Runner25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα εξωτερικο δισκο lacie και τον χρησιμοποιουσα για τα μακ μου για να κανω backpup νομιζω οτι εχει φορμαριστει σε φορμα για μακ το θεμα ειναι οτι δεν τον βλεπει ουτε στο μακ ουτε σε windows αλλα μεσα απο windows μπηκα στη διαχειρηση συσκευων και τον βλεπει στα usb σαν storage devise επισης ο δισκος φαινεται η μαλλον ακουγεται να δουλευει δε ξερω τι να κανω δωστε καμμια ιδεα
GreenBeret2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου.Δοκίμασες από τα εργαλεία διαχείρησεις να δεις τον σκληρό σου?Μπαίνεις Πίνακας Ελέγχου-Εργαλεία Διαχείρησεις-Διαχείρηση Υπολογιστή-Διαχρείρηση Δίσκων απο εκεί να δεις την σύστημα αρχείων είναι ο εξωτερικός σου για να μας πεις.
Runner25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου.Δοκίμασες από τα εργαλεία διαχείρησεις να δεις τον σκληρό σου?Μπαίνεις Πίνακας Ελέγχου-Εργαλεία Διαχείρησεις-Διαχείρηση Υπολογιστή-Διαχρείρηση Δίσκων απο εκεί να δεις την σύστημα αρχείων είναι ο εξωτερικός σου για να μας πεις. ευχαριστω για την απαντηση αλλα δε βλεπω να σωζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα