tzimaras1000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να μαθω τη τοποθεσια ενος κινητου εγω μονος μ...με κανενα προγραμματακι???ξερω τον αριθμο κ το μοντελο...απο τη κοσμοτε θα γινεται αλλα δεν θα με αφησουν ε??ευχαριστω
tsourakis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αυτά τα προγράμματα που βλέπεις στο ίντερνετ δουλεύουν, όσο δουλεύει και το σύστημα της Ελλάδας....
tzimaras1000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αληθειααα???απογοητευηκα...κατι εβλεπα απο εδω κατι απο κει κ λεω κατσε να ρωτησω...σιγουρα ε??τουλ μπορω να χακαρω καπως το φβ μιας?δλδ να μαθω το κωδικο της??
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν πας να της μιλησεις στα ισια αντι να προσπαθεις να παρακολουθησεις το κινητο της, να "χακαρεις" το facebook, το msn της και αλλα τετοια κατασκοπικα?
basilis5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 τουλ μπορω να χακαρω καπως το φβ μιας?δλδ να μαθω το κωδικο της?? εκτος θεματος: φιλος τρελη ερωτηση!
orlox Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αν διορθώσεις τις αναρτήσεις σου και γράψεις ολόκληρες τις λέξεις θα σου πω πως να τα κάνεις και τα δύο...
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω να σου πω αλλά δε σου λέω! Θα το πω στον Gi0 και άμα θέλει, σου λέει! Gi0 ελπίζω να μην βιαστεί το pm box σου...
tsourakis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 υπάρχουν χίλια δυό προγράμματα για να hackάεις το FB...αλλά καλύτερα να μιλήσεις από κοντά ή να βρεις κάποιον άλλο πιο έντιμο τρόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα