KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 λοιπον..εχω 2 σκληρους..και οι 2 wd. ο ενας ειναι 80αρης και ο αλλος 500αρης caviar blue..στον 80αρη εχω βαλει τα windows και τον αλλον τον εχω για παιχνιδια μουσικη γενικα για αποθηκευση...εχω την εξης απορια..οταν θελω να ακουσω ενα τραγουδι απτον 500αρη με το που παω να μπω στον σκληρο..πρωτα τον ακουω φορτωνει μεσα και μετα μπαινει..σαν να ειναι απενεργοποιημενος και με το που παταω στο νεος τομος D: κανει αυτο το πραγμα..ειναι φυσιολογικο αυτο? τα καλωδια μεσα το sata και το ρευμα μια χαρα τα εχω βαλει..εκτος αν ειμαι τοσο αχρηστος τελικα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο..γιατι το ιδιο κανει και με εναν εξωτερικο που εχω με usb
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Κλασικό "πρόβλημα" Πας πίνακα ελέγχου και power options(κάνε μεταφράσεις στα ελληνικά γιατί δε θα θυμάμαι απέξω).Εκεί πας και αλλάζεις το πλάνο σε High Performance και μετά πατάς Change plan settings.Στο καινούργιο παράθυρο πατάς στο change advanced power settings και στο δεντροιδές μενού θα πας εκεί που λέει Hard disk θα το ανοίξεις και εκεί που γράφει 20 λεπτά εσύ θα βάλεις 0. Τι γίνεται με λίγα λόγια?Όταν ο σκλήρός ΔΕΝ χρησιμοποιείται από το λειτουργικό για 20 λεπτά(και προφανώς όχι αυτός που είναι περασμένα τα windows)τότε κλείνει για να μην χαλάς ρεύμα(έτσι είναι από default στα windows 7).Έτσι εσύ την ώρα που είναι για να παίξεις κάποιο τραγούδι και έχοντας περάσει 20 λεπτά ο σκληρός έχει κλείσει οπότε μέχρι να ανοίξει εσύ βλέπεις μια μικρή καθυστέρηση.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ααα γεια σου!! αυτο ακριβως παθαινω...αναρωτηθηκα πολλες φορες απο μεσα μου γιατι να μου το κανει αυτο. οι σκληροι ειναι μια χαρα δεν εχουνε κατι πχ bad sector και τετοια και εκτος απο αυτο δεν ειχα ξαναβαλει ποτε μου 2 σκληρους σε μηχανημα δικο μου και παραξενευτηκα..αλλα ευτυχως τελικα ειναι μια ρυθμιση οπως λες στα windows...θα παω να το αλλαξω..σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καλο ξημερωμα! ααα γεια σου!! αυτο ακριβως παθαινω...αναρωτηθηκα πολλες φορες απο μεσα μου γιατι να μου το κανει αυτο. οι σκληροι ειναι μια χαρα δεν εχουνε κατι πχ bad sector και τετοια και εκτος απο αυτο δεν ειχα ξαναβαλει ποτε μου 2 σκληρους σε μηχανημα δικο μου και παραξενευτηκα..αλλα ευτυχως τελικα ειναι μια ρυθμιση οπως λες στα windows...θα παω να το αλλαξω..σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καλο ξημερωμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα