gdevelek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας, Μου χάλασε το ταχύμετρο στη μοτό και με συμφέρει οικονομικά να βάλω στη θέση του ένα GPS, που να μου δείχνει πιο αξιόπιστη ταχύτητα και φυσικά να με βοηθά και σε πλοήγηση. Θέλω να μείνω κάτω από τα 100Ε οπωσδήποτε. Τι ακρίβεια έχει η ένδειξη ταχύτητας ενός GPS όταν κάποιος κινείται σε στροφές, ή όταν επιταχύνει; Μήπως η ένδειξη είναι αξιόπιστη μόνο όταν κινούμαστε σε ευθείς δρόμους με περίπου σταθερή ταχύτητα; Αναρωτιέμαι τι φήμη έχουν τα Crypto Easy Drive ως προς αξιοπιστία και βολικότητα. Αν και γενικά είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Με ενδιαφέρουν χάρτες Ελλάδας, αλλά θα ήθελα να ξέρω πως αν και όταν θελήσω θα μπορώ να προσθέσω και Ευρώπη με μικρό κόστος. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ η φωνητική καθοδήγηση, καθώς και η αυτονομία. Μιας και η χρήση θα είναι 99% σε μοτό, θέλω φορτιστή 230V + 12V. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
weber122 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 για δες το παρακάτω mls. φοράει καλούς χάρτες και είναι μικρό οποτε πιστεύω πως θα σε βολέψει πάνω στη μηχανή. η ένδειξη ταχύτητας στα gps τη θεωρώ αξιόπιστη (με αποκλιση +- 5χλμ/ωρα)και όχι μονο σε σταθερη πορεία http://www.skroutz.gr/s/76352/MLS-Destinator-3855.html#specs_container
krypton Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αν έχεις smartphone, εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάποιο λογισμικό πλοήγησης, πιστεύω βολεύει πάνω στη μηχανή. αν θέλεις standalone, το mls 3855 που αναφέρθηκε παραπάνω πιστεύω πως θα σε βοηθήσει πολύ, καλή ποιότητα συσκευης, μικρό μέγεθος και από θέμα λογισμικού μια χαρά είναι
gdevelek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γνωρίζω τα περί smartphone (αν και δεν έχω τέτοιο προς το παρόν), αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν η χρήση aGPS eίναι (1) υποχρεωτική για να λειτουργήσει το GPS και (2) αν οδηγεί σε βαριές χρεώσεις δικτύου όταν είναι ενεργή το 3855 παίρνει και άλλο λογισμικό/χάρτες, ή είναι κλειδωμένο στο δικό του;
starter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 με smartphone δεν χρεώνεσαι όταν δουλεύεις mls, navigon κ.α. λειτουργούν και offline. το 3855 εύκολα μπορείς να βάλεις και άλλα λογισμικά πλοήγησης. είναι φιλότιμη συσκευή και θα σε ικανοποιήσει πλήρως πιστεύω
gdevelek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δεν σε καταλαβαίνω, δεν χρεώνομαι ΟΥΤΕ όταν λειτουργεί Online? Όταν λειτουργεί offline, τι χάνω;
opera Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 μήπως χρειάζεσαι κάτι αδιάβροχο και με βάση για το τιμόνι;
gdevelek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το θέμα "αδιάβροχο" θα το καλύψω με μεμβράνη φαγητού ή κάποια παρόμοια πατέντα στην τελική το βάζω στην τσέπη μου τις ελάχιστες φορές που βρέχει και τυχαίνει να οδηγώ συνήθως έρχονται με βάση, αυτή τη βάση μπορώ να τη βάλω κάπου με δεματικά, πιστεύω
krypton Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν σε καταλαβαίνω, δεν χρεώνομαι ΟΥΤΕ όταν λειτουργεί Online? Όταν λειτουργεί offline, τι χάνω; τα περισσότερα λογισμικά πλοήγησης στα smartphones δεν χρειάζονται internet για να δουλέψουν διότι έρχονται μαζί με τους χάρτες στο λογισμικό. μονο gps δεκτη θέλεις να έχει το smartphone το οποίο έχουν όλα. το mls talk&drive που χρησιμοποιώ στο iphone είναι πολύ βολικό διότι πολλές φορές θέλεις να δεις κάποια στενάκια της Αθήνας και το mls είναι γρήγορο πάνω στο iphone και με εξυπηρετεί άμεσα. αλλά και τα pnd έχουν τα καλά τους
gdevelek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Κάτι ακόμη κρίσιμο: από όσα βλέπω, σχεδόν όλα τα GPS έχουν μόνο φορτιστή για ΙΧ, πόσο εύκολο/κοστοβόρο είναι να κάνει κανείς πατέντα ώστε να φορτίζει από 220 βόλτ; Υπάρχουν κατάλληλα τροφοδοτικά; Επίσης, για όσα έχουν θύρα USB, μπορούν να φορτιστούν κι από κει;
weber122 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Κάτι ακόμη κρίσιμο: από όσα βλέπω, σχεδόν όλα τα GPS έχουν μόνο φορτιστή για ΙΧ, πόσο εύκολο/κοστοβόρο είναι να κάνει κανείς πατέντα ώστε να φορτίζει από 220 βόλτ; Υπάρχουν κατάλληλα τροφοδοτικά; Επίσης, για όσα έχουν θύρα USB, μπορούν να φορτιστούν κι από κει; όσα έχουν θύρα usb (τα περισσότερα) μπορείς να τα φορτίζεις και μέσω pc. σίγουρα υπάρχουν πρίζες με θύρα usb ώστε να μπορείς να τα φορτίζεις με 220βολτ.
in2dark Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις πανευκολα και οικονομικα να βαλεις και πριζα αναπτηρα οπως του αυτοκινητου πανω στη μηχανη σου. Την εχω βαλει 3 χρονια τωρα και ειναι super
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα