Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες,

λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής: Μάλλον χάλασε υπολογιστής της αδελφής μου (μηχάνημα δεκαετίας) και απαιτείται όπως καταλαβαίνετε ριζική αλλαγή. Πρέπει να αγοραστούν τα πάντα (εκτός ίσως από την οθόνη παρόλο που είναι μια παλιά CRT). Το ποσό που διαθέτουμε μέχρι 1000 ευρώ.

Η αδελφή μου δεν ξέρει να τον συναρμολογήσει και εγώ δεν είμαι στην Ελλάδα, οπότε πρέπει να αγοραστεί από ένα κατάστημα, όπου και θα ζητηθεί να συναρμολογηθεί κιόλας. Η αδελφή μου που και που παίζει κανένα παιχνίδι γι' αυτό θα ήταν καλό ο υπολογιστής να είναι ικανός να αντέξει καμιά πενταετία χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση.

Ασχολήθηκα λίγο και είδα πως για τώρα οι Intel είναι καλύτεροι επεξεργαστές από τους AMD (λέω για τον 2500Κ και Z68 MOBO).

Επίσης θεωρώ πως μια κάρτα τύπου AMD Radeon (6870) θα είναι υπέρ αρκετή.

Είδα πως οι τιμές των σκληρών έχουν φτάσει στο Θεό, οπότε μάλλον κάποιος SSD θα είναι εντάξει για τα βασικά προγράμματα (βέβαια και αυτοί ακριβοί είναι, αλλά έμαθα πως είναι πιο γρήγοροι).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συνθέσεις σας.

P.S Τα Windows 7 Extreme Edition έχουν γίνει μεταφόρτωση από το "θείο".

Δημοσ.

Αν παίζει κανένας δίσκος έστω και εξωτερικός προτείνω αυτό

post-204649-0-97531800-1321575142_thumb.png

Με οθόνη αυτή

http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

999 βγαίνει

ή αυτό

post-204649-0-60048600-1321575969_thumb.png

Ok thanks Carmen!

Θα λάβω σοβαρά υπόψη τη σύνθεση που προτείνεις.

Για σκληρό δύσκολα τα πράγματα. Άραγε να χωράει ο SSD που προτείνεις τα βασικά (τουλάχιστον το Office και κάποια ζωτικής σημασίας προγράμματα);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...