agapoula-poula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω μια άσκηση την οποία θα ήθελα να μου πει αν κάποιος/α αν είναι σωστή.... το μόνο πρόβλημα στο θέμα μου είναι οτι θέλω (και πρέπει) να μιλήσουμε μέσω πμ.
nrkmaiden Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πες καμια λεπτομερια. . . . .Το πμ το καταλαβαινω.Ειναι ασκηση σχολης και δε θες να τη δουν αλλοι. BTW αμα θες ετοιμα πραματα δυσκολα καποιος απο δω θα σ βοηθησει......
GKNSB Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Για ρίξε την άσκηση και τη λύση σου με pm να δούμε Είμαστε και στην ίδια σχολή κάτι μπορεί να κάνουμε Επίσης καλό θα ήταν να ποστάρεις το πρόβλημα σου και στο φόρουμ που συντηρούμε στο τμήμα και αποτελείται εξολοκλήρου από συμφοιτητές μας για να πάρεις πιο σωστή βοήθεια.
agapoula-poula Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πες καμια λεπτομερια. . . . .Το πμ το καταλαβαινω.Ειναι ασκηση σχολης και δε θες να τη δουν αλλοι. BTW αμα θες ετοιμα πραματα δυσκολα καποιος απο δω θα σ βοηθησει...... Καλημέρα!!Θα σου στείλω την άσκηση σε πμ...δεν θέλω έτοιμα πράγματα...μόνο αν είναι σωστή ή οχι και να μου πεί που είναι το λάθος μου.... Για ρίξε την άσκηση και τη λύση σου με pm να δούμε Είμαστε και στην ίδια σχολή κάτι μπορεί να κάνουμε Επίσης καλό θα ήταν να ποστάρεις το πρόβλημα σου και στο φόρουμ που συντηρούμε στο τμήμα και αποτελείται εξολοκλήρου από συμφοιτητές μας για να πάρεις πιο σωστή βοήθεια. Οκ θα στη στείλω.... 1)Σε ποια σχολή είσαι?? και 2)Η διεύθυνση του forum???
agapoula-poula Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα