Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το λαπτοπ χωρίς κάποια προφανή αιτία.

Τα προβλήματα αυτά άρχισαν ταυτόχρονα και είναι τα εξής:

1)Δεν έπαιζε video στο youtube το οποίο το έλυσα εγκαθιστώντας ξανά τον flash player ( οι browsers δουλεύουν ρολόι εκτός από τον Chrome που κρασάρει όποτε πάω να παίξω video από το youtube).

2)Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων γιατί μια μου βγάζει κάποιο πρόβλημα με τον windows installer και μια εκεί που φορτώνει αρχεία *.ink στην εγκατάσταση μου βγάζει πρόβλημα οτι "H κλάση δεν έχει καταχωρηθει, ClassID:{00021401-0000-0000-C000-000000000046}"

3)Δεν μπορώ να παίξω κανένα multimedia αρχείο με κανέναν player αν και κατέβασα ξανά πολλούς codecs. (πχ όταν πάω να ανοίξω ένα video με τον Media Player Classic μου γράφει κάτω στην μπάρα :"Failed to query the needed interfaces for playback".

4)Στον πίνακα ελέγχου δεν μπορώ να επιλέξω καθόλου τις μπλε επιλογές (εκτός από την σύνδεση προβολέα και την αλλαγή πληκτρολογίων) το οποίο συμβαίνει και σε όλα τα υπομενού.

Προσπάθησα να κάνω system restore αλλά δεν δούλεψε.

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί δεν μπορώ να βρω εγώ άλλη λύση εκτός από format το οποίο συνεπάγεται και την αγορά σκληρού δίσκου.. :(

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το scannow δεν μου βγάζει προβλήματα αλλά ούτε και ένα memtest που είχα τρέξει το οποίο όμως δεν ηταν bootable. Θα τρέξω πάντως και το bootable και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ για την άμεση άπάντηση

Δημοσ.

Όπως λέει ο filip123go κάνε ενα καλο scan σε safe mode και μέτα αφου καθαρίσεις τα παντα μπες στο msconfig στις υπηρεσιες και στις διεργασιες και απενεργοποιησε οτι σου φαινεται παραξενο υποπτο κτλ .

Δημοσ.

Όπως λέει ο filip123go κάνε ενα καλο scan σε safe mode και μέτα αφου καθαρίσεις τα παντα μπες στο msconfig στις υπηρεσιες και στις διεργασιες και απενεργοποιησε οτι σου φαινεται παραξενο υποπτο κτλ .

Μωρε μην λέτε ότι να ναι..!!!

Οι μισές και παραπάνω διεργασίες έχουν "περίεργα" ονόματα στο msconfig..!!

Καλύτερα να βγάλε ένα screenshot, να το ανεβάσει εδώ και να του πούμε εμείς ποιες είναι ύποπτες..!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αυτή την στιγμή σκανάρω με το Avira Rescue CD , οι μνήμες είναι κομπλέ.

Για antivirus έχω το Avira που είναι free.

Λόγω του ότι δεν μπορούσα να κάνω uninstall εξαιτίας του προβλήματος με τον windows installer κατέβασα έναν installer από το ίντερνετ

ο οποίος καθαρίζει και την registry. Εγώ επέλεγα ότι κλειδί είχε σχέση με το εκάστοτε πρόγραμμα που έβγαζα. Μήπως έγινε εκεί κάτι και τα

επηρέασε όλα; Και αν φταίει αυτό υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τις τιμές της registry; Δοκίμασα κάποια tools που το υπόσχονται αλλά δεν είδα φως.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αυτή την στιγμή σκανάρω με το Avira Rescue CD , οι μνήμες είναι κομπλέ.

Για antivirus έχω το Avira που είναι free.

Λόγω του ότι δεν μπορούσα να κάνω uninstall εξαιτίας του προβλήματος με τον windows installer κατέβασα έναν installer από το ίντερνετ

ο οποίος καθαρίζει και την registry. Εγώ επέλεγα ότι κλειδί είχε σχέση με το εκάστοτε πρόγραμμα που έβγαζα. Μήπως έγινε εκεί κάτι και τα

επηρέασε όλα; Και αν φταίει αυτό υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τις τιμές της registry; Δοκίμασα κάποια tools που το υπόσχονται αλλά δεν είδα φως.

Άσε την registry γιατί αυτού του είδους τα προγράμματα δε κάνουν απολύτως τίποτα !! :rolleyes:

http://www.insomnia.gr/topic/426940-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-clean-registry/

Δημοσ.

Ωχ...Καινούριο το έκανες το pc..!

Για δοκίμασε ένα repair με το cd των windows μήπως και σώσουμε το format.

οι μνήμες είναι κομπλέ.

Πόσες ώρες έτρεξες το memtest και ήταν bootable η μέσα απ τα windows..?

δεν μπορώ να βρω εγώ άλλη λύση εκτός από format το οποίο συνεπάγεται και την αγορά σκληρού δίσκου

??????Από που κ ως που...???

Αλίμονο αν κάθε φορά που κάναμε format έπρεπε να αλλάξουμε και σκληρό...!

Δημοσ.

Ε αυτό εννοώ για λογους backup :)

Το memtest ήταν bootable και έτρεξε σχεδόν 3 ώρες...

CD των Windows δεν έχω γιατί δεν δίνουν πλέον με την αγορά laptop... Eκανα όμως repair με το εργαλείο

που έχουν τα windows για την δημιουργία repair cd

Δημοσ.

CD των Windows δεν έχω γιατί δεν δίνουν πλέον με την αγορά laptop... Eκανα όμως repair με το εργαλείο

που έχουν τα windows για την δημιουργία repair cd

Βρες και κατέβασε την ίδια έκδοση με τα τα windows που έχεις στο lap top σου κ δεν θα έχεις πρόβλημα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...