Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση drytek vigor 2830

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

πριν λίγες μέρες ,έπεσε στα χερια μου ενα modem router DRYTEK VIGOR 2830.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το σετάρισμα του ,γιατι παιδεύομαι 3 μέρες και άκρη δεν βγάζω.

ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

Να συνδεθείς στο internet η κατι αλλο ?

Έχω το 2820 αλλα δεν νομίζω οτι θα ειναι πολύ διαφορετικό το menu του οποτε ισως μπορώ να σε βοηθήσω

Δημοσ.

πρεπει να υπαρχει καποια καρτελλα που να βαζεις vpi 8 vci 35 pppoe/llc kai username και password.μπορει να το αναφερει σαν wan η να εχει καποιο wizard.επισης μολις το σεταρεις δες και για firmware update αν εχει βγει κανενα.εχει πολλα πραγματα μεσα.καλο ψαξιμο αν θες να το χαρεις στο επακρο

Δημοσ.

Στο 2820 στο δικό μου ετσι ειναι οπως στις φωτογραφίες παρακάτω , πιστεύω το ιδιο θα ειναι και για εσένα.

Βάλε ακριβώς τις ρυθμίσεις στο DSL-MODEM SETTINGS και δίπλα στο ISP ACCESS Setup το username και password σου

post-40279-0-06011700-1321610293_thumb.jpg post-40279-0-30437000-1321610297_thumb.jpg

Δημοσ.

Offtopic

Αυτά τα wizard που έχουνε ολα τα routers ποτε δεν τα συμπάθησα καλύτερα να τα βάζεις μονος σου τα στοιχεία γιατι το wizard μπορεί να σου βάλει και καμια άκυρη ρύθμιση και να ψάχνεσαι παλι. Θα μου πεις αναφέρονται πιο πολύ στους απλούς users ναι οκ απλα ήθελα να πω μια σκέψη μου :rolleyes:

Δημοσ.

Offtopic

Αυτά τα wizard που έχουνε ολα τα routers ποτε δεν τα συμπάθησα καλύτερα να τα βάζεις μονος σου τα στοιχεία γιατι το wizard μπορεί να σου βάλει και καμια άκυρη ρύθμιση και να ψάχνεσαι παλι. Θα μου πεις αναφέρονται πιο πολύ στους απλούς users ναι οκ απλα ήθελα να πω μια σκέψη μου :rolleyes:

kala κανεις γιατι πολλες φορες ενεργοποιουν η απενεργοποιουν πραγματα που δεν τα βλεπεις επειδη ειναι απλο το wizard.ειναι πραγματι για απλο χρηστη που δεν ξερει να κανει σχεδον τιποτα μονος του.σε μερικα νομιζω εχει μεχρι και autodetect vpi vci

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...