιζει και να ηταν απλα υπερθερμανση γιατι ειχε πιασει μπιχλα η ψυκτρα..Ας ελπισουμε οτι τη νεκραναστησες
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μακαρι παντως ειχε πολυ σκονη ειδικα εκει που ειναι το chipset της Nvidia Και η θερμοκρασια δειχνει 67C ειναι καλα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα