takaros1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, εχω εναν sony vaio VGN-NS31S ο οποιος δεν δουλευουν ολο τα κουμπια απο το πληκτρολογιο (σχεδον όλοι οι αριθμοι και το backspace) καθώς και η καρτα δικτυου όταν βάζω καλωδιο δεν το αναγνωριζει συνεχιζει να ειναι unplugged. Έκανα update τους drivers αλλα δεν αλλαξε κατι. Ετρεξα το avg κατι βρηκε το καθαρισα αλλα ακομη τα ιδια. Έχει windows 7 τα οποια δεν έχουν γινει activation, μπορεί να παίζει καποιο ρόλο αυτό? Δεν ειναι δικο μου το laptop αλλιως θα του εκανα format μηπως και εφτιαχνε. Υπαρχει καμια αλλαη ιδέα? Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, εχω εναν sony vaio VGN-NS31S ο οποιος δεν δουλευουν ολο τα κουμπια απο το πληκτρολογιο (σχεδον όλοι οι αριθμοι και το backspace) καθώς και η καρτα δικτυου όταν βάζω καλωδιο δεν το αναγνωριζει συνεχιζει να ειναι unplugged. Έκανα update τους drivers αλλα δεν αλλαξε κατι. Ετρεξα το avg κατι βρηκε το καθαρισα αλλα ακομη τα ιδια. Έχει windows 7 τα οποια δεν έχουν γινει activation, μπορεί να παίζει καποιο ρόλο αυτό? Δεν ειναι δικο μου το laptop αλλιως θα του εκανα format μηπως και εφτιαχνε. Υπαρχει καμια αλλαη ιδέα? Ευχαριστώ Στη θέση σου θα κατέβαζα ένα πρόσφατο Linux live dvd (πχ. mint ή fedora) και θα έκανα δοκιμές για να δω αν κολλάνε κάρτα δικτύου και πλήκτρα. Αν κολλάνε τα πλήκτρα, τότε η αλλαγή πληκτρολογίου ειναι μονοδρομος (το ebay να ειναι καλά). Μήπως του έπεσε κανενας καφές και «ξέχασε» να σου το πει; Για την κάρτα δικτύου δες αν την εχει απενεργοποιήσει απο το bios και αν συνεχίζεις να εχεις πρόβλημα, τότε πρέπει να βάλει χέρι τεχνικός. Τέλος να θυμάσαι οτι στα περισσότερα laptop/netbooks υπάρχει κρυφό partition επαναφοράς των windows, οποτε το format ειναι σχετικά εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα