Runner25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα υπολογιστη με windows 7 64 bit το πσ ειναι ισχυρο με τετραπυρηνο επεξεργαστη 4 γιγα μνημης solid state δισκο και γενικα ειναι τουμπανο που λεμε τωρα τι μου προτεινετε να βαλω avira η avg εχω την εντυπωση οτι το avg ειναι πιο βαρυ ειναι ιδεα μου ?
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εννοειται avira... το avg απο προσωπικη εμπειρια δεν ειναι ικανο να εντοπισει ουτε ιο με το ονομα iwilldestroyourpc.exe στο 1μετρο
rfc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εε μη το λες και ετσι. καλο ειναι λλα το avira οντως το θεωρω γενικως καλυτερο απο ολα.
flik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ναι, και το avg καλό είναι ειδικά απο την έκδοση 2011. Αλλά γενικά το avira δεν έχει χάσει την αξιοπιστία του ποτέ. Παραμένει πάντα μια πολύ καλή λύση που δεν δημιουργεί προβλήματα και παρέχει ένα πολύ καλό επίπεδο προστασίας.
RcManiac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα υπολογιστη με windows 7 64 bit το πσ ειναι ισχυρο με τετραπυρηνο επεξεργαστη 4 γιγα μνημης solid state δισκο και γενικα ειναι τουμπανο που λεμε τωρα τι μου προτεινετε να βαλω avira η avg εχω την εντυπωση οτι το avg ειναι πιο βαρυ ειναι ιδεα μου ? Ανέφερεις ότι είναι τούμπανο , τι σε απασχολεί τότε αν θα είναι και λίγο βαρύ . Avast από μένα .
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 παιδια μακαρι να βελτιωθηκε το avg σε σχεση με 2 χρονια πριν που ΚΑΗΚΑ κυριολεκτικα. συγκεκριμενα ενω μου βρηκε ιο που υπηρχε σε αλμπουμ mp3 που κατεβασα του tiesto συγκεκριμενα θυμαμαι...και με προειδοποιησε.σε 2 λεπτα ο ιος μου κατεστρεψε το registry εκανε και επανεκιννηση μονος και μετα δεν εβρισκε αρχεια συστηματος...ειμαι γενικα απροσεκτος αλλα τοτε το avg με αφησε στη τυχη μου. το κορυφαιο ηταν οτι οταν εντοπισε τον ιο με ενημερωσε οτι τον κατεστειλε με επιτυχια το avira δε με προδωσε απο τοτε μεχρι τωρα. επισης το avast που εχω στο μεγαλο πισι επισης ποτε δε με προδωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα